Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13921 Üzenet linkje2006-08-15 13:51:05 

JÓ nyaralást banyaveron!!
# 272
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13969 Üzenet linkje2006-08-16 06:40:08 

Sziasztok!!!
Kicsit eltüntünk mostanában...Igaz mindennap benéztem a Hellaszra icon_eek.gif csak nem igazán tudtam hozzászólni a Fórumon..........feldobott témákhoz. icon_rolleyes.gif Na nálunk viszont elkezdõdött a visszaszámlálás!!!!!!!!!!!! icon_wink.gif icon_wink.gif Mához egy hétre már a repülõn ülünk........... icon_biggrin.gif
Helguska!!Mi újság??Téged sem láttalak mostanság??Így utólag is köszi a sok hasznos infót, számunkra nagy segítség volt.Remélem,ha mi is visszajövünk, a beszámolónkkal tudunk jó tanáccsal szolgálni a hozzánk hasonló ,,elsõ bálozóknak,,......Az elmúlt hetekben volt-e valaki Moraitikán a Makis apartmanban????Kristóf

# 273
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13998 Üzenet linkje2006-08-16 14:14:05 

Szia Kristóf.

Én sem tûntem el , naponta beleolvastam a fórumba,bár igazán csak percekre néztem bele, csak nagyon kevés idõm van. Dolgozok,napközben nem vagyok net közelben (egészségügyben dolgozom), ha meg hazaérek akkor meg a gyerekekkel foglalkozom. Meg aztán kihasználjuk a nyár hátralévõ részét, odakinnt.

Irigykedem azért ám, Estelláékra, és persze rátok is. A sok új élmény, tájak, emberek, ételek..... icon_lol.gif rátok vár....
Kristóf ti mikor indultok? A gyerekek már biztosan nagyon várják a repcsis utazást.

# 274
H.anita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14164 Üzenet linkje2006-08-19 17:23:18 

Szia Kristóf!

Mi júl. 11-tõl töltöttünk el egy hetet a Makis apartmanban.Végtelenül egyszerûen berendezett szobák,de minden tiszta,szerintem ez a lényeg.A konyha meglehetõsen hiányosan van felszerelve,de mivel nem fõztünk ez sem volt fontos.Bár meglepett,hogy öt személyre kiadott apartmanban miért 3-3 kanál,villa stb. van.Mi három gyerekkel mentünk (15, 12,5 és 1,5 évesek).A pótágy katasztrófális,még a legkisebb súlya alatt is megrogyott.Mivel ti két gyerkõccel mentek szerencsére nem lesz rá szükségetek.
Vágvölgyi Balázsnak hívják a kitelepített idegenvezetõt.Csak jót tudok mondani róla.Minden fontos dolgot elmondott egy (ouzós) megbeszélés keretében.Bátran fordulhattok hozzá bármilyen problémával!Végtelenül segítõkész.Nálunk a kicsi kapott egy bélfertõzést az utolsó napokban icon_sad.gif (pedig csak ásványvizet ittunk).Orvoshoz vitt minket,tolmácsolt.
A tenger viszont nem 250 m-re van!Még légvonalban sem!Inkább azt mondanám,hogy 8-900 m.A lecuccolás,fõleg egy rakás gyerekkel,kicsit nyûgös volt,de már holnap újra bevállalnám!Egy hónapja csak visszavágyom...! icon_cool.gif
Jó nyaralást nektek!

# 275
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14282 Üzenet linkje2006-08-21 19:22:29 

Kristóf, ha jól tudom a héten indultok Korfura. Már biztosan készülödtök icon_wink.gif
Kellemes nyaralást, jó utat kívánok nektek, és érezzétek nagyon jól magatokat!!! Azért ha megjöttök jelentkezzél majd, egy kis beszámolóra nagyon kíváncsi lennék !!!

Estella, és Banyaveron nektek is nagyon jó nyaralást, ti talán már ott is vagytok ezen a gyönyörû mediterrán szigeten!!!! Ti is jelentkezettek ám utánna!

