#1064532009-06-25 15:25:21 Válasz a #106431. hsz-ra
Szia!
Tavaly mi is ott voltunk és idén is odamegyünk, de nem a kis házba, mert mi csak ketten leszünk. Tavaly megnéztük belülről, nagyon szép volt a belseje, bár én csak úgy adnám ki, hogy a másik két fő gyerkőc. Hátránya az hogy nincs az ablakokon szúnyogháló. Az apartman nagyon közel helyezkedik el a parthoz, szinte kilépsz és már ott is vagy. Mi csak egyszer voltunk a nagy strandon (megnézni) a többit az apartman előtt töltöttük, mivel ott kevesebben voltak és a fa árnyékot adott a nagy melegben. Sajnos az apartman előtt nem lehet parkolni, viszont a Katerinához egy kis utcán kell bemenni ami előtt van parkoló, így védettebb helyen van az autó mint a kinti (nagy) parkolóban. Mi is ott hagytuk a bérelt autót és idén is ott hagyjuk a saját autónkat.
#1066132009-06-26 16:25:56 Válasz a #106585. hsz-ra
Szia!
Én a Grand Tours-t ajánlom. Mi idén 3.-jára megyünk általuk, és nagyon meg vagyunk velük elégedve. A buszos útról vélekedni nem tudok, mert egyénileg utazók vagyunk. De elfogadható áron kínálják az útjaikat. Igaz Korfun belül csak Sidarin van szállásuk. Az apartmanjaik is szépek, olyanok a valóságban, mint a prospektusukban található képeken.
Mi is Korfura megyünk majd szeptemberben, az Elektra kis házába, de nem hiszem, hogy csalódni fogunk.
Remélem segítettem.
#1066382009-06-26 22:39:02 Válasz a #106630. hsz-ra
Sziasztok!
én már nagyon várom Korfut hiába hogy Kavos, mi nem bent a belvárosban leszünk hanem 1km-re de este mindenképp bemegyünk és felőlem lehet bármi az én nyaralásomat nem fogják elrontani! Saját tengerpartja lesz az aparttmannak úgyhogy ez van. rossz érzés csak a rosszat olvasni Kavos-ról de majd írok beszámolót ha visszajöttem. Még 6 nap és megyünk! Egyébként Sarti a tökéletes, egyszerűen úgy jó ahogy van!
#1066402009-06-26 23:12:04 Válasz a #106638. hsz-ra
U.I.:
Calaki akiv volt már KAVOSBAN vagy Korfun, letudná írni, hogy milyen dolgokat,helyeket érdemes megnézni? az összeset! kis eldugott öblök aminek pl. türkiz a színe amitt meg stb.
#1066412009-06-26 23:26:37 Válasz a #106640. hsz-ra
Egy pár hely,amit nem érdemes kihagyni. Paleokastrica ,Perulades Logas beach ,Sissy kastély ,A város Kerkyra kötelezö .Korission tó és környéke homokos part több km-en. Pandokrátor hegy .A Hlaverna a betonsáv a reptérnél, Kanoni Régi eröd új eröd. Mon Repos villa kertje. Angol temetö tele teknöcökkel. Pelekas Mirtioissai strand Glyfada. . Lehetne még sorolni, sok jó szép helyet kihagytam. Egy hét szinte semmire sem lesz elég a szigeten . Ezért járunk mi vissza már több mint 12éve minden évben többször is
#1066662009-06-27 10:54:08 Válasz a #106640. hsz-ra
Szia
en is remelem hogy te majd meselsz nekunk szepeket Kavosrol
Amit feltetlenul nezzetek meg az
Pelekas
ott van a legszebb naplemente van egy kavezo ahol ha kiulsz a teto teraszra ralatsz a sziget mindket oldalara mert legvonalban a sziget kozepen es tetejen van es latod ahogy a nap atvandorol a sziget egyik tengerpartjarol a masikra
reggel is klassz de ahhoz eleg koran kell ottlenni
Paleokastrica
ott van egy sziklastrand most nem jut eszembe a neve ahogy mesz be Paleora lejossz a nagy kanyaron es meg mielott lemennel a kikoto fele a bal oldalon van egy csomo lepcson kell lemenni na megvan a neve La Grotta a sziklakon alakitottak ki teraszokat az maga a strand a kilatas gyonyoru es tok jo zene szol es lehet ugralni a sziklarol
Lakones
Paleokastrica folott van az egesz Paleoi part belathato gyonyoru
Mirtiotissa
a strand egy nagy sziklafal elott van a melyben fele nudi fele nem es gyonyoru homokos partja van
AgiosGeorgios
nagy hosszu homokos strand gyonyoru kornyeken
Arilas Ermones Liapades mind szep parttal rendelkeznek
Korfu varosa
Ott a Sissi kastely ami maga az en velemenyem szerint giccses(remelem ebbol nem lesz lincseles )de a kertje es a kilatas fantasztikus
Vannak klassz muzeumok az amelyikben a keleti gyujtemeny van nagyon tuti(ennek mar biztos nem jut eszembe a neve)a gyujtemenye vilaghiru
a Mon Repo kert
a Liston
es maga a belvaros foleg este erdemes bemenni
folyt.kov
Udv
Kriszta
ha megirod foleg mi az ami erdekel benneteket tudok konkretabbat is irni