Sziasztok,mi 27én indultunk és 4én jöttünk haza,semmi probléma nem volt,nem kacsingattak a határőrök,nem kötekedtek,minden rendben volt.A határon is kb 10 perc alatt árjutottunk,a szerb határör az volt aki tavaly elött,még poénkodott is,h "greece" "turist"...Hazafelé volt gáz megint csak a magyar határon,kb fél órát vártunk,mert a kedves törökök akkor vették az irányt felénk...Iszonyat szemét mindhol Röszkénél...
Papirkát se kértek,csak a zöld kártyát.
Fogjátok be a füleket mert offolok... Már azt hittem, kissas megkezdte ezt az oldalt juli 24.-én és a következő üzit én dobom rá kellemes karácsonyt kívánva...
ÖÖÖ, izé, örülök hogy nem volt gond, 79kori... zöldkártyát, nk. jogsit, BBP-t kértek a macedónok? Dénárt váltottatok valahol? Pályadíjakat €-ban nyomattad?
#1139152009-08-12 20:40:54 Válasz a #113909. hsz-ra
Szia:)Csak a zöldkártyát kérték.Semmi mást.És tök normálisak voltak.Mi hétköznap kora reggel mentünk át rajtuk odafelé.
Mi az BBP?:O Légyszives homályosits fel:)
Dinárt nem váltottunk,volt egy csomo apro nálunk EU-ban,igy nem kellett visszaadniuk:)Viszont a szerbek hasraütés szerüen kérték hol az 1 ill. 2 EU-t...
#1139162009-08-12 20:43:55 Válasz a #113915. hsz-ra
Javítok,a macedónok kérték az 1 ill 2 eusokat:S
Mi ugy mentünk ki,h gázos volt a szervo a kocsiban:s Ugyhogy Isten velünk volt! Hazafelé Szerbia közepétől iszonyu esőben jöttünk...
Betegség - Baleset - Poggyászbiztosítás. Gond volt a kormányszervóval? Gondolom előtte azért megnézetted egy szakival... Bár ha megszűnik, attól még kormányozható a gép (kenyérszervóval )... Visszafele már nem bánnám az esőt, odafele meg ott ne essen
#1140022009-08-13 12:34:40 Válasz a #113929. hsz-ra
Nah...hát..." Ki vagy Te ki oly jártas a tudományokban?"
Nem tudtam,hogy ezt jelenti:O Nem volt semmi gáz,biztositásunk volt...
Igen,a párom elvitte elötte a fiatba,ott azt mondták 10 nap mire megjön az alkatrész.Addigra pont hazaértünk...de a szerelő azt mondta,hogy végül is el lehet vele menni...Végül is nem volt vele semmi,csak annyi,hogy ilyen hülye hangja van,klattyog vagy mit csinál.És mekkora szerencse,hogy tavaly vettünk plusz 2 év garit a kocsira,mert most ez nyaralás után nem lenne vicces árban...
#1140042009-08-13 12:42:50 Válasz a #113929. hsz-ra
Paralian tuti nem fog:) Mi beugrottunk hazafelé,el is ment a kedvem az egésztöl,én többet oda nem megyek.Volt egy apartman,amit akkor épitettek amikor ott volt,most lett kész és kint volt rajta vmi nagy transzparens,a szerb,román és bolgár zászloval...no comment.NA jo,befejezem,mert aztan off lesz:)
üdv! Nekem se a szerbeknél,se a macedónoknál nemvolt voda.
A macedón pályán odafele 1-2-1 visszafelé 1-1.5-1 ,ugye dínárban 50-60-50 és 60 dinár még 1 euró sincs.
Ami még elgondolkoztatott néha a benzin jelölések, pl. szerbiában BMB95 ,de görögben is akad olyan kút ahol gondolkoztam(pont korinosnál egy shellkutnál) ,de úgy voltam vele akármilyen benzin is,biztos jó,csak az egyik normál a másik meg drágább. Ennyi
Még talán annyi,hogy hazafelé a mac.-szerb határnál tankoltam egy mol kúton ,ott csak szerb dínárt fogadtnak el, ezt előre jelezte a kútas!
Amúgy meg szerintem fogok váltani dinárt 2euróért ,ezért kapok kb 120 dinárt ez elég a 60as kapukhoz ,itt adok 1 eurót,ha azt mondja ,nemelég ,akkor euró vissza és kap 60 dinárt! Örülnék,ha mindenki ezt csinálná és meggondolnák 100x is ,hogy mennyire legyenek telhetetlenek! Mert szerintem sok általuk autópályának mondott út amiért fizetünk, Magyarországon ingyenes és max. főútnak hívják.
Az első és 3. kapunál úgyis 1eurót elfogadnak.
#1140692009-08-13 18:27:53 Válasz a #114055. hsz-ra
itthon meg veszed €-t mert denárt nem kapsz kint beváltod denár-ra akkor a sorbanállások és egyebek
igy is meg éri?
én váltottam 1€-t apróra és 1.50 fog kapni középsőnél és az nem is autópályadíj, hanem úthasználati díj