Könyvek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
Hozzászóló Üzenet
# 271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97114 Üzenet linkje2009-04-30 10:49:11  Válasz a #97112. hsz-ra

Én éppen Vojáki Andi könyvét, a Hellasz rabságábant! icon_biggrin.gif
# 272
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97112 Üzenet linkje2009-04-30 10:38:36  Válasz a #97109. hsz-ra Előzmény #97109

Szia Anita!

Nagyon érdekes, hogy ma nyitottad ezt a topikot, éppen tegnap jutott eszembe, hogy kellene egy ilyen téma - beszélgethetnénk itt is könyvekről! icon_smile.gif
Az olvasás nekem is fontos szerepet játszik az életemben. Évekkel ezelőtt (viccesen hangzik), még a gimnázium alatt rengeteget olvastam. A főiskola alatt, a magyar szak miatt pedig egyenesen "muszáj" volt, de nem bántam, persze nyaranta jól esett végre olyan könyveket is a kezembe venni, amiket én választhattam magamnak. icon_smile.gif
Most a munka mellett kicsit háttérbe szorult, de elhatároztam, hogy változtatok ezen.
Múlt hétvégén ismét rátaláltam Gabriel Garciá Márquez Szerelem a kolera idején című könyvére, ami már akkor is nagyon megfogott, mikor először olvastam, és most sem tudom letenni.

Te mit olvasol?
És kedves Hellaszosok, ti mit olvastok épp? icon_smile.gif

# 273
ZA07
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Utazás véget ért:
Torremolinos
#97109 Üzenet linkje2009-04-30 10:07:00  Könyvek

Sziasztok!

Nem tudom hányan vagytok így vele, de nekem egyik nagy "szerelmem" az olvasás. (persze az utazáson kívül)
Sajnos a mai gyerekeket már nem kötik le a könyvek, pedig szerintem sokkal hasznosabb elolvasni valamit, mint állandóan a TV előtt ülni.
Én rengeteget olvasok és könyvek terén mindenevő vagyok. Szívesen veszek a kezembe krimiket, történelmi regényeket, nagy irodalmi klasszikusokat.
Remélem van még rajtam kívül pár fórumtag, aki a könyvek rajongója.
Ha olvastatok valami jót mostanában várom a javaslatokat.

Üdv: Anita

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : -- Off topic --
<   1 2 3 ... 17 18 19

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu