Ki lehet bírni! Sõt! Lesz majd olyan, amikor azt mondanád, bárcsak ennyi lenne csak az utazásig!
Szerintem jól tervezitek! Hatalmas ahhoz Kréta, hogy egy nyaralás alatt bejárjátok. Kelet-Kréta még "fogyasztható". Velünk volt egy házaspár, õk jövõre mennek 5. alkalommal Krétára. És van még olyan hely, ahol még nem jártak.
Nekem is vissza kell még majd mennem.
Szia Judithka,
Nem az Achlia aparthotelbe mentek? csak, mert, ha igen, akkor ugyan abba megyünk mi is... nagyon szép helyen van. Hu, és én is alig bírom már kivárni, fõleg valcsi ténykedései miatt.. viszont gondolj bele, hogy milyen rossz lesz visszajönni, és már nem is olyan rossz a várakozás..
Mi nem az Achliába megyünk hanem a Porto Belissarioba, de nálunk is az elsõ helyen volt, végül is a kényelem miatt választottunka szállodát. Te elõbb mégy mint mi, kérlek légyszíves rendesen körülnézni, mindent megjegyezni, jegyzetelni. Kocsi bérlés, mi hol van ( vásárlás) stb.
Köszi
Judithka
Egyet értek azzal, hogy Valcsi igzán érzékletesen tud az élményeirõl írni. Már az magával ragadó, az ember szinte beleéli magát, hogy õ is ott van. De hogy hova megyünk azt mindig magunk döntjük el, és csak utána tájékozódunk a fórumokon. Nem bírom ki ezt a 34 napot.
Üdv:
Judithka
megjegyzem, bár neked az már nem használ, hisz 11 napra megyünk, szerintem Ti lesztek a váltásaink... szóval már nem fogod tudni elolvasni, ha írok valamit..
Hogy itt mi a helyzet Heraklionban azt nem tudom megmondani, mert itt még soha nem vettem semmit a duty freeben.
De elvileg rendes szatyor mérete van és füle is van mint a zacskónak, csak van rajta egy ragasztós csík amivel lezárják.
Budapesten ilyet adnak és Athénban is. De elvileg az összes reptéren így kellene mûködnie.
Köszi az infot, de most kicsit elkenõdtem, azt hittem elsõ kézbõl tudok meg valamit bõvebben a helyrõl. Na mindegy. Egy kollégám most szerdán utazik Iearapetrába, de egy kicsit elvont és nem biztos, hogy rendes tájékoztatást kapok tõle.
Judithka
Köszi mindenkinek, hogy ennyire törödik velem. Most csak azon kezdtem gondolkodni, ha a duty free-ben vásárolok az azt jelenti, hogy vége a nyaralásnak. Szerintem kezdek egy kicsit bele gabalyodni.
Üdv mindenkinek! Olvasgatom a topicot és olyan ötleteket adtok.....
Igaz, még csak most utazunk elõször repülõn, de a duty free-ben való vásárlás nekünk is megfordult a fejünkbe. Mi csak pár üveg metaxát akarunk hozni ajándékba, nem tudom mi a max. mennyiség, amit lehet hozni.
De ez még olyan messze van!
Köszönjük Valcsi az információt!
Ha Te nem lennél........
Nálunk Szegeden most hûvös van, fúj a szél és a napocska csak néha-néha bukkan elõ a felhõk mögül. Ha nem dolgoznék, most álmodozhatnék Krétáról......(fincsi meleg napsütés, tenger)
Nagyon szívesen! Ha én nem lennék, biztosan segítene más.
Álmodozni lehet azért Krétáról, ha rossz is az idõ! Itt Budapesten sem süt hétágról a nap, talán ezért is gondolok még szívesebben vissza Makrira, ahol napfény volt és a fincsi homokos tengerpart, lassan mélyülõ vízzel.
Valcsika!!!Tudod,mi nagyon különleges kötelékkel vagyunk egymáshoz kötõdve:Makri fonala!Annyira szeretnék most én is ott lenni,hallgatni a kabócák ,,dalát"/??/sétálni a homokban,frappézni a tavernákban,majd úszni egy jót a kristálytiszta vizben...hmmmm