Négyen egy új swiftben csomagokkal?!?!? Azt megnézném!
Nekünk 4-en 15-re jön ki az út mindennel 1,4-es Thaliával, de ez még mindig alatta van a 20-22-es buszjegynek. (És épp hogy beférünk az 510 literes csomagtartóba.)
Nem kell csak fürdőruha, napolaj, búvárszemüveg és egy törölköző
Nekünk 4-en 15-re jön ki az út mindennel 1,4-es Thaliával, de ez még mindig alatta van a 20-22-es buszjegynek. (És épp hogy beférünk az 510 literes csomagtartóba.)
Nem kell csak fürdőruha, napolaj, búvárszemüveg és egy törölköző
Ha négyen mentek, akkor meg fejenként 10.000-12.000 Ft. Szerintem megéri.
Tavaly a picassónk 550 literes csomagtartója dugig volt tömve .
ITT egy kép róla.
Ketten és három gyermekkel utaztunk egy autóban.
Helló.
Autóva szeretnék Sartira utazni, és nagyon sok fórumo olvastam negatív tapasztalatokat ezzel kapcsolatban. Szemét rendőrökről és kötözködő, korrupt vámosokról, akik csak a 10-20 eurós zsebbpénzre mennek. Írnátok ezzel kapcsolatos tapasztalataitokról.
Valaki megtudja nekem mondani, hogy mennyi cigit lehet vinni? Meg még az érdekelne, hogy mennyiért lehet kapni?
Robogót mennyiért lehet bérelni Sassosnál?
Előre is köszi!
Brigi
Valaki megtudja nekem mondani, hogy mennyi cigit lehet vinni? Meg még az érdekelne, hogy mennyiért lehet kapni?
Robogót mennyiért lehet bérelni Sassosnál?
Előre is köszi!
Brigi
A cigiről kivitelről itt olvashatsz bővebben: https://sartisarti.com/sartiblog/sartiblog.html
Kint valamivel drágább mint itthon, a cigi. Nem is olyan az íze mint a hazainak, hiába veszed ugyanazt a márkát (ha felidézem a cigis korszakom ez jut eszembe).
A robogóbérlésről annyit hogy 10-15 euró /nap árban lehet bérelni. Ez függ a szezontól és a bérelt napok számától. Mi nem Sassosnál béreltünk hanem a vele majdnem szemben lévő Angelo-nál. Sassosnál tök leélt motorok voltak akkor, és drágábban adta mint Angelo a sokkal jobbat(mi tőle 10euro/nap béreltük). A fotóalbumomban megnézheted mert van a motorról is kép. Mindenesetre érdemes körbeérdeklődni mind a 3 motorbérlőst (ott vannak 1 utcában) még előző nap mielött bérelnél és másnapra lefoglalni az általad kiválasztott motort.
vitibogi!
én ettől jobban pakolok ám! Új siwf
tel ketten tuti a dolog.
Tavaly hárman mentünk nem volt probléma.Ügyesen sok minden befér abba ám.
Mindenki abba az autóba oldja meg ami van neki. Csodállak titeket, hogy be tudtatok pakolni Hátsó ülésre kerültek dolgok?
Idén nekünk is szűkösebb lesz a csomagtartó.
A mostani autómba csak 355 literes a férőhely.
Már kértem kölcsön tetőboxot, ha nem férnénk bele