Szia Lirezso!
Alig több, mint egy hete vagyunk itthon. A tenger már nekünk is kellemes volt, tudtunk úszkálni. Azóta csak melegedett a víz, tehát elõ a fürdõruhával !!!
Jaj, most látom, hogy a Sakisról is Te kérdezel
A Sakis a Valtostól kb. 10 percre, egy csodálatos olajfaligetben van. A ház pont olyan, mint amit az Aeolus katalógusában is látható. Gyönyörû, gondozott kertjében élvezet a pihenés. A házigazdák is ott laknak, a kertben van egy kis házuk. A szobák teljesen átlagosak, és az apartman felszereltsége is. Én mindig viszek konyharuhát, vágókést, konzervnyitót, kávéhoz alkalmatosságot, WC papírt, fóliát az élelmiszerre.Viszont adnak személyenként 2 db törölközõt és van takarítás is a szobákban. Érdemes vinni szúnyogriasztót és hangyairtót. Mi a 4-es szobában laktunk, csak egyszer próbálkoztak a hangyák a bemasírozással, de az emeleti szobákban is meneteltek. Ám a Háziasszony, amikor szóltunk, azonnal cselekedett a hangyák ellen. A Sakishoz közel vannak közértek. Viszont a városba be kell gyalogolni, emelkedõ is van benne, de a látvány mindenért kárpótol.
Az index fórum pargájához próbálok feltenni képet is a szobáról és a házról, mert itt cserben hagyott a tehetségem
sziasztok! Ma délután 3-kor érkeztünk haza. Köszönöm nektek a sok infót. Mostmár értem ezt a fajta fertözöttséget!! Parga olyan mint az álom. De az Aeous-al abszolut nem voltam megelégedve! De Parga mindent feledtet. puszi nektek!!!
Szia Sziszó!
Már vártam ,hogy jelentkezz,mert mi is a Stella apartmannba fogunk megszállni és szeretnék róla .ill az egész útról infókat ,esetleg képet kapni.
Minden érdekel,mi nyolcan megyünk aug.18.-tól!! Elöre is köszi!!!! Üdv:Romcsa
szerintem nagyon-nagyon jó volt a szállásunk. A Stella kb 15 percre van a Valtostól. Az út ami oda vezet azon 4 bolt található. a legutolsóban ami a Mangó klub után van abban érdemesebb vásárolni, mert az olcsóbb mint ott a többi. Van a városban is olcsó bolt de onnan nagyon sokat kell cipekedni, de érdemes szét nézni, mert minden cent számít. Mi az emeleten laktunk a 4-es szobában. Kovácsoltvas ágyak vannak benne, vizforraló, rezsó+ sütö, szép és tágas. 4db mélytányér, 4 db lapos, 4 db pohár, 4db kávéscsésze, 1 db lábas, 1db serpenyö, kések, konzervnyitó a felszereltsége. Nagyon csendes helyen van, a kertben olajfák, és citromfák vannak.Igaz sokat kell majd gyalogolni, de legalább a ház nem a hegyen van mint pl a Diogenis. majd próbálok képet küldeni. A háziak nagyon aranyosak. Minden nap kiviszik a szemetet 2 naponként takarítottak. Kaptunk törölközöt, amit 3 naponként kicseréltek, az ágynemüvel eggyütt.
mi nagyon összebarátkoztunk velük. Kapzunk házi olívaolajat, állandóan hozták a citromot, a paradicsomot..... szóval én a Stellából csak jó emlékekkel jöttem haza, nem volt még soha ilyen jó szállásunk. Aház háta mögött épült egy másik apartman, úgy néz ki mint a Stella. állandóan dolgoztak rajta, nagyon dolgos emberek. Most metlakizták ki, és azt mondták hogy jövöhéten már kész lesz, a kertet szépen rendbe hozzák. Szóval nagyon jó volt. most ennyit tudok írni.
Hihetetlen, hogy már Nektek is letelt!Isten hozott újra itthon! Merre jártatok kirándulni?És miért nem voltatok az aeolus-al megelégedve?Mert ezek szerint nem a szállás volt a bibi.netán a buszút?Soká értetek ki?
romcsa ha gondolod nagyon szívesen mesélek vagy küldök képet a stelláról bármi tavaly voltunk ott és ha bármilyen infóra szükséged van akkor dobj egy emailt animalzoli@hotmail.com ez egyben msn is
az út 24 óra. ezzel nem volt gond. 8-an voltunk magyarok. A buszsöförök közül senki sem beszélt magyarul, csak szlovák filmeket néztünk. Még talán ez sem akkora gond. De a buszon a wc be volt zárva, és kb5 óránként álltunk meg wc-ni. A legszutykosabb, legundorítóbb pottyantós helyeken álltunk meg. Gugoltam miközben a dolgomat végeztem, eggyik kezemmel fogtam a nadrágom, másik kezemmel meg az orrom, hogy el ne hánnyam magam, és amikor lenéztem akkor láttam hogy bokáig álltam a vizeletbe. öklendezve jöttünk ki a wc-röl. Egyszer sem álltznk meg normális helyen. ez volt visszafele is. Akkor megérkeztünk, a Rita nagyon aranyos volt fogadott minket térképekkel. Gyorsan elmondott mindent, és délután átment Korfura.Mondta Bármi van hívjuk, ha fakultatív program kell vagy ilyenek. Szerdán jön a magyar idegen vezetö srác és felfog minket keresni
Asrác nem keresett fel. De többször láttam az apartmannál, de egyszer sem köszönt. Utolsó nap amikor kiírta a hazaindulást, akkor kérdeztem rá, hogy ö e a magyar idegenvezetö. atöbbiek is panaszkodtak, hogy keresték az irodában többször is de sosem volt bent. Egy beképzelt csávó. Semmilyen fakultatív programunk nem volt magyarul. Elmentunk a mitólógia és a folyóra, hát nagyon érdekes volt szlovákul..... engem csak az bosszant, hogy én is ugyanugy kifizettem a szolgáltatást mint a szlovákok.