Mi Kateriniben eltévedtünk és így találtunk rá a piacra. De nem olyan nagy város, hogy ne lehetne eligazodni benne. Régebben már többen is írták, hogyan jutsz el a parkjába és ezek alapján biztosan írtak a piacról is.
Nem tudom általában hogy mûködik a dolog, de ha a kurzort a térképre viszem, ott megadja a lehetõséget a mentésre. Lehet, hogy naív vagy buta vagyok, de azt hittem ez mindenkinél így mûködik.
Ha mégsem, akkor H.apci vagy én biztosan szívesen elküldjük e-mailben.
szembesültem ezzel a gonddal a fotóalbumoknál is amikor találtam egy caravelles, billy's képet, a billy's-ben lesz a szállásunk, ma vettem át 3 órája a részvételi jegyet, még 139 óra
Sziasztok! Még jó sokat kell aludni, mire elindulunk,de már most is nagyon be vagyunk sózva:D információkat kaptunk már eleget:), pl kaja szempontjából a Pericles taverna, illetve a "szekeres" étterem kötelezõ fánkot együnk a parton, mert szintén kihagyhatatlan baklavára vágyom még illetve tengeri herkenytyûkre Szerintetek érdemes "vizi cipõt" vinni?! Ilyen gumiból van, hogy kagyló vagy ilyesmi ne vágja meg a lábunkat? Kb 300 eurót viszünk/fõ, 9 napot leszünk kint, remélem, hogy elég lesz! Meteórákhoz szeretnénk menni, meg majd Olympic Beach-re-bár oda át is sétálhatunk. Piac csak Kateriniben van, vagy Paralian is? nagyon tetszettek a képek