Te mit tudsz errõl az honlapról? Tudod ki áll mögötte? Én a 18. oldalon írtam le a kétségeimet vele kapcsolatban. Lehet, hogy te el tudod oszlatni õket? (Mármint a kétségeimet.)
Tavaly szeptemberben a fõnökömnek itt foglaltam le a szállást Sartiban.Nem volt semmi gond.20%-ot kellett egy magyar bankszámlára befizetni a többit ott.
Orbani!
Mint írtam én is velük utaztam.Most jöttem haza keedden.Egy hét Vrasna és egy hét Sarti.Útitárs Utazási Iroda a nevük.Nyíregyházán vannak.Van nekik belföldiszállások.hu részük is.Van ismerõsöm aki rendszeresen általuk utazik belföldön.Eddíg nem volt gond.Ami nagyon jó,hogy tényleg jók a szállások amiket hirdetnek.Szerintem nyugodtan befizetheted a pénzt,ha az tetszik amit õk ajánlanak.
Szia Orbani.
Nem tudok hiteles konkrétumokat leírni,mert eddig nem foglaltam szállást náluk.De próbáltam és nem rajtuk múlt a dolog sikertelensége. Gyors és korrekt ajánlatokat kaptunk és kapunk bármikor,amikor felkeressük Õket.
Ismerõseim idén Sartira mennek a közvetítésük segítségével.
Katus
Mi elõször mennénk Görögo-ba és Paralia/Olympic/Nei pori vmelyik a 3-ból lenne az uticél.
DE szeretnénk vmi kedves-görögös magánszálláson lakni és ott helyben ezt kiválasztani!
Van esély szted és tudsz esetleg itt jó helyeket?
elõre is köszi!
Citrus
Szia.Mi 2 hete jöttünk haza Olympic Beachról.Ott kerestem szállást,kb 3 perc és találtam.Tengerpart 70 m.Illias apartman,atulaj full kedves segítõkész.Három személyes app. mi négyen voltunk benne 2 gyerek két felnõtt.Gyönyörû tiszta fõ szezon klíma tv 40euro/nap.Tel.sz ha kell küldöm.
Paralia kissé zsúfolt,üdülõváros.Olympic Beach-en nem voltam még,dodustól biztos többet tudsz majd meg.Nei Porit Mi nagyon megkedveltük,de oda irodától béreltünk apartmant.Bár van egy ismerõs kint élõ Magyar hölgy akinek van szállása is,de nem igazán Görög/hangulatú hanem inkább tipikus apartmanház jellegû az Õ háza.Meg nem igazán vonzó helyen.VISZONT NEM TÚL DRÁGA.Nei Poriban sok kiadó házat láttam,szerintem nagy valószínûséggel lehet találni így Július végén Augusztusban is.De meglehet az is,hogy akár 3 perc alatt,de akár több órai keresgéléssel.
Küldök egy oldalt talán sikerül ott is keresgélni.
Üdv. KATUS
http://www.travelpage.gr/greece/Nei_Pori/Hotels.htm
Szia Katus.Itt a tel.sz:Vasiliou Ilias tel/fax:(+30)23510.61694
tel:(+30)23510.76345.Perfect német szer-horvát nyelven beszél.Még a görögök közûl is kiemelkedõ a kedvessége.Ha felhívnád légyszives mond meg neki,hogy attól van a szám akinek az autója elromlott.Mi voltunk ott 2 gyerekkel aki gyorsan és sokat beszél.Köszi.
Katus, inkább görögöst szeretnénk,mindig a helyi sajátosságokat keressük, mint a modern európai apartmanokat! Olympic az pont jó lenne,megpróbáljuk a Dodus féle szállást !
köszi a sok infót!