#2112242013-12-01 12:58:48 Válasz a #211196. hsz-ra
Ha tehetnénk inkább Vourvourou-n szállnánk le róla, sajnos odáig nem ment el a Grandos Blue Lagoon:( Tudom, hogy a Narancsparthoz hasonlítható, de lehet tisztább a partszakasz...?! Ha legközelebb Sartira megyünk, nem hagyjuk ki:)
Nekem a Narancspart tetszett sokadjára is...
Persze mi nem sokat voltunk a parton, inkább a vízben. Valóban kicsit zsúfolt a part, de gyönyörű
...na Sarti-ról nem is beszélve, évek óta oda járunk.
A Narancspartból szerintem is elég egyszer. Továbbra is tartom, hogy a Sarti környékén lévo öblök többet érnek, de mindegy, mindenkinek más jön be. Sarti amugy is nagyon szep hely, egy gyöngyszem.
Sziasztok!
Mi idén voltunk először a Narancsparton (és persze Sartin is). Kszifiasz-szal egyetértek, hogy "elsőre" nagyon szép.. Valóban az, gyönyörű hely, annak aki nem járt ott mese szép lehet. Nekünk is az volt, de egyszer elég volt belőle. Reggeli órákban sincs sok hely, a báros partszakasz pedig kicsiny. A sithon travel "mikrobuszával" mentünk ki 4 órára. Először többre akartunk menni... De őszintén szólva, amikor felfedeztük az egész partot, úgy voltunk vele 1,5 óra után, hogy mikor jön már az a busz:D
Amiben nem tudok egyetérteni kszifiasz-szal az az, hogy idén (szept. elején), amikor ott jártunk sajnos nem csak a bokros- kempinges rész volt szépen fogalmazva tele "wc-zett", hanem a kis kápolnához vezető sziklarészen is egészségügyi dolgok voltak eldobálva:( Sajnos nagyon kár ezért a szép beach-ért, hogy beengedik ide a kempingezőket.... A környék egyik legszebb partja... lehetne...!! Én inkább fizetőssé tenném és a kempingezőket kitiltanám onnan!!!
Yakumo.
Igazán nincs mit. Kérdezz bátran, erre való a fórum.
Fekikecske.
Nem vagyunk egyformák. A narancspart lehet, hogy nem nagy szám, de aki még nem látta az biztos megnézi egyszer. Szerintem egy kicsit fel van fújva.
Sarti egyszeruen gyonyoru, a Narancspart nem nagy szám, a Sarti öblök szebbek szerintem. Mi 3 éve a Panoráma apartmanban voltunk a templom mellett és egyaltalan nem zavart a harang reggel, legalabb nem aludtuk el az értékes idot. Nagyon szerettuk Sartit és visszavágyunk.
Szia yakumo.
A képek sajátok. Szemét csak a sátrak környékén, és a bozótosban van. A többi rész az jó. Probléma esetén be kell menni a Sithon Travel irodájába. Az apartman falára ki van függesztve, hogy kit kell keresni. Tavalyelőtt sokunk (kedvence) Leo volt az illetékes. Bringát talán Sassosnál lehet bérelni, de nem vagyok benne biztos, ugyanis még sose béreltem. Sassos a motorkölcsönzős. A narancspartra én nem bringáznék. Elég kellemetlen emelkedők vannak arra felé. Robogóval sokkal egyszerűbb. Annak az ára kb 12 euro/ nap.
Elsőre elég szép, de ha végig járod a vadkempingezők által foglalt helyeket akkor azt fogod mondani, hogy szép-szép de ebből egyszer elég volt. WC helyett a bokrok
alját használják stb. Sok a szemét. Egyébként kristálytiszta víz, hófehér homok, szép sziklás részek, több öböl egymás mellett stb. Sok sziklába szobrok vannak faragva. Van beach bár, fogyasztás ellenében lehet használni a napágyakat. Sarti partja kb 2.5 km hosszú az elején nagyon apró kavicsos, a aztán homokos.
A Kipriotis tulaja nem lakik a szálláson.