Köszönöm a tanácsot, Rollo megnézem az oldalt. Kb. 90 e körül gondoltuk a bérlést, remélem össze jön.
Az is járható hogy csak 2x-3-4 napra béreljük ki, de szerintem ez nem nagyon kivitelezhető, vagy a kocsi ki és elszállítása miatt ugyanott lennénk, mintha 12 napra bérelnénk.
A férjem azon gondolkodik, hogy jön kocsival ahogy hugorger is írja. Majd lelevelezem maximum a Wizzair-rel hogy rakják rá "kreditbe" és majd beváltjuk legközelebb....
Apartman, sajnos a Stamos is foglaltat jelzett, így marad a Dimitra ha jól emlékszem...Valószínűleg, már most lefoglaljuk jövőre a Platanost:-)
Megnéztem a poseidon car rentals oldalát, és eddig messze ez a legolcsóbb. Átküldtem a férjemnek, holnap intézni fogja szerintem . ( ma Ő altatta a gyereket és rendszerint kidől vele:-)
Van Budapesten a Római parton egy görög étterem, mindig óriási a sor, de igazi görög hangulata és ízei, illata van.
Görög a tulajdonos és a szakács is,minden, még az ásványvíz is ( ezen el is csodálkoztam)
http://gyradiko.hu/
Ide szoktunk eljárni, ha már nem bírjuk gyros nélkül...
#2167732014-05-25 22:01:42 Válasz a #216771. hsz-ra
sztem is max. reptér-reptérben gondolkozz, vagy tömegközlekedve a helyszínre és helyben bérelni. de a thessalonikiből oda és/vagy visszavitel irreális árakat adna.
A repjegy-módosítási tervet is vesd el, nem fog ebbe belemenni a wizz air, h kreditálják és majd lerepülitek, az száz százalék, sajnos.
de ha egy kiskocsi elég, akkor annyi az ár amennyit írtam.
#2167752014-05-25 22:34:52 Válasz a #216771. hsz-ra
Dimitra's House vagy House Dimitros? A név hasonló, a szállás nem ugyanaz!
Én is gondolkodtam már rajta, hogy már most lefoglalom a jövő évi időpontot, de annyi minden bekavarhat! Most körül akarok nézni Neos Marmarason. Van ott egy hasonló adottságú part, hasonló szállásokkal. Ha tetszik, akkor az lesz az alternatív lehetőség.
Rollo, igen én már kinéztem mindet az autóval kapcsolatban, hálás vagyok a link-ért.
A wizzair, nagyon korrekt, 2009-ben foglalt római repülőjegyünk árát is rátették kreditre, amit minden évben meghosszabbítottak, aztán tavaly abból fogaltam a poggyászt.... ( azért csak azt mert megfeledkeztem róla és azt utólag foglaltam)
Idén pedig beszámított a repjegybe...
Most olvastam vissza a fórumon és jót nevetek, mert meg voltam győződve hogy nő vagy:-)
Mondjuk csodáltalak, hogy milyen térképet csináltál, meg milyen jó helyismereted van:-)))
Aztán most látom egy korábbi aláírásodban hogy Attila....
Jelen állás szerint a Dimitrába megyünk és utána 4 napra a Stamos-ba...de ezek még nem 100%
Minket nem ragadott meg Neos Marmaras, igaz csak 1 napot voltunk ott.
#2167862014-05-26 10:25:24 Válasz a #216777. hsz-ra
Megesett már mással is, hogy nőnek gondolt a fórumon!
A Stamos nagyon jó választás, talán még a Platanostól is jobbnak tűnik! Minden évben írok nekik, de nekem még sosem válaszoltak. Ahogy nézegettem a megszólítottak kb. fele válaszol, gondolom, hogy a többiek tele vannak, és nem strapálják magukat.
Ha nem gond az átcuccolás, akkor ennél jobb verziót nehezen fogsz találni. Az aug. 20 - szept 10 közötti időszak elég zsúfolt itt. Olcsóbbak az apartmanok, a víz pedig ilyenkor sokkal melegebb, mint juniusban. Ha a gyerekek nem lennének iskolásak mi is ebben az időszakban mennénk!
Biztosan azért, mert eddig csak Baba-mama fórumon írogattam:-) ott meg csak anyukák cserélnek tapasztalatot...
Még szerencsénk van, nincs iskola habár az oviba most kezdjük majd a beszoktatást és ott sem örültek neki annyira, hogy nem leszünk ott a szülői értekezleten:-)
Ahová nagyon vágyódom: amikor kibéreltünk egy motorcsónakot és mentünk a kis sziget körül, láttunk a " semmi közepén" egy gyönyörű házat, kerttel, játszótérrel, kikötővel,körülötte a tenger...Ott aztán tökéletes lehet a kikapcsolódás
#2168052014-05-26 16:33:47 Válasz a #216787. hsz-ra
Ezt már mi is nézegetjük egy pár éve! Minden évben beiktatunk egy csónaktúrát, és be szoktunk menni arra a részre is. Sajna az már nem a mi világunk! Vigasztaljon a tudat, hogy ha vihar van ki sem tudnak jönni onnan!
Picivel visszább, a jobb oldalon van egy sekély öböl, a szélén szó szerint pár centis vízzel (kb. 38°C a víz). Ott rengeteg kagylót lehet szedni, még az aprajának is van sikerélménye!
#2168062014-05-26 16:51:51 Válasz a #216805. hsz-ra
Szia Titi!
Végigolvastam a hozzászólásaidat, sok hasznos infot sikerült feljegyeznem belöle
Azt szeretném kérdezni, hogy olyan szállást tudsz esetleg mondani, ahol nincs a kertben játszótér és rettentő nyugi van?