Üdvözlök minden régi kaszandrai fórumozót!
Ma regisztráltam, mert én is odatartok kevesebb mint egy hónap múlva, és gondoltam benézek hozzátok. Hát, mit ne mondjak, végigolvastam a tizenegynéhány oldalt rendesen. Úgy voltam vele, hogy kérdezek néhány jó dolgot, hogy milyen a part, az árak, mi van közel és messze, de szinte mindent megtudtam tőletek...
Szerintem jól fogjuk érezni magunkat, ezzel nincs is gond.
Nagyimit külön "pusszantom"!
#1379412010-06-07 18:16:21 Válasz a #136642. hsz-ra
Szia Anic!
Nagyon új vagyok itt nálatok, de mondom megkereslek téged, mert ha jól emlékszem, ahogy átolvastam a fórumot te kint élsz Kasszandrán. Azt szeretném megkérdezni tőled, "mert te biztosan ismered a legjobb tengerparti helyeket, és kihez forduljak, ha nem hozzád", melyik az a legszebb és legaranyosabb kis öböl, part, strand stb., ahová te mindig nagyon-nagyon szívesen mész fürdeni egyet! Ahol jó neked kikapcsolódni.
És ha van ilyen száz, akkor lécci írd meg mind a százat!
Előre is köszi szépen, szia, Tibi!
Sziasztok.
Megvagyok én is , szoktalak olvasgatni Titeket, csak sok a meló. az otthoni net meg...... inkább hagyjuk.
A fiam szerencsére szépen gyógyul, és mehetünk augusztusban. Már alig várom. Épp a napokban gondoltam arra, hogy valami papírt, ceruzát szerzek és minden infót kijegyzetelek a fórumról.Mire kijutok oda már mindent fogok tudni amit kell. Boltokat, partokat, éttermeket hova érdemes menni. De önállóan is tekergünk majd. Kivel is fogok kinn összefutni? Azt hiszem Fogtündérrel átfedésben leszünk pár napig.
#1380332010-06-08 10:08:31 Válasz a #138028. hsz-ra
Szerintem azért inkább a saját fejed után menj, nem biztos, hogy neked ugyanazok a kaják, partok fognak tetszeni, mint nekünk. Persze ezekkel biztos nem lehet nagyon mellényúlni, de akkor ki találja meg nekünk az új dolgokat.