Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 256
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84523 Üzenet linkje2008-11-04 21:57:56  Válasz a #84480. hsz-ra

Szerintem mindenki agyal egy csomó mindenen, csak nem írja le az összes állomást. icon_biggrin.gif

Mindenesetre ezt a szállást eltettem, ha Milos lesz a kiválasztott, akkor majd előszedem. icon_smile.gif

# 257
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84529 Üzenet linkje2008-11-04 22:54:13  Válasz a #84455. hsz-ra Előzmény #84455

Haspók,

ha jól tudom 1-től 4 kulcs van. Hasonlóan a csillagokhoz az 1kulcs a legalacsonyabb kategória, de pontos paramétereket nem találtam erre vonatkozólag...

# 258
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84543 Üzenet linkje2008-11-05 10:59:29  Válasz a #84438. hsz-ra Előzmény #84438

Haspók!

Nálunk is ez a helyzet, az idővel variálunk.
Ugyanis júniusban még olcsó a szállás (és már nagyon jó idő van), viszont júliustól meg már sokkal drágább.

Ezért szeretném én a magánszervezős utunkat június végére tenni, és a másik nyaralásunkat augusztusra, de mivel az utazási irodás, és last minute, így hiába főszezon, akkor is olcsón kapjuk meg.

Ugyanis a tevezett 2 heti nyaralás ha főszezonba menne át, akkor már csak 1 hetet tudnánk maradni, mert 2 hetet kifizetni főszezonban szállásra, uh bele sem gondolok mennyi...

Szóval Milosra talán jobb június utolsó heteiben menni (mi a nyaralásainkat mindig június huszonvalahanyadikán kezdjük meg, és fantasztikus az idő, soha nincs beborulva sem) és ha még igényetek van újabb nyaralásra, last minute-ba meg lehet oldani főszezonba icon_smile.gif

# 259
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84555 Üzenet linkje2008-11-05 13:01:49 

Firkamanó! Hasonlóképp gondolkozunk mi is. Június még előszezonnak számít, tehát olcsóbb, és ha még egy nyaralás összejönne, arra mindg alkalmas még a szeptember icon_smile.gif
# 260
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84564 Üzenet linkje2008-11-05 13:17:05  Válasz a #84543. hsz-ra Előzmény #84543

Nekünk 20 év óta júni első 2 hete mindig bejön.
Eddig legalábbis bejött icon_smile.gif

# 261
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84565 Üzenet linkje2008-11-05 13:28:04 

Én csak ritkán utaztam júniusban, de akkor sokkal szebb a természet és ez sem hanyagolható tényező!!!! Kónyu, hogy még tovább megzavarjalak, hová is mész majd 2009-ben, nézz rá Chiosra is! icon_smile.gif
Ha a kettő nem lenne olyan távol egymástól, akkor esküszöm, összekombinálnám: ide két hét-oda két hét. icon_smile.gif

# 262
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84566 Üzenet linkje2008-11-05 13:54:02  Válasz a #84565. hsz-ra Előzmény #84565

Vojandi!

Már megint egy újabb sziget... áááááá icon_smile.gif
Megnéztem a topikját. (Chios). Hát nem csúnya icon_sad.gif
Viszont szerencsére Bp-ről megintcsak kacifántos az eljutás, többszöri átszállás, úgy mint Milosra, így nekünk marad Kythira icon_smile.gif

De Milost nem felejtem, úgy mint ahogy Karpathost sem, remélem 2010-ben sikerül mindkettőt "meghódítanom" icon_smile.gif

Egyébként meg júniusban annyira csodálatos az idő, a tenger, a színek, dögmeleg van, szerintem nem csak az ár miatt érdemes június végén utazni...

# 263
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84570 Üzenet linkje2008-11-05 14:00:43 

Úgy értettem, hogy egyszeri athéni átszállás (nem kell kompozni) és még a repülőjegy is tök olcsó!!! Főleg, hogy nem is Olympic!!! De én nagyon örülök, ha többen is eljuttok jövőre Milosra és rengeteg fotóval és élménnyel tértek vissza!!!
# 264
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84580 Üzenet linkje2008-11-05 16:02:48  Válasz a #84570. hsz-ra Előzmény #84570

Én kivárok, jogsi híján utazási irodákra hagyatkozom. De ha valami zsebkímélő szigettúrát talál valaki, annak sem leszek ellenére icon_smile.gif
# 265
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84821 Üzenet linkje2008-11-09 02:26:42 

firkamano írta:

Wizzair csak március körül teszi fel a nyári görög járatokat icon_sad.gif Mi akkor fogjuk megvenni a jegyet Krétára
(...)
Igaz én is odavagyok Milosért, de annyira kacifántos az eljutás... Aki Bp-ről menne, a wizzair a legjobb de nem találtam Krétáról Milosra kompot icon_sad.gif Persze ez nem azt jelenti , hogy nincs icon_smile.gif
Bp-ről Athénba eljutni 2 fapadossal lehet, és onnan komp. 1 nap az utazás, 3 átszállás icon_sad.gif

Az utóbbi napokban eléggé körbejártam ezt a kérdést. Először lelkes voltam az athéni verziót illetően, mert találtam elég olcsó repjegyet, de az átszállások miatt kb. úgy nézne ki, hogy hajnali indulással is csak késő éjszaka érkeznénk meg. Ráadásul egyrészt nagyon necces lenne néhol a csatlakozás, szóval az egész napot végigreszketném, hogy semmi ne késsen (és aztán meg ugye mi van, ha mégis??), másrészt meg a fenének van kedve háromszor átszállni, mindig várakozni stb....

