Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot, akkor nem bérelünk itthon.
Az időjárás remélem kegyes lesz. Sajnálom azokat akik most vannak kint, ez az amiről senki sem tehet.
Kitty tegnap írt, hogy már elhagyták Zakinthost és a Mánin jártak, két napra pedig Elafonissi szigetre mennek, végülpedig Tolóba. Ő is azt írta, mint amit nagyon sok beszámolóban olvastam itt, hogy pont a szigetkörüli hajókirándulásos napon volt szürke, borús idő. A sziget nagyon tetszett nekik.
#1173212009-09-14 15:11:42 Válasz a #117317. hsz-ra
Jajj Andi, de jó nekik!
Mi is időnként csepergő esőben voltunk szigetkörüli hajókázáson. Úgy látszik, ebből hagyomány lett. Azért még így is gyönyörű volt.
#1173592009-09-14 20:37:50 Válasz a #117272. hsz-ra
szia Manonos!!!!!mi szombaton jöttünk haza,az idő az 1 hét alatt szép volt,igaz nem mindig sütött a nap,de ettől függetlenül 30 fok körüli volt a hőmérséklet!a szállodában iszonyú meleg volt éjjel is,klima nélkül ki se lehetett birni!!!ja ,és még mindig elég sok a szúgyog!!!!
drukkolok hogy jó időtök legyen!!!!
#1173622009-09-14 20:40:51 Válasz a #117307. hsz-ra
mi 3 napra 150euróért béreltünk renault megane tipusú autót,de még ez is alig bírt felmenni a szerpentines utakon!!!!bérlésnél nem árt erre is odafigyelnetek:)
#1173952009-09-15 12:23:02 Válasz a #117386. hsz-ra
Szia Attila!
Az Iberiában nincs wifi. A Grand Tours másik két Agios Sostison, lévő apartmanházában a Georginában és a Jenny házban viszont van. Megérkezéskor a Georginában lesz az eligazításotok, úgy hogy tudni fogod, hol van. Ott az étterembe, minden fogyasztás nélkül is be lehet ülni, akár internetezni is. A vele szemben lévő Jenny társalgójában is használhatod a wifit.
Üdv: Josza
Először is szeretném megköszöni az összes Fórumozónak a segítséget. Nagyon sok információt kaptam itt, amit hasznosítottam utunk során.
Laganasban voltunk a Marinos apartmanban, a Dias Zeus szervezésében. Az apartman nagyon jó helyen van, csöndes kis utcában közel a Vasso-Nicolas apartmanokhoz. A tengerpart közel, és gyönyörű tiszta tele kagylóval, ahogy azt Zsebkuty is megírta.
Az idő a 11 nap alatt csodás volt, csak a hazaindulás napján borult be. Szúnyogok vannak.
Mi nem fizettünk be fakultatív programra, 3 napra béreltünk egy KIA Picantot 90 euroért, és 3 napra béreltünk quadot.
A Navaggio-nál nagy szerencsénk volt mivel a hajónk simán ki tudott kötni, utastársaktól tudom, hogy az előtte illetve az utánni napokon (például a fakultatív kiránduláson) nagy hullámok voltak ugyhogy madártávlatból látták csak az öblöt.
Én mindenkinek aki szereti a természeti szépségeket csak ajánlani tudom Zakynthost, gyönyörű sziget. És nem hiányoztak az épített műremekek, helyette láthatuk a természet által alkotott műremekeket.
A fotóimat már feltöltöttem, készülök egy beszámolóval is, ha addig bármilyen kérdés van szívesen válaszolok.
Kedves Attila!
Amikről írtam, azokban csak wifi van. A partmenti sétányon, viszont több internet kávézó is van.
Kedves Solya!
Örülök, hogy épségben, sok kellemes emlékkel tértél haza. Aztán,ha kipihented magad és lesz kedved, akor mesélj. Mi mindenre kíváncsiak vagyunk.
#1174732009-09-16 12:36:00 Válasz a #117465. hsz-ra
Szia,kedves Solya,üdv.itthon!
Nagyon örülök,hogy tetszett a sziget,a szép képeitek is erről árulkodnak.
Az a mondatod,hogy nem hiányoztak az épitett műemlékek,hisz Zantén a természet ,,épiti"a csodás emlékeket,nagyon igaz!
Érdeklődni szeretnék, hogy utazásnál hőkamera van-e a reptéren Zakynthoson? Ferihegyen a kiutazókat is nézik? Csak azért kérdezem mert a lányomnak hőemelkedése van, ha esetleg belázasodna akkor is ki tudna velünk utazni vagy sem? Addig még van 2 nap remélem kikúráljuk.
#1175512009-09-16 20:48:41 Válasz a #117537. hsz-ra
szia Manonos!!!!igen ,van hőkamera a reptéren Zakynthos-on!!!
ferihegyen ha jól emlékszem nem volt ilyen annak aki kiutazott!!
irigyellek hogy még az utazás előtt álltok,nagyon szép a sziget,sokkot lehet kapni a látványtól!!