Én úgy vettem észre, hogy Korfu szúnyogjainak csípése sokkal kevésbé dagad meg, mint a magyar szúnyogoké. Ráadásul nem is viszketnek.
Ez érdekes, de tényleg rengeteg különbözõ szúnyifaj lehet, mert Thassoson és a Peloponnészoszon, Arkoudiban a csípés után iszonyú nagyra dagadt, fájt sajgott, ráadásul a dögök direkt csakis az ujjizületeket csípték. Viszont msánap nyoma sem volt és míg nekem a "magayr csípés" még egy hétig is viszket utána, ezek a többi napon már nem voltak érzékelhetõk.
Ez még érdekesebb, hoyg páran sosem találkoztok velük Görögben. De talán nem szeretik annyira a véreteket, mint az enyémet. Én sajnos a fordítottját tudom elmondani és sajnos szúnyoghálóval talán egy kivétellel sehol sem találkoztam.
Én is csatlakozom azokhoz akik nem találkoztak szúnyoggal kint. Az én vérem pedig nagyon szeretik , és a csípések itthon nagyon feldagadnak nekem de kinn sosem volt még problémám. A Balatonnál sokkal rosszabb a helyzet véleményem szerint.
Húúúúúúúú!!!
Nagyon útálom, én úgy vagyok vele ha megakar zabálni,akkor csinálja úgy hogy elõtte ne jelentkezzen be, a fülembe zümmögve,hanem csinálja halkan. Nagyon ideges tudok lenni ha arra ébredek hajnalba hogy koncertezik a fülembe!!!
Ritka mocsok egy jószág!
Az idén viszünk ki Vape elektrpomos riasztót,azt olvastam itt róla,hogy hatásos,mert szúnyog az tuti lesz,ha mi megyünk!!!
Niki
Az nem lehet, hogy az idõpontnak is nagyobb szereoe van ebben? Talán a nagy meleg miatt késõbb jönnek? (ha nagy a meleg, nincs pangó édesvíz víz, akkor nincs annyi szúnyosg sem)
Most vettem eldobható elektromos szúnyogrisztót. Chemotox, 45 napig használható, 650.- pénzbe került. Valami átlátszó lötty van benne. Tesztelve Nei poriban lesz 67 nap múlva
Azt hiszem az off topicban olvastam valakinek a hozzászólásában, hogy a legnagyobb súlyt a bõröndben az illatszerek, tisztálkodószerek teszik ki. Ez valóban így van egyetértek.
Pontosan ezért idéntõl én kissé könnyítek ezen a dolgon amennyire lehet. A dm nevezetû illatszerboltban lehet kapni sampont, tusfürdõt, balzsamot, fogkrémet, folyékony mosószert, naptejet, hajlakkot meg még egy pár dolgot kis kiszerelésben 50-75-100 ml gyártótól függõen. Idén én ezekbõl beszereztem a legszükségesebbeket, mert kint is lehet mindent kapni szinte ugyanolyan áron. Jó persze nem túl szerencsés a nyaralást a szupermarketban kezdeni a tisztálkodószerek vásárlásával, de így nagyon meg lehet könnyíteni a bõrönd súlyát.
Most vettem eldobható elektromos szúnyogrisztót. Chemotox, 45 napig használható, 650.- pénzbe került. Valami átlátszó lötty van benne. Tesztelve Nei poriban lesz 67 nap múlva
A készülék hatékony mûködtetése érdekében tanujunk meg célozni.....
Karpuzi, én írtam ezt két nappal ezelõtt. Én is gondoltam már erre, de tusfürdõbõl tutira nem elég két hétre az a mini. Borotvahabban és hajhabban már azt visszük mindg, azt a kicsit, meg fogkrémben is, de tusfürdõnél és testépolónál nem mûködik. Amúgy meg nagyon jó ötlet!