En azert remelem, hogy itt nem fog esni a ho, egyaltalan nem hianyzik...bar ahogy megy lefele a homerseklet vasarnapig barmi megtortenhet.
Szia!!!!
Ahogy elnézem nálatok sincs ma valami jó idő....
Ahogy vesszuk...hideg van az igaz, de ma (most) legalabb sut a nap. Lehetne megint melegebb, mert Krisztaval ebben az idoben hanyagolnunk kell a falu koruli setakat...ahogy az idojarasjelentest nezem...
Agi
Szia Ági!!!!
Én biztos hogy megfognám a kedvesem kezét ha ott volnánk és sétálnánk egy nagyot,de hát erre még várni kell egy kicsit...
Az időjárás men akadály egy jó sétához csak jól fel kell öltözni...
Gyorsan fel a kabátot és irány sétálni
irigyellek hogy hidegben is romantikus tudsz lenni en megvallom ilyen idoben nem is szivesen dugom ki az orromat...
persze otthon amikor esik a ho az mas...akkor csak kimegy az ember egyet hogolyozni vagy szankozni itt viszont a tenger mellett valahogy mas a hideg nedves es a csontodba harap...
mennenk mi biztosan setalni az Agival ha tudnank hogy amikor hazaerunk akkor var a jo meleg lakas (radiator nuku!klimaval futunk az meg nem a legtutibb ugye )es egy forro jo furdo dehat kinek van itt kerem szepen furdokadja....
nem panaszkodni akarok hiszen az is igaz hogy itt nagyon rovid ideig van ilyen hideg a tel nagyobb resze kellemes es napos
de azert egy egy forro furdo hianyzik ilyen napokon az biztos
Nem tudom használjátok vagy ismeritek-e a Google Earth programot. Én elég sokat használom.
Aki nem ismeri annak röviden annyi hogy ebben a programban megtalálható az egész föld műholdtérképe (utak,nevezetességek,képek....stb) valamint azonosíthatók a GPS koordináták, lehet használni útvonaltervezésre is. Ingyen letölthető!
Az ÖTLET: Tolo házai, épületei, utcái elég jól látszanak a Google Earth-on. Mi volna ha az általatok ismert apartmanok és hotelek vagy esetleg jó éttermek ...stb GPS koordinátáit megkeresnétek, beazonosítanátok itt a programban és azt közzétennétek a fórumon. (Kézi GPS-el is lehet koordinátát rögzíteni a helyszínen.)
Szerintem sokunknak hasznára válna ez, és itt egyértelműen kiderülne a GPS koordináta Google Earth-be való bepötyögésével hogy hol is van egy adott apartman étterem, mennyire a tengertől, a fő utcától, a nagystrandtól ...stb. Egyébként van már egy ilyen topik itt a fórumon amiben a görögország nevezetességeinek koordinátái találhatók. Ebből a topikból és foglalkozásomból kifolyólag gondoltam ki hogy miért nem csinálhatnánk ezt meg Toloval is.
Szia,
Szavad ne feledd jovok furodni legfeljebb ha 40 fok lesz amikor jossz akkor majd jegkockakkal toltjuk meg a kadat! A tenger valoban gyonyoru most telen is es a tavolban latszanak a hegyek hosapkaval a tetejukon
ha visszajottem az Utazas Kiallitasrol akkor majd hozom a digitalis fenykepezot es megprobalok beugyeskedni nehany aktualis fotot a teli Tolorol
udv
Kriszta
Gondoltam hogy Ti kaphatók lesztek a "feladatra".
Én is szívesen részt vennék ebben, csak az a helyzet hogy még nem jártam Tolon csak itt a fórumon és a Google Earth-on keresztül, de ha mégis találok vmi térképet a neten megprobálok beazonosítani koordinátákat.
Előre is köszönet áldozatos munkátokért!
Énis hasonlót próbáltam megtegnap a másik Tolo-s fórumon a
Google Maps/Google Earth egy kimásolt képével persze kordináták nélkül csak
akkor bemásolom ide is
Zölddel jelöltem a Kyanti Akti-t ami a nagystrandnál van
kék a Stella Piros a Demos utóbbi kettőt nem biztos, hogy egészen pontosan jelöltem, de szerintem kb nagyjából ott van, de ilyen méretben nehéz pontosan belőni.
szia Breki
ahogy nezem kb. jol jelolted be nehez ugyan ilyen felbontasu kepen ugyeskedni de vegul is a nagy kanyar meg a kikoto az jo tampontnak
viszont amiben a segitsegedet kernem az a kovetkezo:
valljuk be nem vagyok egy szamitogepguru ird mar le legyszi ovodasoknak fogalmazva(lepesrol lepesre stb...)hogy hogyan tudok kepet betenni ide a foirumra tudom egyszer mar elmagyaraztad de nem volt egeszen vilagos
koszi
Kriszta
igen megvallom azonnal megtetszett az otlet ahogy mondom Utazas kiallitas utan hozom a fenykepezot ( most sajnos nincs)is es csinalok majd fenykepet az apartmanokrol ahol jol latszik az elhelyezkedesuk es szepen feltesszuk a google Earth- re...
Ez tulajdonkeppen mar elobb is eszunkbe juthatott volna ...
Szia
akkor en meg belehuzok a fogyokuraba mert ahogy most all a helyzet nem hiszem hogy beleferek egy atlagos toloi furdokadba
legalabbis azok a kadak amiket en lattam apartmanokban es hotelekben azok inkabb kadacskak voltak...
Ja amit korábban írtam az az index-re vonatkozott szerintem ott másképp kell berakni
aztis elmondhatom majd csak nem akarlak benneteket nagyon megkeverni.
Ez amit elmondtam saját gépről feltöltött képre vonatkozik már a neten lévő képet természetesen nem kell feltölteni
csak az img-k közé rakni