T.Márta.
Nem tudom mi fér bele egy hétbe, de majd meglátjuk. Juniusba 11-nap alatt 400 km-ert toltam a kocsiba. Nem lesz könnyü kiválogatni a nekem tetsző helyeket, ugyanis túl sok tetszik.
#1703092011-07-19 19:40:27 Válasz a #170307. hsz-ra
mi is több mindent terveztünk de a fele sem valósult meg, sajna! Filippit sajnálom de oda sem jutottunk el. Amikor Nei Poriba voltunk akkor nagyon tartalmas volt mert több felé mentünk kirándulni.
Szia Kszifiasz ! Nagyon sajnálom, de arra gondoltam , h a két család össze tud ismerkedni ! De sajnos így nem jön össze , mert ti már úton lesztek , mire mi átmegyünk Sartiról ! Ettől függetlenül , jó nyaralást és kellemes kikapcsolódást kívánok nektek ! Üdv : Pintyő .
Szia Pintyőke.
Sajnos igazad van. Szombat korán reggel indulunk haza. Köszönöm a jó kivánságokat, hasonló jókat kivánok én is. Addig még úgy is csevegünk itt a fórumon. Remélem kint nem ilyen idő lesz mint itt most. Jégeső.
Sziasztok!
Holnap indulunk Stavrosba a Dias Zeussal. Valakinek valami vélemény, élmény ezzel az irodával? Tudom jókor kérdezem, de ma nézelődtem a neten és egy fórumon nagyon negatív hozzászólásokat találtam. A fórum sajnos nem túl aktív, ezért fordultam "hozzátok" Idén csak egy hsz volt...
Ezen a fórumon amúgy nagyon sok érdekességet találtam, köszönöm az élménybeszámolókat, infókat (árak, éttermek, látnivalók) - így ismeretlenül is. Már azt is tudom, hogy egy hét kevés lesz, de ezen nem tudok változtatni. Izgatottan várom a nyaralást.
Bandesz látom ti is holnap indultok ? Egyénileg vagy buszos ? Ha utóbbi akkor honnan ?
Üzenet a moderátornak: Köszi, hogy átpakoltad a hozzászólásomat, de engem kifejezetten a Stavros topicban beszélgetők véleménye érdekel, mivel én is oda utazok. Mi lenne ha itt maradna a hozzászólás legalább ma? Köszi!
Köszi kszifiasz! Kyra30, busszal megyünk Vácról. A szállásunk dias zeusos,de az egyik partnerirodájukkal (Koczka Tours) utazunk! Az időjárást már napok óta nézem szinte végig 30 fok lesz! Sajnos zeusos buszútról nem tudok neked segíteni,hogy jók vagy sem. (Igazából szerintem bárkivel is megy az ember azért nem rövid az út senkivel)
Igen azt tudom, kicsit félek is tőle, mert ennyit még nem buszoztam )
Az időjárást én is figyelem...az itthoni miatt aggódtam, hogy ott mi vár majd ránk, de az előrejelzést nézve alaptalan az aggodalmam! Melyik apartmanban lesztek ? Kellemes nyaralást! )
mi a nick apartmanban leszünk. és ti?nem kell annyira félni a buszúttól annyira nem borzalmas,ami rossznak mondható az amikor a határon állunk, nekem volt már olyan amikor 4 órát is álltunk, de azért ez szerintem ritka. nektek is jó nyaralást!
Sziasztok ! Valaki , aki már haza jött és az Alexandros apartmanban lakott , megtudná nekem mondani , h a Templom kész van e az apartman mellett és " üzemel " - e ? És h mennyire zavaró , ha harangoznak ? Köszi a választ ! Üdv mindenkinek . !