Christee! Azt hiszem ez a fél12-es vonat nekünk megfelelne. Csak vajon a görögöknél van hétvégi menetrend?
Egyébként hol tudok én menetrendet nézni? biztos valahol már be lett linkelve, de én nem találom.
Szezonban tudtommal nincs (vagyis tavaly nem volt) különbség a hétköznapi és hétvégi menetrend között a vonatoknál. Azonban a buszoknál igen.
Lehet, hogy változott, de mire Ti indultok, már szállítom a friss menetrendet
Busszal mi is csak kétszer utaztunk tavaly Egyszer a Platamoni várhoz, mert a megálló pont a vár alatt van.
Másodszor még aznap, mivel legyalogoltunk a várból Pltamonba, de a tûzû napon ott elfogyott az erõnk és az utolsó kilómétereket már busszal tettük meg Nei Pori-ig
Paraliáról rendszeres busz járat van Katerinibe. Esetleg az érdekes lehet Nektek, mivel vasútállomás kb. 5 km-re van, a tengerparttól. De, ha Ti sétálni akartok, akkor nem szóltam
Sziasztok!
Lehet ,hogy butaságot kérdezek:az autóbuszos utat is befolyásolja a Törökök haza menetele a határon?Mert autóval tudom de busszal még nem volt szerencsém,remélem van olyan aki többet tud.
Én ugyan 2003-ban utaztam utoljára busszal, de akkor nem befolyásolta a törökök áradata, mert a buszokat külön sávban engedték át a határon általában. Amennyiben kaptak a buszsofõröktõl egy kis italt, cigit a Szerb, Macedón határon a vámosok, akkor gyorsan átjutottál, de ha nem, akkor bizony volt, hogy 3-4 órát is várakoztattak. Szerencsére ilyen csak 2-szer fordult elõ.
kvalcsi szia!
Köszönöm a biztatást,logikusan én is ebben biztam,mert azt tudom,hogy külön sáv de ,hát nem tudom mennyire irányítják át a határõröket.Remélem,hogy a megigért sofõrt kapjuk mert Õ már tudja mi a pálya.