Tavaly még nem volt kész, de attól harangoztak, és az alagsorban szertartást is tartottak! De például 2009-hez képest 2010-ben semmilyen változást nem észleltem. Szerintem nem zavaró a harangozás!
Tavaly még nem volt kész, de attól harangoztak, és az alagsorban szertartást is tartottak! De például 2009-hez képest 2010-ben semmilyen változást nem észleltem. Szerintem nem zavaró a harangozás!
üdv.
Kedves Bofefe ! Köszönöm a gyors és kielégítő választ Üdv : Pintyő.
#1707922011-07-24 06:16:45 Válasz a #170787. hsz-ra
Szia Pintyőke!
Ha jól vettem le, Te is az Alexandrosz apartmanban üdülsz. Mi is több család kalákába, szeptember közepén. Ha előbb mész, kérlek mesélj majd róla. És persze minden másról is.
Köszi: pulai Gabi
Nagyon lassan telik az idő az indulásig, sajnos még 54 nap .
Örömmel olvasom, hogy a válság nem hat ki a nyaraló övezetre.
Szeretném megkérdezni azoktól, akik Szeptember 16-án jönnek busszal Stavrosra az Alexandros Apartmanba, hogy gyerekek jönnek-e velük, ha igen mekkorák? Nagyon sok fórumost olvastam, hogy szept. 16-án jön.
Kitartást mindenkinek akinek még odébb van az indulás, akik meg mostanában indulnak azoknak jó nyaralást, és nagyon jó időt kívánok.
Szia Pintyőke!
Ha jól vettem le, Te is az Alexandrosz apartmanban üdülsz. Mi is több család kalákába, szeptember közepén. Ha előbb mész, kérlek mesélj majd róla. És persze minden másról is.
Köszi: pulai Gabi
Szia Gabi ! Igen , mi egy pár évvel ezelőtt , már voltunk Stavroson ! Most is oda megyünk , csak egy kis kitérővel ( 1 hét , Sarti ) Az Alexandros apartmanban megyünk , ahol már voltunk ! Sajnos , az Apollon - nál , nincs több választék csak ezért esett a választás rá ! Én " nem voltam elájulva " tőle ! Úgy tudom, h a 4 ágyas apartmanok , az mind a tetőtérben vannak , iszonyú meleg van , még jó , h van légkondi !!! Nem terasza van, csak balkonja , nem tudtunk kiülni mind a négyen , olyan kicsi ! Ráadásul a légkondi , kinti része nem csak elfoglalja a helyet , de még ontja is a meleget ! Azt hiszem, este 8 -után , már nem szabad bemenni a medencében, mert előtte takarítják , és beöntenek klórt ( porban ) és Klór gáz szabadul fel , ami veszélyes ! De , aki takarítja , az szól is , h nem szabad fürödni ! De ami fontos , h rendkívül tiszta , kulturált , ápolt hely , az előbbiektől leszámítva ( ami lehet , h csak nekem volt baj ??? ), jó kis hely ! Csöndes és közel van a központhoz is ! Stavros , egyébként nagyon szimpatikus hely , rengeteg a park , a zöld és a játszótér ! Ne hagyjátok ki az ó falu részét , csütörtökön van piac ! Mi a Platános részre mentünk fürödni , ott homokos a part ! ( nem Asprovalta irányában ) , hanem ellenkezőleg ! Ha van még kérdésed , akkor szívesen válaszolok, ha tudok ! Üdv : Pintyő !