Szia Márti!
Üdv. a Szaharában. Örülünk Néked és az infóknak.
A platános hangos zenét elhagyva a két játszótér közötti homokos partszakaszt említettem indulásod előtt. Tény, hogy messze van. Nem voltatok: Kavala- Philippi-Thesszaloni –ban? Szúnyogok vannak Stavrosban? Alexa-ban van szúnyogháló? Ugye a délutáni nap süt a medencére? Ti melyik oldalon voltatok?
Evike1991,a kikötőnél ne várjátok,hogy tiszta legyen a tenger s milyen negatívot olvastál ? A jókedvedet vidd magaddal. Nem lesz problémád.
Csendyke,májusban voltunk Thassos-on . Mint sziget drágának kellett volna lennie, nem volt. Ne izgulj. Nincs válság (csak a pénz kivonás a forgalomból v. fordítva) és nincs 2 x-es ár.
Kszifiasz mikor indulsz? Ha ráérsz séta közben, megnéznéd az autókölcsönzési árakat: a szezon utáni érdekel. Előre is, köszi.V.
Szia Márti ! Üdv itthon , engem is érdekelne , h milyenek kint az árak ? Tegnap jött haza 1 ismerősöm , igaz ( Sartiról ) és azt mondta, h 50 % -kal meg drágult minden ! Igaz ez ?
Szia Kszifiasz ! Tőled viszont azt szeretném megkérdezni, h hány napra mentek Stavrosra ? Mert úgy látom, h együtt indulunk , de mi először Sartira megyünk , csak utána Stavrosra !
#1702942011-07-19 17:28:48 Válasz a #170128. hsz-ra
Szia vicosz!
azt hittem a Malibut említetted, mindegy mert nekünk ez volt közel csak ki sétáltunk a szállástól. Nem az Alexand.-ban voltunk hanem a Redinába de szerintem ami a medencére néz az hangos lehet. Van szúnyog de nem több mint itthon, este fütölőztünk. Az árak hasonlóak mint tavaly, Gyros pitába 2,-2.30 között menübe 5.50-6-között , egész csirkét ettünk -nem tudom a nevét hol--13E, de a sárga marketban is sütnek ott azt mondták kb.6E körül van. A parton a mythos 4E, frappé és üdítő 3E, kukorica 1.50, a faluba 1.20, a fánk 2E a péknél 1E.