Az ügyintézési idő a hivatalokban 30 nap. Ezen belül bármikor megkaphatod a gyerekek személyijét.
Én tavaly csináltattam a lányomnak, 1 hét múlva hozta is a postás.
Érdeklődni ott tudsz, ahol csináltattad. (okmányiroda)
Sziasztok! Volt már valaki Stavrosban a Rendina beach vagy a Stavros beach apartman hotelban? Érdekelne a környék, a tavernák,bolt,kaja,látnivaló és a part,a fürdés lehetőségei...stb. köszi
#1692512011-07-10 20:39:39 Válasz a #169152. hsz-ra
Köszi a válaszod holnap megyek az okmány irodába más nem meg kérdezem ,hogy az útlevél sürgősségivel péntekig meg jön-e ? Remélem jót mondanak mert akkor nem tudunk menni
Sziasztok!
Júl. 31-én go Stavros. Azt szeretném kérdezni, hogy melyek azok a helyek a környéken is, amelyeket feltétlen meg kell nézni, kihagyhatatlan:) Autóval megyünk, úgyhogy akár a közelelebbi helyeket el tudjuk intézni saját autóval is. Még az lenne a kérdésem, hogy az árak milyenek Stavroson? Melyik étteremben érdemes kajálni?
Köszönöm előre is a válaszokat! Mindekinek jó pihenést!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy feltétlenül szükséges-e útlevél Stavros az úticélunk autóbusszal a Dias Zeus Travel utazási irodával, bent azt mondták nekünk, hogy elég az új típusú személyi igazolvány is. Biztos ami biztos alapon inkább megkérdezném. Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni!!!
Ha saját kocsival mentek akkor érdemes elmenni Kavala és környékén lévő philippi-be:
Kavala szép város és csak 80 km stavros-tol philippi meg kavalátol van km 20 km-re.
Menjetek át olympiada-ra az stavros-tol kb 8 km. De érdemes megnézni arneát is egy szép és igazán görög városka.
Nagyon finom mézet tudsz venni a főtéren.
Az öreg mamika végig kóstoltat veled legalább 25 fajtát úgy hogy utána nem kívánod az édességet.
Arnaia a nevét az elöbb rosszul írtam chalkidiki belsejében a hegyek közt de a googl eart-ba ha beírod akkor mutatja.
Tavaly pont akkor voltunk ott már másodszorra mikor esküvő volt.
Ahogy kiszúrták, hogy turisták vagyunk és hogy magyarok azt sem tudták, hogy hogy vendégeljenek meg.
Érdemes felmenni. Ha adsz egy mail cimet küldök át fotókat.