# 276
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14344 Üzenet linkje2006-08-22 14:56:08 

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök,hogy újra itt vagyok.Képzeljétek a régi jelszómmal napokig nem léphettem be................ icon_evil.gif icon_twisted.gif Nem tudom miért semmit máshogy nem csináltam..... icon_redface.gif
Szóval holnap reggel 6-kor INDULÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Borzasztóan izgulunk,de nagyon nagyon várjuk...... icon_wink.gif Köszönjük a Makisról, amit írtatok.Nem nagy reményeket fûzök hozzá,de ha tiszta icon_eek.gif ,akkor mindegy hol alszunk....Kicsit féltem a 3 éves lurkónkat, hogyan veszi majd az akadályokat......... icon_confused.gif remélem nem leszünk betegek..... icon_sad.gif a többi bajt könnyebben túléljük.A nagy lányunk már nagyon várja.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ,bár fél a SÓS víztõl icon_wink.gif (elsõ tengeri uta lesz a drágámnak).Muszáj, hogy jól sikerüljön ez az út,már csak miatta is icon_exclaim.gif ....Rólunk nem is beszélve....Nagyon kíváncsi vagyok a görög ,,világra,,....... icon_wink.gif Helguska!A hálánk ,,üldözni fog,,.Kinyomtattuk amiket írtál Moraitikáról. icon_eek.gif ...visszük magunkkal,mint egy térképet.... icon_cool.gif icon_lol.gif Szóval szorítsatok,reggel 6 -kor startolunk icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Feltétlen jelentkezem(akár új néven is ,ha a régi nevemen már nem fog beengedni,,valaki,,...... icon_eek.gif icon_twisted.gif )Képekkel, beszámolóval.Ígérem.Üdv mindenkinek.Iskolakezdésre igyekszünk haza..... icon_wink.gif Kristóf és pereputtya icon_biggrin.gif icon_cool.gif

# 277
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14356 Üzenet linkje2006-08-22 15:31:34 

Megint itt vagyok!!!!Valaki!!!!!!!!!!!!!Azt olvastam, most rossz idõ lesz a hét végétõl Korfun??????????????Rossz idõ...Esõ...Hol tudok utánanézni a Neten pontosan ,,ennek a rossz idõnek,,????Kristóf
# 278
Hajol
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14370 Üzenet linkje2006-08-22 17:04:32 

kristóf írta:
Megint itt vagyok!!!!Valaki!!!!!!!!!!!!!Azt olvastam, most rossz idõ lesz a hét végétõl Korfun??????????????Rossz idõ...Esõ...Hol tudok utánanézni a Neten pontosan ,,ennek a rossz idõnek,,????Kristóf

https://www.bbc.co.uk/weather/world/east_europe/

https://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=0069

Szerintem ez egy megbízható elõrejelzés!
Szia!
hajol

# 279
Jaheira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14378 Üzenet linkje2006-08-22 18:16:44 

Kristóf!
Mi szombaton megyünk, és én is nézegettem az idõjárást (több helyen is), és nem tûnik túl bíztatónak.. icon_eek.gif bár kimondottan rossz idõre nem kell számítani, de felhõsödés, és 1kis esõ igencsak elképzelhetõ.. icon_cry.gif
Most az egyszer õszintén remélem, hogy az meteorológusok máshol is balfékek, nemcsak nálunk icon_lol.gif

# 280
Helguska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14545 Üzenet linkje2006-08-23 18:51:05 

Kristóf, jót mosolyogtam a hozzászólásodon, érzõdött rajta az indulás, és a készülõdés izgalma, nagyon átjött icon_lol.gif IRIGYKEDEM icon_wink.gif
Már ott vagytok Moraitikán, és remélem az idõ is összeszedi magát és nem árnyékolja be a nyaralásotokat semmilyen viharfelhõ!!!!!

Jaheira , nektek is jó utat kívánok Paleokastricára!!!

