Igen, most már minden nap ránézek a számlálóra, de még pontosan két hónapom van hátra.
Az útikönyvek azt írják, hogy a hegyes rész az nagyon zöld, a délebbi rész kopár.
Az Olympia nevû faluról ódákat olvasok, a világörökség része, ha jól emlékszem egyik írásból és teljesen élnek még arégi hagyományok. Onnan vannak a korábbi képek is a sajtkészítõkrõl. Láttam pár német magánhonlapot, ahol az illetõ a saját utazásráról készített honlapot, hát Olympiáról olyan életképek vannak...már nagyon felizzott bennem a fényképész ösztönöm, hogy nekem is sikerüljön ilyen szélmalom vásznát összekötõ öreg nénikéket fotóznom majd. Legszívesebben most rögtön mennék.
Nagyon stramm képek,teszenek, én abban voltam,hogy "kopasz" Szantorínihez hasonló tar tájak váltják majd itt egymást.Hát ezek nem azt mutatják.Gondolom lesz az is,de ezek egyátalán nem azok.
Akkor már kezded számolni a napokat..?
Szia atosz! Ha egy kicsit visszaolvasol itt, már írtam róla, hogyan megyünk Karpathosra. Két utazási iroda kínált uatat...az apartmanba volt még hely, de a repülõre már nem, ezért az utazási iroda megszervezte nekünka repülést úgy, hogy Rodoszra charterjárattal megyünk, onnan pedig az Olympic Airways propelleres kis masinájával Karpathosra. Ez miatt kb. 100 Euróval többet kellett fizetni. Visszafelé ugyanígy repülünk. Csak Rodoszon kell egyet éjszakázni, így remélem, lesz egy délutánunk a várost megnézni.
Köszi, Valcsi, már így is állandóan el kell terelni a gondolataimat, hogy ne jusson eszembe a nyaralás, mert még olyan sokat kell várni és nem akarom kínozni magam, de ha ilyen képeket küldesz, akkor nehéz lesz nem Karpathosra gondolni