#1832032012-04-29 12:32:48 Válasz a #183198. hsz-ra
A Thassosi-kompra nem-igen kell várni, mert térülnek, fordulnak
És még stressz sem ért bennünket a felhajtástól. Sőt tolatni sem kellett, meg lehetett fordulni a hajón
Lehet, hogy ez a feltolatás csak nagy tömeg esetén van
#1832052012-04-29 12:51:30 Válasz a #183198. hsz-ra
Köszönöm szépen a tanácsot, meg is nézegettem az általad emlitett helyet. - ez lehet most kicsit off, elnézést érte.
Úgy igazából valamiért a sziget szimpatikusabb nekem, nem is tudom miért. Először Kefaloniára akartunk menni, de a távolság és benzinköltség miatt (oda a komp is elég húzós), szerettem volna valami közelebbit keresni, ami szintén gyönyörű hely. (Görögország minden helyét élveztem eddig, de mégis van ahová nem mennék..)
A komp Thassosra ha jól számolom 12 ezer ft körül van. Ez elég barátságosnak tűnik, főleg ha azt nézem, hogy nincs is túl messze, és autópálya dijat is minimálisat kell fizetni.
Egyelőre maradok ennél.
off - a booking.comon pl. Pargara talátam iszonyatosan jó árakat, még az jöhetne szóba.
Szia Messinia!
kis kiigazítás- PierrKardán hozzászólásában , sajna idén már van arra felé is autópálya díj . Igaz nem vészes, úgy tudom 2 euró . Tavaly mikor mentünk arra már láttuk, hogy építtették a kapukat .
Nekem is az a véleményem, a szigetet látni kell!!! Gyönyörű, minden öböl egy csoda! Mi már kétszer voltunk , és idén ,ha az anyagiak engedik - ismét megyünk ! Ha van kérdésed szívesen válaszolok . ( Ági jó tipp ! )
üdv !
#1832152012-04-29 15:52:31 Válasz a #183213. hsz-ra
Köszi Pithon, szivesen veszek minden tanácsot!
Mindenképp ennél a szigetnél maradok úgy néz ki, csak a legolcsóbb szállás-megoldást próbálom megtalálni, mindent számba véve. Nem akarom idén kihagyni a görög nyaralást (nincs szivem más közelebbi országba menni:)), és csak a szállás az amin igazából spórolni lehet.
Plusz a közelség. De ennél közelebbi helyekre nem vágyom, vagy pedig már voltam.
Olyan mintha csak én irogatnék itt egyedül... Vagy csak én érek rá ennyire.
Ági visszajelzett, ajánlott pár apartmant, véleményt kérnék:
Barbara, Iphigenia (hegyi), Viki (hegyi) - illetve az Anna hegyit ajánlotta még, de az annyira első látásra nem volt szimpi.
Volt már valaki valamelyikben?
#1832472012-04-30 14:03:48 Válasz a #183239. hsz-ra
Szia!
Látásból ismerem némelyiket. Csak megemlítem, hogy a Thassos.hu honlapon a szálláskeresőben részletes leírás van a szállásokról. Ha olyat írnak, hogy a part 5- 600 méter, ne riasszon el, mert én mindig ilyen távol vagyok, és soha nem éreztem a messzeséget.
Szerintem az is számit, hogy Potamiában a tulajdonosok ismerik egymást, és vigyáznak a hírükre. Vágj bele
#1832492012-04-30 14:58:11 Válasz a #183247. hsz-ra
Az Anna van a legtávolabb, fent a hegyen - emiatt a legolcsóbb is szerintem, de ott képek alapján maga a szállás nem szimpatikus, nem tudom miért.
Nem szokott eltántoritani egyébként a messzeség, hiszen autóval megyünk.
Mindenképp belevágok, csak nem tudom melyiket válasszam.
#1832512012-04-30 15:22:15 Válasz a #183249. hsz-ra
Ahogy olvastam az Anna, 400 méter a távolság, mondjuk legyen 500, semmiség. A "hegyen" nem azt jelenti, hogy felmászol egy hegyre, hanem olyan emelkedő féle. Tudom, a pékség is ott van, nem utolsó szempont. A pékség után van egy nagyon kedvező áru minimarket. Állítólag nagyon kedves a háziasszony. Nekem ez a fajta szállás jön be, mert szeretem a családias hangulatot.
Ahogy a tengerpartot elhagyod mindig a "hegyre" mész. Azt szoktam mondani Robinson sziget. Van, egy szük sáv, ami lapos, aztán már jön a hegy
Legutóbb vikso szerkesztette (2012-04-30 15:27:10), összesen 1 alkalommal
#1832522012-04-30 15:26:08 Válasz a #183251. hsz-ra
Köszi Vikso!
Hmm...közben nézegettem a Thasos.hu-n is a az apartmanok leirását, és az ott található véleményeket, és kivétel nélkül minden szállásról jót irnak.
Visszaveszem az Annát is kalapba szerintem.
Most már aztán végképp fogalmam sincs. Az Annánál az ár az, ami dominálhat.
#1832532012-04-30 17:47:42 Válasz a #183251. hsz-ra
A pékség az nekünk is nagyon tetszett:D Az utánna következö uzletben a hölgy tényleg kedves,nem huzta a száját,mikor 100 eurossal fizettünk kb 5 eur áruért és adott térképet is.A legelsö/kanyarban/nagy szupermarket eladója viszont beszélgetett,alig akarta leblokkolni amit vettünk és elég morcos is volt.
Mi a parton laktunk,de ott esténként elég nagy a nyüzsi,idén ha visszamegyünk,lehet hogy inkább hegyit választunk.