Mi ugyan nem május végén voltunk, hanem június elején, de nagyon meleg volt. A tenger picit hidegebb az első pár napban, de elég hamar felmelegedett. Vagy megszoktuk?!
Mi június 27.-én mennénk Korfura. Saját szervezésben. A repülőjegyet már lefoglaltam. A gondom az, hogy este 11-re ér oda a gép. Akkor van még valami tömegközlekedés? Vagy taxival lehet a szállásra eljutni? Ennek a költségéről tud valaki valamit?
apartmanba szeretnénk menni, de nem tudom hogy éjszaka hogy tudjuk majd átvenni a szállást? Valakinek van esetleg ilyen irányú tapasztalata?
Taxik biztos lesznek a reptéren, busz már nemigen. Amúgy nem lessz olcsó. Talán ha bérelnétek előtte interneten kocsit, és azt a reptérnél kérnéd átvenni, megoldható lenne biztos. Hova mentek?
Nézd meg ezt az oldalt, itt találod a Korfu-i transzfer buszokat.
http://www.corfuairporttransfers.com/index.html
Itt lefoglalhatod on-line a transzfert is, baloldalon alul a városok felsorolása alatt is találsz e-mail címet, ahova írhatsz nekik, ha bármi kérdésed van.
Ha már lefoglaltad az apartmant, célszerű értesíteni a tulajt, hogy kb mikor érkeztek a szigetre (illetve a szállásra).
szeptemberben utaznánk korfura, sidarit választottuk. szerintetek érdemes befizetni vmilyen fakultatívra (akár ottani irodáknál) vagy inkább járműbérlés és irány a sziget???
Tapasztaltabbak: motort vagy autót érdemes inkább bérelni? mit mennyiért lehet egyáltalán?
Kösszi!
Mi autót és motort is béreltünk, de nekünk a motor (nagytesű robogó) jobban bejött. Egyik sem volt drága. Ezért mi nem is fizettünk be semmilyen fakultatív programra, mivel így gyarorlatilag az egész szigetet be tudtuk járni.
Szia Gábor én Sisi kastélyos sziget túrát ajánlanám itt bejárjátok a sziget legszebb helyeit reptér,igen érdekes Korfu városát,sisi kastélyt,paleot,és még sok helyet de ne hagyjátok ki a sárga tengeralatjárot sem itt egy üveg fenekü hajóval mentek és csodálatos látványba lesz részetek nagyon csodás az a rengeteg hal és élölényt nézni a viz allat
Bár mi még csak tavaj voltunk, így nem akarom nagyon osztani az eszet, de van egy pár jótanácsom
- motort csak akkor bérelj, ha igen vágod a motorozást. Amilyen utak meg forgalom van nem veszélytelen kezdőnek. Ha viszont motorozol, egy nagyobb robogó tökéletes választás a kocsival szemben, mert olcsóbb és KÖNNYEBB PARKOLNI!
- a fakultativon mi tavaj aquva parba voltunk. Jó volt, mert hoztak vittek, de saját szervezésbe kb 20%-al olcsóbb. Ha nem sajnálod rá a pénzt, azért nem hülyeség. De azt is tudnod kell, hogy a kinti irodák szervezései olcsobb a hazai irodáinál
Köcci mindenkinek az infókat! Tök rendik vagytok!
Valaki még meg tudná mondani, hogy mennyiért lehet autót bérelni és milyen típusok vannak kb?
Naggyon köcci!