Holnap reggel olvassátok a hirszerző profit rovatát....!!!az irodák áremeléséről lesz egy cikk....
tök sok mindent meg lehet tudni belőle...megsúgom, hogy a párom írta és én ötletem alapján mivel láttam a fórumon sokakat érint a dolog:-))Ja és Parga lesz a kép hozzá)
www.hirszerzo.hu
sziasztok
érdekelne rodoszra megyek nászutra aránylag jó áron az aeolus travellal eddig még nem mentem velük valaki tud segiteni??megbizható??
köszi
laura
görögimádó
sziasztok
érdekelne rodoszra megyek nászutra aránylag jó áron az aeolus travellal eddig még nem mentem velük valaki tud segiteni??megbizható??
köszi
laura
görögimádó
Szia gorogimádó!
Olvass vissza ebben a topicban. Nagyon sokat írtak az Aeolusról. Volt akinek bejött (nekem semmi gondom nem volt velük, igaz last minuteban utaztunk), volt akinek nem.
Üdv:Szanna
#1009362009-05-23 18:38:48 Válasz a #100930. hsz-ra
Szia!Mi tavaly utaztam az aeolussal Párgába és nem volt semmi problémánk:-)Idén is velük terveztük az utazást csak végül találtunk jobb ajánlatot, de biztos, hogy a jövőben még fogunk menni....
#1009512009-05-23 19:46:55 Válasz a #100872. hsz-ra
Még délelőtt elolvastam a cikket.
Remélem az illetékesek is olvassák és kicsit elgondolkodnak rajta!
Úgy tűnik, hogy jól választottam a Grand Tourssal.
Kétszer utaztam a Terra Reisen-nel, abból egy alkalommal volt részem emelésben.
#1009622009-05-23 20:19:26 Válasz a #100930. hsz-ra
Szia görögimádó!
Tavaly Krétára vittek.Idén Skopelosra megyünk velük.
Eddig gond nélkül!
De tényleg olvass vissza,mert rengeteget beszéltünk róluk:
jót is rosszat is.Érdemes benézned a Rodosz topikba is!
Biztos voltak már mások is velük ott.
#1009702009-05-23 20:36:31 Válasz a #100962. hsz-ra
Szia Görögimádó!!
Az Aeolusnak kétségtelen jó útjaik vannak...az az egy baj, hogy szerintem csak tölteléknek kelleneek a magyarok a szlovákok mellé,,tavaly hazafelé kizárólag egy szlovák-magyar utas jóindulatára voltunk bízva...ha ő nincs, bizony A sofőrök egy mukkot nem voltak hajlandók magyarul beszélni sajna.Ez nem fair eljárás az irodától.
Odakinnt a szigeten a magyar képviselő szinte semmit sem tudott a szigetről..mondjuk ez engem kevésbé zavart, mert mindig jól felkészülök előre a helyből ahová utazom.Viszont nem mindenki van így..Valahol ez is benne van az árban nem?