Szia!
Ott is néztünk, csak nem volt abban az időpontban amikor mi szerettünk volna menni, meg kikötés volt a közvetlen vízpart ( mert akikkel megyünk nem akarnak gyalogolni....)
Ennyiért amennyiért foglaltatok tökre megéri...
ha Thassos megvan, szűrjél le rögtön: szobaár - kétágyas.
Az első lesz az, amit megláttam: Katerina Studios 210EUR-7éj
Mivel nekünk sem a szállás minősége a prioritás,
ezért mindig így járunk el mi is,
a legolcsóbbakatl nézzük először, aztán utánaolvasok a településeknek,
a szállások pontozásainak, a közeli beacheknek,
majd a logisztikának (hogy érem el a többi célállomást).
Ja és persze igazad van, június utolsó hetében megyünk ... de azt úgyis látjátok
Hidalgo,köszönöm szépen!
Most próbálok utánanézni Thassos többi településének, köztük Limenariának is, hogy milyen, mihez van közel stb.. Eddig teljesen le voltam ragadva Skala Potamiánál, s lám, máshol is érdemes ott szétnézni.
amire még nem válaszoltam:
kell egy dombornyomott kártya a foglaláshoz (a legtöbb esetben,
ha nem, azt jelzik), de nem terhelik meg, ott kell fizetned helyben.
Annak részletei szállásonként eltérhetnek, de minden le van írva.
Ja és az ingyenesen lemondható opció is nagyon jó,
a kezdő dátum előtti 30-ik napig ingyenesen módosítható
(férőhelyek függvényében), vagy lemondható az egész.
Köszi ezt is.
Ez igy tulajdonképpen nagyon jó, hiszen még előleg sem kell, csak ott fizetni. Találtam közben többet is, ami ilyen 70 ezerig megúszható két főnek/hét.
A dombornyomott kártya azért kell, mert azzal kell majd ott fizetnem? Vagy készpénzzel is lehet? Próbálom nézegetni az oldalt, de ez még nagyon új nekem...
Ezek nagyon jó árak, a itthoni irodáknál 80-on felül vannak szállások.
Még Áginak irok, tőle is érdeklődök. Aztán döntök.
nem, a dombornyomott kártya elsősorban csak a foglaláshoz kell,
de még az sem kell, hogy a te neveden legyen,
amíg nekem nem volt, egy családtag kártyájának az adait használtam.
a szálláshely oldalán az infók között mindent megtalálsz,
mivel lehet fizetni (sztem kp-val mindenhol lehet),
vihetsz-e háziállatot és minden apró részletet
Ami nekünk pluszban tetszett, hogy pozitívan diszkrimináltak minket
a booking.com miatt, hiszen később a te véleményed is fent lesz a weben,
amit aztán a világ minden részéről olvashatnak.
Értem...mik vannak.
Jó dolog ez úgy gondolom, nem is értem, hogy eddig hogy nem próbálkoztam ezzel.
Köszönöm még egyszer, mindig tanul az ember.
Egyébként Ti már jártatok Thassoson ugye?
Nekünk is véletlenül jött...a mai benzinárak mellett úgy döntöttem, hogy valami közelebbit nézek, közelit de szépet. Tavaly Toloban voltunk, az jó messze volt, most talán nem is bánom, hogy rövidebb lesz.
Ráadásul Thassosról szinte semmit nem tudtam, itt a fórumon tájékozódtam, és eléggé megfogott, gyönyörű hely lehet.
Nekünk is véletlenül jött...a mai benzinárak mellett úgy döntöttem, hogy valami közelebbit nézek, közelit de szépet. Tavaly Toloban voltunk, az jó messze volt, most talán nem is bánom, hogy rövidebb lesz.
Ráadásul Thassosról szinte semmit nem tudtam, itt a fórumon tájékozódtam, és eléggé megfogott, gyönyörű hely lehet.
Thasszosz nagyon szép hely és ha oda mégy, akkor görög autópálya díjjal sem kell számolni. Viszont az utiköltség kiszámításánál figyelembe kell venni a komp árait. Egy autót 16 euróért, egy személyt pedig 3 euróért visznek át. ha hárman mentek, akkor 25 euró a kompköltség, 25 euróért pedig 200-300 km-t lehet autózni. Ráadásul a kompra való felállás elég időigényes és elég stresszes (tolatva állítanak be egy zsebkendőnyi helyre )
Ha csak az eljutási költséget és időt vesszük (és persze szép helyet keresünk!) akkor Pelion lehet a jobb választás, mert oda még kevés autópálya díjat kell fizetni, de nincs kompköltség és nem kell a kompra várni.
Egyáltalán nem akarlak Thasszoszról lebeszélni (sőt ), csak írtam, hogy mást is megnézhetsz.