Szia noni!Annyi terv van a fejemben,hogy sokszor már megfájdul,mégis Kréta vonz,talán megnézném a Nyugati oldalát is,Chania pl.érdekel nagyon,meg Panormo,Rethymno,de az biztos,hogy Kréta elvarázsolt.Makri a szivem csücske lett,de nem akarok kétszer ugyanoda menni,túl rövid az élet!Pusz.
Tudod nekem Kréta a szívem csücske lett, sõt ott is hagytam belõle egy darabot. Hiszen ott léptem elõször görög földre. Ezt sohasem fogom elfelejteni. De vonz az új. Görögország sztem olyan, hogy amennyire lehet, fel kell fedezni minden szegletét. Márpedig az van elég.
Gabakótól kaptam csodás képeket Kalymnosról. Kész vagyok tõlük!
De mint írtam, Kréta, az Kréta marad, ahová nekem mindig vissza kell, és vissza is fogok térni.
Jövõre kezd már valami konkrét körvonalazódni Nektek?
Csak kapkodom a fejem,minden oldalt megnézek,minden sziget érdekel,el vagyok havazva,nézem az Aeolus útjait kombináltak is érdekelnek,dehát CSAK jövõre lesz valami esedékes,addig mindenbe belebújok,van rá még egy egész telem Ha valami konkretizálódna,értesitlek,oksi???
Valcsika,kösszzz a képeket,máris jobban érzem magam,munka elõtt pl.el tudnám képzelni magam Chaniában jégkrémes frappét iszogatva,hmmm...Panormo egyébként olyan kihaltnak tûnik,van-e ott mindenféle mütyürárus,szupermarket,taverna elég???
Jox | #71025 | 2008-07-11 12:49:21 | Út Kallikratis és Kapsodassos között
Én nem voltam Panormóban, de a Tõzsér könyv ezt írja róla.
Rethymno és Bali közötti, közel 40 km hosszú partszakaszt mostanában kezdte felfedezni a túrizmus. Már most is nagyszerû szállodákat, szórakoztató létesítményeket találhatunk itt, de a zsúfoltság mér ismeretlen errefelé. Ez a partszakasz a nyugalmat keresõ vendégeké egyenlõre. Rethymnotól Heraklion felé haladva Periyolia, Misszíria, Kambosz Pigisz falvak sorában találjuk Panormót, ezt a kedves kis halászfalut, amely 2001-tõl a vilkágörökség része. A mínoszi korban már kikötõ állt itt, melyet a velenceiek megerõsítettek. A Thíra-vulkán pusztítását viszont nem élte túl. Ma gyönyörû szállodák, apartmanházak állnak itt, és tavernák, kávézók sokasága segíti a kikapcsolódást.
Arany Zsebkutyus, kedvcsináló képeid nagyon szépek és kedvet is kaptam, denagyon is!!! Sajnos nem napozok, nálunk tegnap leszakadt az ég, azóta olyan sötétség van és világvége hangulat, hogy csak Görögország tud felvidítani