Itt a hellasz.hu nyitólapján találsz egy "Fotóalbum" rovatot. Ebben kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd megnézni, amit bejelentkezés után meg is tehetsz.
Hm megnéztem Toronis képeket, buszjárat milyen Sartiba? autóbérlés jobb vagy inkább hajóval érdemesebb elmenni a narancspartra?:)azért kérdem mert mi tavaly volános busszal voltunk innen salgótarjánból és azzal busszal oda mentünk ahova akartunk mert nem külön utazási irodából mentünk! elõre is köszönöm!
Üdv!
mi 2004-ben voltunk sartin, akkor mentünk egy hajós kirándulással a narancspartra, nekem rövidnek tûnt az az idõ amit ott "tölthettünk", márpedig mivel hajóval voltunk nem volt más választásunk szóval toroniból ha sikerül motort bérelni, inkább ugy térünk vissza oda, mert sokkal kötetlenebb, mint a szervezett hajós kirándulás, ami persze egy nagy élmény maga a hajókázás, csak a fürdésre nem ez a program a legalkalmasabb. egyébként sartin a kikötõbõl indulnak a hajók, és mintha itt olvastam volna hogy oda átvisznek ha arra jelentkezel.
én ericsikétõl azt az infot kaptam hogy át is lehet hozatni sartiból motrot, kocsit. vagy busszal át lehet menni a közeli falukba, bár ahogy értettem nem az elsõ napon, mert ki kell figyelni mikor jár a busz
Sziasztok!
Én is voltam tavaly artiban és onnan lehetett több helyrõl is autót,motort bérelni. Toroniba most megyünk ezért nem tudom, hogy ott lehet-e bérelni. A buszmenetrendrõl meg majd érdeklõdünk és azzal átmegyünk Sartiba és onnan majd megyünk a Narancspartra mert gyönyörû hely és imádjuk!!
Üdv!
Úgy a legjobb-persze ha igényetek van rá-hogy Sartiig buszoztok,ott béreltek robogót,akár több napra is,így olcsóbb.Attól ne féljetek,hogy nélküle maradtok...csak vigyázzatok.A rendõrök minden esetben a görögöknek adnak igazat.Nemzetközi jogsi nem szükséges.
Két héttel elõtettek megyünk Toroniba. Természetesen átadunk minden ifót amit össze lehet szedni a helyrõl. De mivel rokoni szálak is fûznek egymáshoz így személyesen is meg tudjuk beszélni majd a dolgot. Mi egy kicsit már "függõk " lettünk hiszen most negyedik alkalommal választottuk újra Görögországot.
Sziasztok!
Azok, akik a közeljövõben készülnek Toroniba, nekik szeretnék segiteni. Néhány friss infóm van. Ma reggel értünk haza. Az idõ remek volt. A tengerviz kristálytiszta. Igazán tiszta volt a part is. Látszódik, hogy nagyon készülnek a szezonra.
Fakultativ programokról:
Athos (egész napos hajókirándulás) 30 euró
Meteora 41 euró + 2-2 euró a kolostorokba a belépõ
Görög est 31 euró
Toroneos (hajókirándulás) 31 euró
Blue Lagoon 35 euró
Thessaloniki 27 euró
Waterland 34 euró
Ha bárkinek kérdése van, szivesen válaszolok.
Szia mi aug. 28 - szept 11ig készülünk Toroniba. Nagyon érdekelne hogy mennyire van élet arrafelé. nem vágyok nyüzsgõ központra, de azért ven-e legalább1 - 2 zenés szórakozóhely. Ill. hogy lehet eljutni vmi nagyobb városkába, pl Sartira. Milyen arrafelé a közlekedés? Bérelni nem szeretnénk, mivel kezdõ sofõrök vagyunk, nem kockáztatunk a szerpentineken. Esetleg a Basil nevû apartmanról nem tudsz vmit? Oda készülünk ugyanis. Nagyon tetszett amit a katalógusban láttam, ezért is választottam ezt Sart helyett, de picit félek hogy nem lesz hol "élni". Egyébként megtetszettek a katalógusban az olyan sziklás partszakaszok is, ahova 2 - 3 ember fér csak be. Találhatók ilyenek Toroni közelében is? Szivesen venném ha tudnál ajánlani olyan éttermet vagy más kajáldát ahova vmi miatt érdemes benézni. Ne haragudj hogy ennyi kérdéssel ostromollak, de kiváncsi tipus vagyok, szeretek elõre fölkészülni arra ami vár, ráadásul 1 - 2 napig még van idõm meggondolni is magam. Elõre is köszi
3 éve Toronin egyetlen "zenés szórakozóhely" volt, ha "élni" akarsz, jobb választás lett volna Sarti. Amúgy a tavernákban mindenhol szól a zene, de ahol úgymond nyugati zene szólt, az tán egy taverna volt. Inkább az általam kedvelt görög muzsikát részesítik elõnyben.
Feltételezem nagy változás nem volt az eltelt pár évben, ott még mindig az öregek tanácsa dirigál.
Mi nagyon élveztük a nyugalmat, de aki azért megy, hogy bulizzon, unatkozni fog.
Marmarasba és Sartiba is megy busz, azt nem tudom, este milyen sûrûn, és fõleg, hogy mikor jön visszafelé.
Szia!
Hát Toroni a nyugalom szigete. Bulizásra tényleg nem ez a legalkalmasabb hely. Egyébként való igaz, hogy nagyon szép. Vannak jó kis sziklás öblök. Szeptemberben fõleg nem lesz már tömeg. Tudom, mert tavaly szeptember közepén voltam. Hát tényleg alig volt élet. A parton volt, hogy 50-100 m-re napozott hozzánk legközelebb valaki. Szupermarket is csak 1 volt nyitva. A tavernák zöme is zárva volt már. A nyitva lévõkben alig volt vendég, persze enni, inni lehetett.
Függettlenül ettõl nekem nagyon tetszett, oly annyira, hogy az idén is oda mentünk, csak most juniusban. Persze most egészen más volt. Igaz, hogy éppen a foci bajnokság idején voltunk. Minden tavernában, étteremben
tv, kivetitõ vászon volt kihelyezve. A part is nyüzsgõbb volt. Az üzletek is nyiva voltak. Kártyával fizetni nem tudsz és automata sincs. Sartiba van busztjárat. Napi 2 vagy 3. Lehet, hogy inkább Sartiba kellene menned! Itt is vannak gyönyörü sziklás öblök, ahová el tudtok huzodni és itt van éjszakai élet, még szeptemberben is.