Mi tavaly, ill. tavalyelõtt Makrigialoson voltunk, ami nekünk egy igazi gyöngyszem, csiszolatlan gyémánt volt. Vajon NeosMarmaras is ilyen??? Ha értitek mire gondolok. Az a '"baj", hogy mindent (ami Görög") Makrigialoshoz, a "piciny" halászfaluhoz hasonlítok......
ó, de gyors voltál, nem is vártam, hogy valaki (...) bárki ír???
de miért szebb??? mitól???? olvastad a korábbi kérdéseim is ???
))
Miért, Te olvastál valamit mielõtt kérdeztél? Van itt 18 oldal, s még más is, ha szétnézel egy kicsit + a Google bácsi. Ha marad kérdésed ezek áttanulmányozása után, biztos lehetsz benne, hogy valaki segíteni fog megtalálni rá a választ.
egyébként olvastam e fórumot, és már nagyon sok mindent (stb., stb.), de úgy vettem észre, hogy akik az utóbbi idõben (1-2 hónap) aktívak voltak, most eltüntek, "nyaralnak"
hát csak ennyi ...
Sziasztok!
Mi most jöttünk meg, és hát mit mondhatnék nekem személy szerint nem igazán jött be Marmaras. De hát hál istennek nem vagyunk egyformák valakinek ez tetszik valakinek nem. Nekem kicsit olyan érzésem volt mintha Horvátországban lettem volna csak sokkal többet utaztam. Valahogy nem találtam azt a nagy görög vendégszeretetett amit itt a forumokban olvastam. Voltak boltok ahol egy rahedli pénzt ott hagytam és még csak azt se monták köszönöm. Lehet hogy én vártam sokat Marmarastól vagy nem tudom. Minden esetre a narancspart valami csodaszép és márt ezért érdemes volt lemenni. Akik meg most utaznak azoknak nagyon jó nyaralást kivánok!!!
Nem írtál valami szépeket ! Pedig emlékszem anno... tényleg nagyon lelkesen írtál, kutattál, érdeklõdtél Marmaras-ról. Kicsit el vok bizonytalanodva.... Mi kedd hajnalban indulunk (2-kor). Szóval nem soká. Van még kedved addig írni pár sort? Vagy teljesen le vagy törve, el vagy fáradva, stb, stb.
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni, akik mostanában jártaok Neos Marmarasban a Grand Tours-szal:
Kb. miikorra érkezik a busz Marmarasra? A szobák azonnal elfogalhatóak-e vagy várni kell rájuk? A visszaindulást, hogy szokták megszervezni? Gondolok itt arra, hogy az apartmant mikor kell elhagyni? Mi van a csomagokkal? A várakozási idõ hogy telik és mikor van visszaindulás? Ja és úgy tudom ezek gyüjtõjáratok. Paráliára is viznek utasokat. Elõsz6ör megy oda a busz vagy utána? Aki tud, legyen olyan kedves és adjon nekem választ a kérdéseimre. Köszönöm elõr is!
Sziasztok!
Most írok fórumra először, eddig ez kimaradt, de mivel férjemmel mi is Görögország imádók vagyunk és jövőre Neos Marmaras-ba tervezzük a nyaralást, ezért bátorkodtam írni pár sor.
Szóval, a fórumot olvasva nem volt egészen világos, hogy milyen tengerpartja is van Marmarasnak, hiszen többen többfélét írtatok. Nagyon megköszönném, ha valaki pontosan leírná milyen a tengerpart, mert mi nagy strandolósak vagyunk, és nem nagyon szeretjük a kavicsokat.
Várom a válaszokat,amiket előre is köszönök!
Adri
Sziasztok!
Most írok fórumra először, eddig ez kimaradt, de mivel férjemmel mi is Görögország imádók vagyunk és jövőre Neos Marmaras-ba tervezzük a nyaralást, ezért bátorkodtam írni pár sor.
Szóval, a fórumot olvasva nem volt egészen világos, hogy milyen tengerpartja is van Marmarasnak, hiszen többen többfélét írtatok. Nagyon megköszönném, ha valaki pontosan leírná milyen a tengerpart, mert mi nagy strandolósak vagyunk, és nem nagyon szeretjük a kavicsokat.
Várom a válaszokat,amiket előre is köszönök!
Adri
Szia!Van 1-2 tippem:gugli-képkereső-Neos Marmaras
Hellasz:fotoalbum
vagy itt egy kép: