#1009742009-05-23 20:41:40 Válasz a #100962. hsz-ra
szis Macsosz!
Tavaly is kombinált úttal voltatok krétán??
Mert tavaly mi is gondolkoztunk rajta de aztán Parga mellett döntöttünk mert féltünk, hogy Kréta nagyon messze van busszal és fárasztó lesz.....
Akkor ti októberben voltatok:-)
Hát nekem valahogy jobban bejön az oda busz vissza repcsi mert mikor odafelé mész még tök várod, hogy ott legyél és a busz fáradalmait ott ki tudod pihenni vissza pedig nekem mindig rossz arra gondolni, hogy most 24órás busz út vár rám....ezért a repcsi jobb:-)
Lehet jövőre benevezünk egy előszezonos kombináltra:)
#1009952009-05-23 21:24:20 Válasz a #100981. hsz-ra
Szia Macsosz!!
Én egy szóval sem mondtam,hogy nem érzem magam magyarnak akár egyeedüül is...pont az ellenkezője, de át kellett volna élned azt a visszautat...
A töltelék meg másképp értendő...elsősorban a szlovákok igényeihez van igazitva minden.és ebből a szempontból mindegy, hogy a buszon egy, vagy száz magyar utas van!
#1009972009-05-23 21:28:35 Válasz a #100995. hsz-ra
Nem akartam arogánsnak tünni!
Persze,nem tudhatom,Te mit éltél át!
Nem akarok semmit elkiabálni,de velem még semmi ilyesmi
nem történt.
Veled mi is történt
Macsosz
#1010032009-05-23 21:38:42 Válasz a #100997. hsz-ra
Macsosz!!
Semmi baj:-))Egyébként a hazafelé utunkról a beszámolómban írtam.Ha érdekel, és van időd olvasd el.A rövid lényeg az, hogy egy mukkot sem beszélt velünk senki magyarul.Egy magyar származású utas aztán segíített az utazó magyarokon, mert tolmácsolni kezdett..de úgy ggndolom ez nemm az ő dolga lett volna.Zanteról is elég hosszú az út pedig( 24 óóra + kompolás)Kb 8-10 magyar volt a buszon.
#1010112009-05-23 22:02:05 Válasz a #101003. hsz-ra
Elolvastam -most csak a végét,de majd a többit is,mert lehet,h.
szept.-ben Zante a cél.
Szóval ez a "tahó"viselkedés nem szlovák vonás,hanem sajnos emberi
Sajnálom,h.megkeserítették a hazautatokat.De Éva is szlovák volt,mégis segített.
Az igaz,h.az árért nekünk is jár ugyanaz
Azt gondolom,pont ezért lesz mégis magyarul beszélő kísérő Skopelosra.
Tényleg legalább 40% magyar utas az útjaikon.Ez elég magas arány.Ha nem lennénk,vszinű nem menne nekik olyan jól.Erre csak rájönnek ők is.
Most a magyarok kérésére jön be a busz a városba az utasokért.
Remélem,senkinek nem kell átélnie azt,amit Neked
#1010142009-05-23 22:08:46 Válasz a #101011. hsz-ra
Macsos!
Nagyon igazad van!! És abban is, hogy előbb-uutóbb jobban kell igazodjanak a magyar utasok igényeihez is!
Egyébként az pédául nagyon klasz náluk, hogy 11-12 napos útjaik vanna olyan áron, mint máshol az egy hét.És az apartmanok is nagyon megfeleőek!
#1010592009-05-24 10:49:20 Válasz a #100930. hsz-ra
Szia!
Én 3-szor repültem az Aeolusszal és különösebb problémám nem volt Velük! Negatív vélemények főleg a buszos útjaikkal kapcsolatban vannak! Szerintem minden rendben lesz, de a szigettel kapcsolatban érdemes felkészülnöd és lehetőleg egyénileg megismerni a nevezetességeit. Sokkal szabadabb vagy és nem kell rohannod.
Nekünk tavaly nagyon bejött előszezonba a kombinált utazás Rodoszba. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve.
Idén sajnos utazás elött 3 héttel lemondták az utat mert kevés volt a jelentkező. Dél-Krétára mentünk volna. Mivel a szabadságot nem lehet átiratni, a Dias Zeussal elmegyünk Toloba, de nekik sajnos csak 7 éjszakás útjai vannak.
Jövö héten kell bemenni a részvételi jegyért, most már csak remélem nem azzal fogadnak, hogy ez is elmarad, mert úgy látom, még az előző utra is van még 10 hely,+ a mi utunknál is. Drukkolok mindenkinek aki az Aeolussal előszezonba utazik, sikerüljön nekik, jó utat és jó nyaralást kivánok!
#1011472009-05-24 17:45:01 Válasz a #101143. hsz-ra
Szia Rózsavirág
Mi már biztos indulunk vasárnap
Mondták,h.a Ti utatokra kevés volt a jelentkező
Kár,mert mi tavaly voltunk Dél-Krétán és csodálatos volt
De talán még eljuttok oda
És a mostani utatokkal már biztos minden rendben lesz