Nem tudom, hogya Dias és a Kalliope milyen távolságra van egymástól, de talán valamilyen programon véletlen összefutunk.
Egyébként érdemes-e fakultatív programokra befizetni vagy bérelt jármûvel önállóan elmenni szétnézni?
Nagyon jó utat szeretnék kívánni neketek,remélem írsz pár mondatot ha hazaértek.Ja 3*voltam eddig Görögbe aztán nagyon sokat másfelé utaztunk.Tehát nagyon várom már.Nei Pori remélem csodálatos környék?Üdv:Robi
Mi kétszer voltunk Nei Poriban, mind a kétszer a Kalliope apartmanban. Voltak rossz és jó tapasztalatok is . Én szerettem ott lenni. A szobák jók, a fürdõ kicsi, de hát erre a kis idõre tökéletesen megfelel. A konyhasarok is jó volt, bár, mi az evõeszközöket és a tányérokat nem igen használtuk, mindig viszek magammal itthonról . A hûtõ elsõ alkalommal jobb volt, a második nyaraláson kifogtunk egy olyan kicsi hûtõt, hogy két 2 literes üdítõ nem fért bele . Egy polc sem volt benne...
A kilátás a környezõ apartmanokra nyílik, jobb esetben tisztán hallani a beszélgetésüket, de ez soha nem zavart minket . A hátsó kis udvaron semmi különleges nincs. Tavaly a földszinten volt szobánk, kétszer raktuk rendbe az udvart, mivel a "házinéni" nem lakik ott, az idegenvezetõ tartja rendben, már amennyire ideje engedi... Az apartman amúgy tiszta, és szép. Nei Pori legszélén van, egy-két szálloda van csak a környéken, így csöndes is . Mi szeretünk oda menni .
Kívánom, hogy kellemes nyaralásotok legyen...
Sokat vívódtunk, hogy idén is oda menjünk-e, de mivel már voltunk nem is egyszer, Toroni mellett döntöttünk
Egyébként érdemes-e fakultatív programokra befizetni vagy bérelt jármûvel önállóan elmenni szétnézni?
Lásd 2394-es hozzászólás
"...attól függ mit akarsz megnézni. A közelebbi helyeket megnézheted saját szervezésben is, de Athént és Thesszalonikit (fõleg hétköznap) nem ajánlom kocsival
Az Olimposzra és a Meteórákhoz is mehetsz kocsival, ha nem zavarnak a korlát nélküli szerpentinek és az utat erõst szûkítõ autóbuszok."
Ha elég kalandos a természeted és elboldogulsz ismeretlen helyeken, akkor javaslom Athén vonattal. Fele annyiba kerül, mint a fizetõs és minumum 4-5 órával tovább vagy ott
Részletek a tavalyi hozzászólásoknál, vagy privátban
Köszönöm elõre is Természetesen írok és szállítom a legfrissebb infókat, árakat
Van gyönyõrû hegy, vagy csodás tenger és rengetek kirándulási lehetõség....aki ezek mellett nem érzi jól magát, az magára vessen
Hát igen aki a tengert nem szereti szerintem az nem is n.....lis:))Na a hegyek sem piskóták.Az árak az el is törpülnek szerintem,de ha írsz pár dolgot azért szerintem jó szívvel veszi a társaság))
Egy kis kedvcsináló Nei Porihoz
Napfelkelte a partról..
Többször voltam már itt, az elsõ alkalommal még kiépülõben volt, azóta nekem már túl zsúfolt. Jó formán a helyi strandon nem is nagyon voltunk, inkább lejebb mentünk kb 20 km és olyan öblökben pihentünk ahol jóformán csak görögök voltak. Rengeteg fényképet készítettünk, ebbõl egy szösszenetnyit feltettem az alábbi címre :
Mi tavaly Zantén voltunk egy kisebb társasággal (6-an). Ott úgy oldottuk meg a "kötöttség" nélküli fakultatívot, hogy befizettük a teknõsnézõ túrát, ahol a hajóhoz busszal mentünk volna, és mi a busz után mentünk a partig robogóval. Így aztán vissza sem kellett a végén jönnünk a busszal, hanem mentünk naplementét nézni Keribe
Jó persze a busz is benne volt az árban de úgy gondoltuk megéri.
Itt is felmerült bennem, hogy a Skiatos-i (bocs ha rosszul írom) kirándulásra elmegyünk a hajóig autóval....
Lenne viszont egy kérdésem: Nei Pori-ban ha viszek itthonról napernyõt, azt kivihetem a partra, vagy ott kell mindenképp bérelni?
Ja, és hol lehet beírni, hogy kiírja hány nap van az indulásig
Utólagos engedelmeddel megnézegettem én is a fotókat. Szupi látom neked is tetszik a napfelkelte (lemente..)
Már alig várom, hogy menjük nyaralni...még 110 nap
Mi autóval megyünk és az Olympost, Meteorákat és még egy két helyet saját magunk szeretnénk felfedezni. Nem tudod véletlenül honnan tölthetnék le térképet, ami elnavigál minket Nei Poriból?
Én még sörsátrat is állítottam a parton Nyugodtan vihetsz napernyõt, de ha jól emléxem kint sem volt sokkal több mint itthon, lehet, hogy jobban jársz ha ott veszed meg...akkor legalább oda nem kell cipelni.
Ha csendesebb partra vágysz, kocsikázni kell egy kicsit a kép 13.47-kor készült