Nagyon érdekes, hogy ma nyitottad ezt a topikot, éppen tegnap jutott eszembe, hogy kellene egy ilyen téma - beszélgethetnénk itt is könyvekről!
Az olvasás nekem is fontos szerepet játszik az életemben. Évekkel ezelőtt (viccesen hangzik), még a gimnázium alatt rengeteget olvastam. A főiskola alatt, a magyar szak miatt pedig egyenesen "muszáj" volt, de nem bántam, persze nyaranta jól esett végre olyan könyveket is a kezembe venni, amiket én választhattam magamnak.
Most a munka mellett kicsit háttérbe szorult, de elhatároztam, hogy változtatok ezen.
Múlt hétvégén ismét rátaláltam Gabriel Garciá Márquez Szerelem a kolera idején című könyvére, ami már akkor is nagyon megfogott, mikor először olvastam, és most sem tudom letenni.
Te mit olvasol?
És kedves Hellaszosok, ti mit olvastok épp?
Nem tudom hányan vagytok így vele, de nekem egyik nagy "szerelmem" az olvasás. (persze az utazáson kívül)
Sajnos a mai gyerekeket már nem kötik le a könyvek, pedig szerintem sokkal hasznosabb elolvasni valamit, mint állandóan a TV előtt ülni.
Én rengeteget olvasok és könyvek terén mindenevő vagyok. Szívesen veszek a kezembe krimiket, történelmi regényeket, nagy irodalmi klasszikusokat.
Remélem van még rajtam kívül pár fórumtag, aki a könyvek rajongója.
Ha olvastatok valami jót mostanában várom a javaslatokat.