Sajnos ez így igaz,szinte áll az idõ,de én is nagyon reménykedek abban,hogy junius 4-e el fog jönni és lát-
hatom ezeket a szép tájakat. Már alig várom az indulás napját.
sziasztok!Amint megjöttetek írjatok merre voltatok,milyen volt...mert mi sajna még késöbb megyünk.Melyek voltak azok a helyek amelyek legjobban elnyerte a tetszéseteket! ok?
Szia Mandy78.
Azt hiszem az a legtermészetesebb,hogy hazaérkezés után egybõl elmeséljük
mi történt velünk a nyaralás alatt,mit láttunk, mit tapasztaltunk.
Erre azonban még sajnos elég sokat kell várnunk.
Ha egy szóval akarnám jellemezni: funkcionális.
Kis hûtõ, két elektromos fõzõlap, oldalról látszik a tenger.
Az értékeitekre viszont nagyon vigyázzatok, tavaly több magyart "megcsináltak" éjjel is!!!
Segítségeteket szeretném kérni. Egy négy fõs apartmanra lenne szükségünk június 26-tól / 1 hétre / Nidriben. Az Apollon Travel csak busszal utazóknak tud szállást biztosítani. Az Andromédánál próbáltam, de borzalmas magas áron küldtek ajánlatot. Ha valaki tud segíteni telefonszámmal, vagy e-mail címmel, elõre is köszönöm.
üdv. Süni
Mi idén autóval megyünk Görögországba , a másik fórumon már írtam, hogy Korfu az uticélunk idén , de addig olvasgattam amíg beleszerettem Lefkada -ba
És ahogy elnézem jobb is , mivel nem kell kompozni (nem birom a hajókat) !
Sajna nem vagyok elég bátor , hogy csak úgy kimenjek szállás nélkül , meg a nyelveket se vágom annyira ...szóval elõre foglalunk vmi szállást még nem tudjuk mikorra de augusztusba megyünk az már biztos.
Ti melyik részét ajánljátok szálláshelyül?
Még nem jöttek meg a prospektusok , de a héten már csak kézbekapom õket
Gondolkoztam az utazás kiállításon , hisz nemsokára lesz , de mi autóval megyünk ,nemtom mit tundának ott segíteni...egyszerûbbnek találtam, hogy kértem postán 3 irodától is katalógust (Apollon,Dias Zeus,Aolus)