Úgyhogy most azon vagyok, hogy én is megvárom a wizzt mindenképpen... csak kicsit igyekezhetnének, mert már láttam Miloson szállásfoglalós oldalon néhány júliusi hetet foglaltnak jelezve... icon_razz.gif

Viszont amiért így döntöttem, az pedig az, hogy van ám komp Krétáról Milosra! icon_smile.gif Akár most is lehet foglalni (igaz, hogy nincs minden nap és persze még nem nyárra icon_smile.gif ), de ha most így van, akkor nyáron ennél csak jobb lehet a helyzet. icon_smile.gif Az meg már elviselhetőbbnek tűnik, hogy csak egy átszállás legyen Krétán... ha a csatlakozási időpontok kedvezőek, akkor mi egyből mennénk tovább, de ha nem, akkor lehet, hogy pár napot Krétán is eltöltenénk megint. (Mondjuk van esély a nemleges verzióra, mert ugye idén is "remek" esti indulása volt a krétai járatnak... icon_razz.gif Na mindegy, legalább lehetett kényelmesen csomagolni... icon_smile.gif )

# 266
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84912 Üzenet linkje2008-11-10 11:41:33  Válasz a #84821. hsz-ra Előzmény #84821

HAspók!

Én mindenéleképpen a WizzAirt választanám, már csak azért is, mert nem kell annyiszor átszállni, repültem már velük nemrég, és januárban is fogok, szóval ők nekem beváltak, és tényleg olcsón ki lehet fogni.
A másik amiért én is erre a megoldásra szavazok, az az, hogy Krétán még nem voltam, és nagyon érdekel a nyugati part, mert gyönyörűnek látom. Ezt is fel akarom fedezni, és onnan indul komp Kythirára, szóval minden egybevág.

És egyszer meg majd felfedezem (wizzair segítségével) Kréta Keleti részét, és ha már ottvagyok, akkor Karpathost sem hagyom ki.
Persze én elfogult vagyok, mert nagyon a fejembe vettem ezeket a dolgokat, de akinek van ereje megoldani az Athéni repülést 2 átszállással, komppal, az se lehet rossz, sőt, meg lehet nézni Athént is, de én az egyszerűbb megoldást fogom választani. Talán ez árban is jobb. Talán icon_smile.gif

# 267
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84920 Üzenet linkje2008-11-10 12:15:10  Válasz a #84912. hsz-ra Előzmény #84912

Talán... icon_smile.gif Mindez attól függ, hogy mennyi lesz a wizz jegye... Tavaly mi már csak későn (=április végén) vettük meg a jegyet, így 50 e volt oda-vissza egy főre... Remélem, ha idén időben rástartolok, akkor jóval olcsóbban megúszom...
# 268
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84922 Üzenet linkje2008-11-10 12:21:07  Válasz a #84912. hsz-ra Előzmény #84912

Az athéni repülésre akkor vállalkoznék annyi átszállással, ha mindenképpen az északi Kikládokra akarnék menni. Ha nem lenne más módszer, akkor beválllalnám azt is, de lehet, hogy csak tranzitszállással. (Kompindulástól függően.) De most inkább a déli részénél kezdem, már csak a kényelem miatt is, merthogy teljesen egyetértek azzal, amit te is írsz! Na meg amúgy is az egész Santorini és Milos körül kezdett körvonalazódni, azok pedig arrafelé vannak... icon_smile.gif

A wizzel nekem sem volt eddig soha komoly problémám, néhány kisebb késés néha előfordul, de durva gond sosem volt.

# 269
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84923 Üzenet linkje2008-11-10 12:22:28  Válasz a #84912. hsz-ra Előzmény #84912

Ja igen, a krétai terveidről, hogy kb. hány napot és mivel töltenétek majd ott, szívesen olvasnék a Kréta topikban! icon_smile.gif
# 270
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84959 Üzenet linkje2008-11-10 14:17:07  Válasz a #84923. hsz-ra Előzmény #84923

icon_smile.gif Egyébként már eszembe jutott, hogy NAxost, Samost megnézhetném úgy, ha Wizzair olcsón elvisz Rodoszra, és onnan komp...

Sajnos tényleg az elején kell nézni a repülőjegyet, mert felviszik az árat. De én májusban is láttam olcsón jegyet, ettől függetlenül ahogy indítják a jegyvásárlást, én rögtön veszek. És majd megírom a topikokban, hogy valaki le ne maradjon icon_smile.gif Viszont Haspók, ha te előbb veszed észre, feltétlenül jelezd icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 17 18 19 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu