Szerintem, ha igazán jó bulikat, sok pasit és jó tavernákat akartok akkor SIDARI-t válasszátok! A legnyüzsisebb hely az egész szigeten. Tavaly bejártuk az egész szigetet Kavos-tól- Sidari-ig mindent. Benitses nincs messze Moraitika-tól. Itt nem volt akkora élet mint Sidariban.
köszi szépen a választ
hát ma már a végsõ nap , még teszünk egy próbát az irodákban de ma be is fizetjük, tegnap még Moraitikára voksoltunk de lehet ma megint Sidari. ki tudja majd eldöl . a lényeg hogy végre indulnánk már el
majd beszámolunk hogy mit is választotunk és miért
Kedves Estella, és Banyaveron kíváncsian várom hogy döntöttetek??? Moraitika - Sidari- Moraitika- Sidari.... Ecc-pecc-kimehetsz.....
Legalább ha már befizettétek az utat nem kell ezen görcsölnötök tovább. Mindegy is hova, a lényeg hogy Korfun lesztek. Biztosan élvezni fogjátok.
Én is soronköettem ám a vívódásotokat, csak nem nagyon tudtam tanácsot adni, mivel bulizás terén nincs korfui tapasztalatom Már vártam, hogy megszüljétek a "gyereket". Hát, éppen akartam is ma délután írni, hogy meddig akartok még várni, nem lesz már sehol sem hely?! De akkor örülök, hogy sikerült. Két hét? Mikor?
18-án indulunk Veszprémbõl hajnali 4:15-kor!
Kicsit megdöbbentünk a korai induláson. de nem akartunk semmiképp itthon maradni, ugyh. ennyi baj legyen m1ünk!
Még izgulok,h. valami élet legyen ott.Nem is kicsit
Hát emberek ez télleg nagyon nagy és nehéz gyerek volt, de kijött.
az eredeti terv persze nem jött össze vagyis csak 2en megyünk és 1 héttel késõbb de igy is megérte rá várni
és ugyis ebbõl csak jól lehet kijönni
tes ne aggodj ahol mi vagyunk ott mindig valami pezsgés, ha meg nem csináljuk
reméljük ránk ragad majd egy kis kokx is majd mert itthon nincs valami fényes idõ és a végén nem hiszk majd el hogy mi kinn voltunk "otthon"
Lányok, Moraitikát nem fogjátok megbánni. Sok bár van ott is, egymást érik a fõutcán. Éjjel nagyon nyüzsög minden, egészen hajnalig, na és közel van minden fontos látnivaló a szigeten. Szuper lesz meglátjátok.
minden reményünk ebben van hogy nem csalódunk
bár mi az Isten hátám is feltaláló típúsok vagyunk így nem féltem magunkat hogy nem lesz nyüzsiben részünk
bár majdnem Rodosz lett belõle, mert kaptunk egy nagyon tuti ajánlatot rá, de nem fért volna bele az idénre szánt költségvetésbe
majd jövõre az is meg lesz
Ne aggódjatok tuti, hogy jól érzitek majd magatokat! A sziget nem nagy, ha béreltek robogót vagy autót bejárhatjátok az egészet. A Sisi- kastélyt ne hagyjátok ki! De még számtalan jó helyet sorolhatnék.
Estella, Moraitikán melyik apartmanban, vagy hotelben lesztek?
Pénteken indultok? Akkor már visszaszámoltok? Kíváncsi leszek én is az élményeitekre. Jó nektek, ti még a nyaralás elõtt álltok. Mi lassan egy hónapja jöttünk haza, de még mindig Korfu hatása alatt vagyok.
Köszi mindenjóérzésû sort lányok
igen pénteken hajnalban indulunk 4.15kor... mivel Veszprémbõl indulunk
muszáj és megéri ugyebár
Moraitika - Bella Grecia apartan hotelben leszünk elszállásolva
beszámoló lesz persze legkésõbb 28án majd
visszaszámolás meg már pörög kb. még 80 óra és Let's Go !!!
isteni lesz az biztos