Akkor viszont (kaja nélkül) a Dias Zeus Skiathos kirándulását elég drágának találom, azt írták 45/35euro.
Szerintetek csak náluk mehetünk magyarokkal kirándulni? Mi van ha pl felkeresek egy másik magyar idegenvezetõt és nála fizetek be? Vagy egyiknél sincs benne kaja? Nem lehet olcsóbb egyik sem?
Az utazás engem is érdekel...megkaptuk az utitervet, merre érdemes menni. Majd még azért megpróbálom átnézni, bár nem vagyok arra felé jártas..
Olvasgattam az utazással, autózással kapcsolatos észrevételeket... gondoltam, hogy akkor elõre váltok ki szerb és macedón dínárt, de nem találtam egy váltót sem a neten...Szerintetek csak majd a határon tudok váltani?
mi másik irodával voltunk, ott 38 Euro-ba kerül, de abban sincs benne a kaja.
szerb dínárt tudsz venni pl. az Exclusive Change-nél. A mai árfolyam: 1 dínár = 3,50 HUF
Igen, 38 volt TAVALY! Mehetsz másik irodával persze, de ha ott történik bármi, vagy akármilyen probléma felmerül, akkor abban a saját idegenvezetõdnek nem áll módjában segíteni!
Sziasztok,
Van valakinek infója az El Greco apartmanról. Ott foglaltunk egy studiót (3 ágyas pótággyal)...Nem lesz az zsúfolt? Van valakinek vmilyen tapasztalata,milyen ez az apartman?
Köszi
Sziasztok. Mi most tervezzük befizetni Nei poriba a szállásunkat. Ha valaki ismeri a Lena Sotiria, és a Dias apartmanokat és véleménye van róla az írjon. Elõre is köszi. Már csak ezekben van hely arra az idõpontra amit mi kinéztünk.Az érdekelne milyen messze vannak a parttól, látszik e a tengel és h melyikbe a legérdemesebb befizetni.
Mi a Dias apartmanban voltunk tavaly,két hálószobás,külön konyhás,elõszobás,fürdõszobás apartmanban.A tavalyi szezonra újították fel,hátránya az,hogy az erkélyek a szomszéd házakra néznek,a tengertõl való távolság kb 200 méter.
A Lena apartmanból sem látszik a tenger. A parttól kb 250-300 méterre van. A Sotiriában a 3. emeleten vannak a szállások. Csak két nagyobb apartmanból oldalra nézve látható a tenger. A stúdiókból nem. A parttól kb. 100-150 méterre van.
Szia fórumosok,
idén újra Pori. Csak most némileg többen, mint tavaly.
Bár eltöltöttünk ott egy hetet, mostani utastársaim számára kellene info.
diszkó ugye csak Platamonban van?
a vidámpark állandóan mûködik?
Antigoni apartmanba megyünk, a Forumon még nem láttam, igaz, tulajváltás /irodaváltás/ is volt.
azért ha vkinek van infoja...
Tavaly autoval voltunk, idén busszal megyünk. Kb hány órát kell számolni az útra?
Igen, diszkó csak platamonban van (volt tavaly ), Nei Poriban "csak" zenés bárok vannak. Nei Pori és Platamon közt van egy kemping, ott is mindig szólt a zene.
A vidámpark június elején még nem üzemel. De június 2 felében már igen
A busz útra könnyû határátlépésekkel kb 20 órát számolhatsz. Tvaly júniusban 24 óra volt, de szeptemberben már fél 4-kor átléptük a görög határt.
Javaslom, hogy olvass vissza egy kicsit a fórumba, ott biztos találsz számodra érdekes infókat Képeket pedig a Hellasz fõoldalán a Fótoalbumokban találsz