Még egy a motorbérléssel kapcs... ha egy 17 éves kamasszal megyünk, két főt engednek-e egy mocin, illetve egyátalán ajánljátok-e az ilyen jellegű motorozást?
#1782082012-01-11 18:58:26 Válasz a #178207. hsz-ra
Sziasztok!
2011-ben 2 hetet töltöttünk Scala Panagian a Pontios apartmanban.
MInd a falu, mind az apartman hibátlan volt, a háziak szívüket -lelküket kitették értünk (etettek, itattak, kedvesek voltak etc....)
2 hétből 10 napra béreltünk quadot.
Mert: mi itthon motorozunk éjjel nappal és az ottani motorok hagytak némi kívánni valót maguk után...roogóra, meg nem férünk fel ketten
A quad kicsit kényelmetlen ugyan , de jóval több helyre elvitt, mint akár egy motor és nem sajnáltuk annyira, mintha egy autó lett volna.Bár autót olcsóbban tudtunk volna bérelni.Egyébként tényleg csak rutinos motoros béreljen motort vagy robogót, mert hatalmasat lehet perecelni és inkább keserv lesz az egész út, mint élmény (szerintem)
#1782652012-01-13 10:05:34 Válasz a #178206. hsz-ra
Szia anicooöc!
Mekkora motort szeretnétek bérelni? A robogókon is ülhet 2 személy. Egyetértek suvimarta-val abban, hogy kezdőként nem ajánlom a motorozást a szigeten. / Én is estem kint robogóval (3 éve), pedig itthon is motorozom. Igaz, csak kicsúsztam, de a nyomai még látszanak. Szerencsére csak 1-2 kisebb horzsolás volt. /Az utak nagyon jók, de márványport kavarnak az aszfalthoz (biztos , így tartósabb) és e miatt elég csúszós.
Sisakot csak a turisták hordanak, de szerintem mindenképpen érdemes fölvenni.
Több kölcsönzőt is érdemes megnézni, mert bizony van, ahol nagyon gyászos állapotúak a robogók. Tavaly nekünk +5 eurot felszámoltak a díjhoz, mert csak "B"-s jogsink van. Volt olyan, akinek "B"-s jogsira nem is adtak máshol robogót. (elvileg nem is lehetne)
Sziasztok! Tud-e valaki információval szolgálni a Skala Potamias- NATASA Hotel-el kapcsolatosan. Nagyon sok negatív értékelést olvastam,külföldi értékelések között. Ha valaki már megszállt ott, milyen véleménye van a hotelről?Előre is köszönöm!
#1797892012-02-21 18:16:59 Válasz a #179765. hsz-ra
Tavaly voltunk ott, amikor mi voltunk a reggeli bővített kontinentális volt, kifogtunk egy egész éjjel bulizó, farkaséhes lengyel csoportot, egyfajta felvágott volt, kétfajta lekvár, az elfogyott étkeket lassan pótolták, sokat kellett várni az újabb adagra.Egy közepes étkű nőnek elég, de túrázó férfiaknak nem, a friss kenyeret a reggeli idő vége felé hozták. A tálaló asztal nagyon kicsi tumultus alakult ki körülötte.Mi vittünk felvágottat és azzal pótoltuk, hűtő van a szobában de elég kicsi.Reggel korán kell lemenni és akkor talán jut mindenből.
#1799162012-02-23 21:07:43 Válasz a #179900. hsz-ra
Nagyon messze van mindentől a tengertől, a központtól de mivel nekünk az volt a terv, hogy béreltünk kocsit és körbejárjuk a szigetet és jó volt hogy az ut mellett volt.Aludni nem tudtunk a lengyel fiataloktól, minden este buli volt, a tulaj három alkalommal a rendörök kihivásával fenyegette meg a hangoskodókat csak úgy hagyták abba a zajongást, de 11-ig mindig zaj volt.