zakynthosra megyünk, Laganasra nyaralni. Valaki tudna valamit mondani az árakkal(alkohol) illetve a fakultatív programokkal kapcsolatban?Bulik milyenek?Valahogy el lehet onnan jutni Athénba?
Köszönöm
#1059462009-06-23 11:02:27 Válasz a #105943. hsz-ra
Kedves Andi!
Nézz be a Zakynthos topicba,rengeteg új infó van,plusz még az aktuális-árak topicban vannak Zantés árak,Josza jóvoltából.
Athénba mennek fakultativval,de azt hiszem,legalább 2nap.
Ha Athénba szeretnél menni,szerintem legközelebb egy fapadossal menj inkább,hogy ,,rendesen"bejárhasd./Szerintem/
#1059602009-06-23 12:07:52 Válasz a #105938. hsz-ra
Az éjszakai órákban tényleg szükség van melegebb holmira. Elég hosszú időt töltötök a szigeten, csak nem lesz több mint 1-2 esős nap, de azért arra sem árt rákészülni. Pl. ha szép az idő akkor irány a part, mert ha másnap arra ébredsz, hogy esik az eső, akkor csak a városnézés marad...
Firkamanó!
Nagyon jó utat, gyors és problémamentes odaérkezést és sok szép élményt kívánok. Látom van még 3 napotok, de sietek, mert holnap lépünk az Őrségbe egy pár napra gombászni.
Éva
firkamano:
Döme! Fantasztikusak a képeid!! Ha még emlékszel, kérlek írd meg, hogy ez hol található, mert ezt muszáj látnunk
A képet Kamaritól kicsit délre készítettük. Mi egy földúton közelítettünk, majd átvágtunk egy bozótoson, ugyanis a térképünk jelölt ott utat (de nem volt).
Sokkal egyszerűbb megközelíteni ezt a környéket egy Nidriben bérelt motoros hajóval. (autóval nagy kínlódás volt...) Ne hagyd ki, tényleg szép vidék.
Firkamanó!
nagyon-nagyon szuper időt és zökkenőmentes nyaralást kívánok!!!!! (már nem valószínű, hogy összefutunk addig) aztán sok-sok szép képpel térj vissza! és ne feledkezz meg azokról sem, akik Pargáról akarnak átkirándulni 1-2 napra jó utat és még jobb nyaralást nektek
#1065222009-06-26 09:52:57 Válasz a #106520. hsz-ra
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a sok jó kívánságot, nagyon aranyosak vagytok!!!
Nálam lesz a laptopom, megpróbálok minden este beszámolót írni az aznapról, és ha visszaértem jelentkezem
Ha véletlenül találunk kósza netet, akkor pedig ide írok nektek.
Döme!
Nagyon köszönöm, remélem meg fogjuk találni.
Nagyon fontos kér(d)és:
Valaki írja meg nekem, hogy a szigeten hol van a legszebb naplemente
#1065442009-06-26 12:05:13 Válasz a #106522. hsz-ra
Firkamanó,
szerintem az az egy biztos, hogy valahol a nyugati parton...
Kathisma:
Nekem talán a Capo Doukatonál tetszett a legjobban, még világítótorony előtt van egy sziklás rész, ahova fel lehet mászni, és onnan rá lehet látni magára a toronyra, ez a kép ott készült, de miután mi siettünk fel még sötétedés előtt, így kihagytuk az innen készült naplementés képet, pedig szerintem innen szebb lett volna, mint fentről...
#1065472009-06-26 12:14:19 Válasz a #106544. hsz-ra
Nagyon köszönöm!!! De szépek...
Remélem egy-kettőt látni fogok, sajnos a nyugati part nem ott van ahol mi lakunk, és sötétben hosszú utat nem szívesen tesz meg a párom robogóval, de szertintem egyszer-kétszer valahogy ráveszem
Nidriben ezeket az ingyenes Wifi-lehetőségeket találtam (nem személyes tapasztalat), ha esetleg valaki tud más megoldást is, légyszi javítsatok vagy egészítsetek ki.
Cafe Di Paris, Bubbles Bar, Nidri Yacht Club, Cafe La Minute,