JUJJ de jó,kösszz!!!A 2.képnél jobbról a 2.asztalnál ettem marhastifadot agyagtálban és a párocskám Bécsi-szeletet,mert kiváncsi volt rá,itt hogyan készitik,hát,az a panir is fini volt,de nem bõ olajban sütik,hanem grillapon kevés olivaolajban.Annyit kajáltunk,hogy azt gondoltam,amúgy sem kevés súlyom esetleg meg fog ugrani,de sztem hála az olivának,egyáltalán nem hiztunk 12nap alatt semmit,bár az sem érdekelt volna,ha mégis...
Ez disznóság , kajáról beszélni amikor éhes vagyok, és próbálok fogyókúrázni, de nem sok sikerrel. ( Görögsaláta, Tzatziki. Nem tudom a nevét, de biztos, hogy padlizsán és biztos, hogy hús nem volt benne, ezt rakottan és sajtal) . Kos szigetén ettük, ettem a Sakalis Inn hotelben. Isteni finom volt. Valcsi errõl tudsz valami bõvebbet?
Judithka
Judithka!Muszaka!Igy hivják,isteni,én ugyan krumpli nélkül szeretem,de Krétán krumplival adták,hagyományosan is igy csinálják. :lol:De hogy hús nem volt benne??? Erre én is kiváncsi lennék,milyen kaja,de ez már az ételek-topic lesz....
na valcsika...most már elég.. illetve mégsem..ebbõl sosem elég, sõt.
Nem akarok a ti nagy dutyi frí soppolásotokba beleszólni, de miért ott vásároltok? minden sokkal drágább, a választék közel sem olyan. Piát egy helyi árusbácsinál jóval olcsóbban megkapjátok. Mi is hozunk metaxát, bele törcsibe, büdös pólók közé, oszt táska...azt aztán ledobhatnák a repcsirõl, akkor sem törne össze.. a dutyiból meg cipelheted kézbe, csörög, könnyebben odacsapod valamihez...stb.
nade ez csak egy szerény vélemény
Egy oka van, hogy a duty freeben (is) vásárolok, mert a bõröndök már televannak (ital is akad a ruhák között) és bizony a 20 kg súlyhatárt alaposan túllépném, ha mindent a bõröndökbe csomagolnék. Így nem kell túlsúlyt fizetnem, mert nagyjából mindíg eltalálom +/- 1 kg eltéréssel.
Nem viccelek! Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy betartom a szabályokat, mert nem szeretnék kellemetlenséget. Különben egyáltalán nem okoz problémát a dutyban való vásárlás, mert a bõröndöket a párom, ezeket pedig én szoktam vinni. Még sosem törtem el semmit!
Egy oka van, hogy a duty freeben (is) vásárolok, mert a bõröndök már televannak (ital is akad a ruhák között) és bizony a 20 kg súlyhatárt alaposan túllépném, ha mindent a bõröndökbe csomagolnék. Így nem kell túlsúlyt fizetnem, mert nagyjából mindíg eltalálom +/- 1 kg eltéréssel.
én is nagyjából mindig eltalálom .....+ 11-12 kg ....
Jó lesz, ha az idén komolyan veszed a súlyhatárt Gábor! Heraklionban, hazafelé kilónként 8 eurót kellett fizetni. Csak gúvadt a szemem, amikor a bõröndöm megállt 19.8 kg-nál. Oszt még pia sem volt benne ...
Jó lesz, ha az idén komolyan veszed a súlyhatárt Gábor! Heraklionban, hazafelé kilónként 8 eurót kellett fizetni. Csak gúvadt a szemem, amikor a bõröndöm megállt 19.8 kg-nál. Oszt még pia sem volt benne ...
Csak odafelé nehéz a bõrönd ; viszek ezt-azt .... szegény krétaiak egyenek néha pár jó falatot.....