Szia Miskolciutas!
Corától indulunk, Grand Tours-szal megyunk, lehet hogy szegedig egy buszon megyünk, vagy végig, mert azt olvastam hogy Paralián kiteszik az utasokat aztán megy tovább a busz Sartira.
Jó utat nektek is!
Kimi nyerte az idõmérõt, remélem holnap a futamot is, hétfõn meg menés...
Hát ezen meglepõdnék,mert már voltunk a Granddal mindkét helyen,de még nem fordult elõ,hogy 1 buszon utaztak volna a két felé menõk...fõszezonban ne len ne annyi utas,hogy megtöltsenek 1 buszt Paraliára,vagy Sartiba?Ráadásul más irodák utasait is viszik,azért tudom,mert mi is azok vagyunk,igy szerintem két busz fog menni...kicsit megijedtem,mert a Busszal megyünk topikban elég rossz tapasztalatot olvastan most a Grandról...de a remény hal meg utoljára.Egyébként örülok,hogy földivel találkoztam itt a Hellaszon!
Bocsi, csak segíteni próbáltam hogy hol érdemes várni a buszt. Pénteken is voltak akiket a rokonok kitették a Praktiker mellett, majd bõröndöstõl szaladtak a buszhoz.
katilla!
meg ne sértõdj már itt nekem
olyan rossz szokásunk van, hogy mindig hamarabb érünk mindenhová és mindig mi várunk másokra
kimi elsõ, holnap futam, hétfõn menés..
Miskolciutas!
Nem vagyok tégla, csak párszor utaztam már a Granddal. Pénteken a két lányom indult velük. Az egyik lányom képeit megtalálod "Két hét Thassos" címmel a fotóalbumban. A buszaikról szívesen válaszolok a buszos topicban.
Ostor!!
Tudom Teged ez nem vigasztal. Nekunk 3000 km-t kell utazni odaig es mi az olaszoktol felunk de nagyon nehogy eltunjon valamink az uton!!!
Meg egyszer minden jot nektek!!!!!!!!!
M.
Sziasztok!
Udv innen Paraliarol!
Az ido nagyon jo, a viz kellemes, tiszta, nincs meduza, hinar sem sok. A szallas szupi. Megtalaltam a fradis helyet, meg a szekereset is. A fradisnal jo a gyros, es olcso. Majd ha hazaertem irok beszamolot. Jaszas!