Köszi Jox de én tizen éve voltam és azok a helyek amik voltak nem tudom hogy müködnek-e vagy sem én ezért szeretném tudni hogy most mely helyek léteznek vagy mi változott, és hátha van vagy lett komolyabb amit érdemes meglátogatni és nem FAQ
Köszi, ez nekem is megvan, csak kíváncsi voltam, hogy mi van még ezen kívül, mert olvastam, hogy ez az accuweatheres micsoda kb. 150km-re mér Sarti-tól.
Szia! Két Michalis apartmanról tudok az eggyik a Walter travelé az ófalu részen a másik az Apollon travelé a főút másik oldalán. Mi a Walter Travellel utazunk Juni 8-án 11 éjszakát leszünk kint. Mi négy nappal hamarabb indulunk ti meddig lesztek? Mind a két apartmanról csak jókat hallottam. Szia Erika
Szia afrodité ha 14-kor indultok másnap reggel 8-9 fele ott vagytok.A szállás foglalás elvileg mindig délután történik 14-15 óra körül.De ha szerencséd van akkor tied az elsönek kitakaritött szállás, és nem kell órákat várnod azonal foglalható
sziasztok úgy vettem észre hogy megyünk egy páran augusztus végén Sartiba, szeretnék mindenkit meghivni aki akkor kint lesz és hellászos egy esti eszme cserére néhány sör és némi ouzó mellet,egy jó kis esti dumcsira megbeszélni kinek mi és hogyan,tapasztalat cserére
Szia! Két Michalis apartmanról tudok az eggyik a Walter travelé az ófalu részen a másik az Apollon travelé a főút másik oldalán. Mi a Walter Travellel utazunk Juni 8-án 11 éjszakát leszünk kint. Mi négy nappal hamarabb indulunk ti meddig lesztek? Mind a két apartmanról csak jókat hallottam. Szia Erika
Egyik sem az a Michalis amiről én beszéltem. Ez egy 2008-ban épült ház. Nem baj majd meglátjuk milyen lesz, ha az lesz a választott........
Szia macska!amiről te beszélsz az a fő utcán van.kívülről nagyon szép,ismerősöm volt ott dícsérte a belsejét is.Szerintem mi egy időben megyünk,én a simosba leszek.
Szia macska!amiről te beszélsz az a fő utcán van.kívülről nagyon szép,ismerősöm volt ott dícsérte a belsejét is.Szerintem mi egy időben megyünk,én a simosba leszek.
Esetleg az ismerősöd nem tudja megmondani melyik apartmanok vannak az utcafronton (szobaszám) mert oda szeretnénk foglalni. Meg azt olvastam erről, hogy egy első és egy hátsó épületből áll. Mindenképp jó lenne tudni melyik szobák néznek az utcára mert nem szeretném ha az erkélyünk egy házfalra nézne. Ez az a ház: