#1100102009-07-20 13:46:47 Válasz a #109991. hsz-ra
OFF:Úhhh,akkor én,mint puffancska,ha most egyidőben utaztunk volna,hiába is szóltam volna,hogy:Helló,szépszemű!!!
Elnézést mindenkitől,de ezt nem hagyhattam ki!
Szió!
Szia Sancho!
Mikor raksz fel képeket??Nagyon várjuk ám!!!Kíváncsi vagyok, hogy 3 év alatt mennyit változott Asprovalta!!
Volt egy palacsintázó hely, ahol a srác mindig tuc-tuc zenéket nyomott, meg van még az a hely???Eszméletlen fini óriás palacsintákat ettünk ott!!Nyami-nyami
Üdv:Adri
Ui.:Egyedül voltál nyaralni???????
#1102102009-07-21 15:19:02 Válasz a #110151. hsz-ra
Szia Adrika!
Megpróbálom minél előbb rászánni magam és felrakom a képeket Nem nagyon láttam palacsintát, de persze ez nem azt jelenti hogy nem volt
Talán felismerhető lesz a változás ha van ...
Nos...nem egyedül voltam... Egy nagyon kedves barátom elkísért
Neked is nagyon jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok!!!
Szia Sancho!
Tényleg várjuk a képeket!:)Szóval nem láttál palacsintázót??Lehet, hogy megszűnt.
Nagyon kedves barát....hmmmmmmmm:D
Köszi a jókívánságokat, a lényeg, hogy jó legyen az idő, a többi rajtunk múlik!!
#1102292009-07-21 17:29:59 Válasz a #110223. hsz-ra
Szia Sancho!
Nagyon jók lettek a képek! Hátha más is kedvet kap Asprovaltához!
Jó volt kicsit nosztalgiázni. Szerintem semmit sem változott Asprovalta az eltelt 3 év alatt.
Grillezett a polip, sült kagyló nyami-nyami, imádom!!!!!
Várjuk a következő albumot is!!!!!!!!!!
#1102302009-07-21 17:37:38 Válasz a #110229. hsz-ra
Szia Adrika!
Örülök, hogy tetszenek a képek és külön örülök, hogy sikerült jó emlékeket felhozni
A görög kaják tényleg nagyon finomak... A másik albumban csak néhány poénos kép lesz, talán az is tetszeni fog
Tegnap mi is megérkeztünk szerencsésen Asprovaltáról.
Az élményeket később osztom meg, lesz mit mesélnem.
De a lényeg, h. nem homokos-aprókavicsos a part, hanem kisebb-nagyobb kavicsos, és homok csak kb. 10 méterre a tengertől a parton.
Nem volt borzasztó, csak a katalógus alapján nem ezt vártam.
Vrasnán szebb volt a part is, szinte végig homokos volt, ez eléggé meglepett Asprovaltával szemben.