#1002692009-05-20 07:56:18 Válasz a #100266. hsz-ra
Robert!!
Köszi szépen..olvasom!No annyit azért én is megtettem, hogy ilyen szempontból leellenőriztem az irodát..azzal nincs baj...én az egyéni véleményekre is kiváncsi lettem volna!
Kedves BRobert!
A 2. lehetőséget választottam, most már nem aggódom. Sőt már le is foNglaltam egy utat egy másik irodánál.
Sziasztok. Nem elrettenteni akarok senkit, de N.Poriban a Jimakos Utazasi Iroda meg ki sem nyitott. Nincs engedelyuk. Mivel Szofia ,akinek tavaly volt, mar nem dolgozik ott. Persze meg az is lehet, hogy kesobb nyit esetleg.
#1003072009-05-20 12:53:38 Válasz a #100291. hsz-ra
Jamasz! Engem nagyon érdekelnének a részletek, mert én náluk fizettem be a nyaralásunkat 2009.06.13-tól 2 hétre a Jimakos apartmanba. Már a vocsert is megkaptuk. Légyszi feltétlenül írj, ha tudsz valami változásról.
Köszi, Szilvi
Jamasz! Engem nagyon érdekelnének a részletek, mert én náluk fizettem be a nyaralásunkat 2009.06.13-tól 2 hétre a Jimakos apartmanba. Már a vocsert is megkaptuk. Légyszi feltétlenül írj, ha tudsz valami változásról.
Köszi, Szilvi
Javaslom, hogy az előzményekben található telefonszámokon érdeklődj az aktuális helyzetről. Mármint, hogy van-e már érvényes engedélye a cégnek. Egyébként ott, több egyéb információt is találsz
Köszi, Szilvi
Szia Szilvi. Nem akarlak elijeszteni. Lehet, hogy a szobak rendbe lesznek, ha megvan a cimed is. Csak az iroda nem nyitott meg ki, de ha tudok valami tobbet, irok.