#1004532009-05-20 23:15:51 Válasz a #100412. hsz-ra
SZia!
Igen, sajnos aránytalanul drágábbnak tűnik ez a sziget egyéni szervezésben, mint utazási irodával. Kb. 3 éve szeretnék ide eljutni, s az egyénileg számolt költségekhez képest sokkal olcsóbban jövünk ki a buszos úttal. Amennyire más fórumokon olvastam, többen választják emiatt ezt a kötöttebb utazási formát.
Üdv,
Mamin
Szia Mamim!
Ha jól láttam Ti is Agios Konstantinsba mentek a Aegean View apartmanba. Remélem majd készítesz egy kis beszámolót és fotókat ide a Hellasz.hu -ra is. Mi is ugyanoda megyünk, de csak szept. 02.-től. Készítenél majd a szállásról és környékéről is néhány képet, amit megosztanál velünk? Illetve minden olyat infót, amit úgy gondolsz: buszút, kompozás, szállás, árak, kölcsönzési lehetőségek stb. Persze csak ha nem gond. Előre is köszi.
Jó nyaralást Nektek Skopeloson!!!
Üdv
Karlo
#1005272009-05-21 12:25:03 Válasz a #100453. hsz-ra
Én utaztam már buszos nyaralásra jó párszor, ( jó tizen éve) de egyre nehezebben viseltem. Az utolsónál már azt hittem megőrülök, pedig csak Sartira mentünk. Tuti, számomra ez lehetetlen. viszont az aeolusnak a repülős utja meg baromi drága. már párszor utaztam velük, de az idei év feltette az i-re a pontot. ide akartunk menni, de a közel 150.000 ft-os út/fő kicsit soknak találtam. és ez csak apartman+repjegy pedig álmom lett volna ez a sziget, de valami más megoldást kell rá találnom. még van egy évem, majd megoldódik, remélem
#1006612009-05-21 20:32:33 Válasz a #100514. hsz-ra
SZia Karlo!
Persze, terveztem is, hogy írok összefoglalót a nyaralásról, remélem sikerül.
Képeket mindenképpen készítünk, már többen várják itthon :D
Köszi, bízom benne, hogy így lesz.
#1006642009-05-21 20:35:55 Válasz a #100527. hsz-ra
Szia Hadiandi!
Mi is ezért mondtunk le a repülőről, de a szigetről nem akartunk mégsem, így maradt a busz. Egyszer csak odaérünk...reméljük hamar. Viszont figyelmedbe ajánlom az Aeolus last minute útjait Skopelosra és Skiatosra. Már elég régóta küldözgetik a hírleveleket, s mindig mintha egy kicsivel olcsóbban kínálnák a repülős utakat (is).
#1007002009-05-21 21:55:31 Válasz a #100669. hsz-ra
Szia Macsosz!
Írtam neked az iroda topicba már nyaralási jókívánságot, most csak ismétlem.
Azonban ez a hajnali fél öt, igen-igen korai. De ugye Görögország felé tartva mégis kibírható.
Már alig várom, hogy olvashassam felejthetetlen nyaralásod élményeit!