Bezony komoly! Csak fürdőcipővel látogatható, olyan köves, sziklás, ráadásul tele van sünnel is!
Viszont remek búvárhely, tele hallal, kagylókkal!
A strand mögött halvendéglő van, de eszméltetlen drága! Két adag halért egy adag krumplival duplaannyit fizettünk, mint máshol (45 E).
Breki, bátrak vagytok, mi az ösvény aljánál visszarettentünk. De a képek naon tetszenek!
Az említett strandról még akartam írni hogy én tulajdonképpen csak úgy fürödtam ott, hogy a homokos strandról átúsztam oda és megnéztem közelebről az oldalt kiemelkedő kis sziklákat de pont a sünök miatt nagyon közel menni hozzájuk nem mertem csak óvatosan.
A meredekséget még talán ezek a képek érzékeltetik ezen a lépcsőn mikor lejöttem féltem, hogy az egész megindul szinte mindegyik kő mozgott.
Mondjuk itt úgy látszik mintha ez a lépcső levinne legalulra, de ez egyáltalán nincs így magán a váron belül is vannak kiemelkedő részek ahová ilyen utak vezetnek
Még a növények voltak nagyon érdekesek pl ezt tudja valaki pontosan mi?
Akkor ezek voltak az Assini túránk publikus lépei, legközelebb ha nem gond a biciklistúra során meglátogatott öbölről rakok fel képeket ahogy azt még korábban megigértem.
breki? ő is veletek tartott?Egyébként a Depranói strandot egy esös napon mi is meglátogattuk akorra hullámok voltak hogy csak lestünk .Nem számitott az esö lélegzet elállitó volt!