Szia!
Tennék fel ,de nem jeleníti meg valamiért (béna vok biztos)
Amennyiben utólagos engedélyed adod
Kristi képeibõl - ami nekem a legjobban tetszik:
Ennél a heltálas képnél lenne egy kérdésem Kristi. Aok a valamik, amik ott a tál jobb felsõ részén vannak, 3 darab és ilyen hosszúkás nyúlványa van, az micsoda? Mert pont úgy néz ki, mintha csikóhal lenne, de azt még sosem hallottam, hogy megennék???
Szia!
Persze,hogy adom
Feltettem máshova a képet és onnan megy a belinkelés.(nem értem a fotoalbum-ról miért nem megy )
A haltálon szerintem az valamilyen rák féle ,bár nem vagyok biztos benne,de nagyon fincsi volt.
A nyenyerés mûhely Othos-ban volt,és itt volt az a szövõs mûhely is!
Néztem. Nagy élmény lehetett élõben egy ilyen helyi rendezvényt látni. Tulajdonképpen mit ünnepeltek itt?
Engem a tájakrólkészült videó jobban felizgatna, mint ez
Nem tudom milyen ünnepség volt,talán évzáró,de én teljesen kész voltam tõle
Szuper volt élõben látni,hallani
Az a baj a tájakról készült videóval,hogy nem adják vissza azt a szépséget amit átélt az ember.Majd én is szeretnék azért egy ilyen kis filmet készíteni,de ahhoz a párom segítsége kell
Szia Kristi! Szépek a képeid,én is nagyon várom a beszámolódat!Lenne pár dolog ami érdekelne:"kagylós strand" merre van?Kedvenc strand,s miért?Lefkoson lehet-e kerékpárt bérelni?
Lefkos-Afiartis strand ill.Lefkos-Apella útvonal mennyire
zsúfolt,meredek és az út minõsége milyen?(kerékpár miatt) Lefkoson
van-e olyan része a strandoknak ahol"csak magunk lehetünk"?(néhány
ember nem számít)Az Aeolusszal minden rendbe volt?Üdv.Ferenc
Szia!
Kagylós strand a reptérnél van. A kedvenc nekünk Diakofti volt homokos part, gyönyörû a tenger, a parton üvegtigrissel, és soha nem voltak sokan, lehetett pihenni!
Lehet kerékpárt bérelni, de nem tudom mennyibe, kerül. Viszont szerintem kerékpárral bejárni a szigetet elég kemény! Sok helyen jártunk már, de ez a sziget viszi a pálmát meredek emelkedõk, és nagy szintkülönbségek terén.(is) De ettõl függetlenül láttunk kerékpárral közlekedõ emberkéket, igaz nem sokat. Szóval ez tõled is függ mennyire vagy edzett. Írtam, hogy volt velünk két útitárs, akik 3 sebességes bicajjal járták be a sziget egy kis részét,(õk sok helyen bicajoztak már) de ez a sziget nekik is nagy kihívás volt ebbõl a szempontból.
Az út minõség mindenhol jó, talán ha 2 helyen volt felpúposodva az aszfalt amerre mi jártunk. De hihetetlen szerpentinek vannak, szinte 180 fokos kanyarokkal.
Lefkoson több strand van, van olyan, ami kevésbé nyüzsis, és van egy nudis is. Ehhez Lefkos legvégébe kell elgyalogolni (a mi szállásunktól jó 2km-re van) és innen vezet egy földút egy parthoz, ami szintén kb. 1km.
Aeolusal nem volt különösebb gond, ami volt az majd benne lesz a beszámolómban. De ezek nem komoly problémák inkább csak apró bosszantó dolgok. De ha olvastad az indulásunk történetét, tudod, hogy kaptunk ajándékba majd 4 napot ugyanazért a pénzért