# 281
Jaheira
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14652 Üzenet linkje2006-08-25 17:09:12 

Köszi:)
Már mi is készülõdünk, a cuccaimat már 1helyre raktam icon_lol.gif
Már csak egyet kell aludni icon_biggrin.gif

# 282
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14673 Üzenet linkje2006-08-26 07:56:24 

Helló Jaheira!

Nagyon jó utat kívánok! Remélem Kristóf és családja is nagyon jól érzi magát! icon_smile.gif

# 283
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14846 Üzenet linkje2006-08-29 16:48:40 

Vasárnap jöttünk ma már mennénk is vissza.jaj ez akkora nagyon xupi volt.nem hasonlitható a szárazföldi léthez.voltunk szigetúrán Sidariban Paleoban Sissynél, hajózni, este Korfu városba dizsiben,Agios Georgiosban mindent láttunk ami belefért 10 napba.
kicsit más mint ahogy itt leirtátok. nem volt akor anyüzsi meg buli Moraitikán. 1 valamire való disco van a többi csak bár.
bár panaszom nincs mert mi feltaláltuk magunkat meg átmentünk máshová is de nem ezt vártukaz elején, de mi mindenhol jól érezük magunkat. Golden Beach a legnagyobb hely lenn a parton
felejthetetlen éjszakákat töltöttünk ott el
de meg kell mondani Korfu nem épp olcsó 2 diák lánynak
spóroltunk is rendesen a végén hogy éjszakára legyen mit még elszórakázni. buszút is élvezhetõ volt. nagyon jó társasággal mentünk és még alvás is megsett néha közben.olasz digók viszont borzalmasak.
jó persze fölleg ezért mert hangosabbak és többen voltak mint mi de nem túl vonzó az ahogy viselkednek. kavosba el sem mertünk menni mert akinek csak emlitettük lebeszét róla ha nem akarunk bajba kerülni...
ott dolgozó magyarokkal is találkoztunk . idõ remek volt. 2-3 napig 40-45 fok majd lehült 35re. jobb volt még a tenger is langyosodott.
Bella Grecia apartmant meg ajánlom mindenkinek. szép nagy rendezett medencés.
a másik 2 apartman fenn van a dombon és elég nehézkes oda felközdeni magunkat böröndökkel. még igy is ez is nem 300 hanem 900 métere van a tengertõl.
jövõre ha Zeusz is ugy akarja újra visszamegyünk mert ezt még egyszer látni kell, mint Paráliát

Estella barátném és én is füligérõ szájjal feküdtünk le minden hajnalban...ugy 6 óra körül mert ott vétek aludni is

röviden ennyit mert oldalakat tudnék irni róla

# 284
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14887 Üzenet linkje2006-08-30 12:25:52 

Helló Banyaveron és Estella! icon_smile.gif

Üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! icon_biggrin.gif Az olasz macskazabálókról hasonló véleménnyel voltunk. Hihetetlenül utálatos, zajos, igénytelen banda! icon_evil.gif Amint belépnek Korfura azt hiszik nekeik mindent szabad. Rosszabbak mint az angol hülyegyerekek. A szigetre bármikor visszamennék, gyönyörû!

# 285
Dettti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#14905 Üzenet linkje2006-08-30 16:52:16 

Kedves elõttem szólók!

Nagyon durvának tartom ezeket az általánosító hozzászólásokat.
Szerintem ez a fórum arról szól, hogy osszuk meg az élményeinket, tapasztalatainkat Korfuról egymással, és nem pedig arról, hogy ki tudja jobban lenézni, megkritizálni más népek tagjait.
Egyébként ha már itt tartunk, én is találkoztam kint olaszokkal, és közel nem viselkedtek olyan undorítóan, mint magyar testvéreink, akik úgy viselkedtek, mint amikor egy kisgyerek beszabadul egy hiper-szuper játszótérre, és nem tudja mihez kezdjen vele. Úgyhogy, szerintem a saját háza táján söprögessen mindenki mielõtt mások portája elõtt tenné.

Üdv
Detti

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu