Szia kónyu!
Mi van már nincs kin "fogást" találnod?!
Le is ült a fórum, mint a tyúk alatt a keltetőben a tojás!
Amúgy nem tartalak egy empatikus embernek, mivel Te még egy négykézláb mászó embernek sem ajánlanál fel vizet. Mi ha kirándulunk a "kóbor" állatoknak külön viszünk tányérkát és vizet. Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. Belőled annyi emberséget nem nézek ki, hogy egy embertársadnak, aki esetleg ott fekszik az út szélén, vizet adjál, nemhogy egy állatnak. Márpedig köztünk ez a nagy különbség, hogy mi direkt a kóbor állatok miatt viszünk plusz vizet, és itató tálkát.
Szeretettel: neipori "akit úgy utálsz, és szeretsz genyózni"
#2082872013-08-05 10:16:35 Válasz a #208285. hsz-ra
neipór már csak ilyen: fejébe veszi, hogy valaki hozzá beszél, ő meg válaszol rá, bármiről is van szó. Dinnyét ültet cserépben magról, 6 euróért vesz 1 gombóc fagyit, Görögországba (már ha Nei Porit annak mondhatjuk, bár földrajzilag kétségtelenül, de hangulatában, szellemiségében biztosan nem!!) itthonról visz másfél hónapra forrásvizet, hogy a görög kóbor macskák szomjan ne haljanak (asszem, ha ezt egy görög meghallaná, sikítva röhögne, hogy kiket engednek át a határon), és bárki is a balkon-szomszédja, ha az kimerészkedik reggelizni, már le is mondhat a napi programjáról, mert emlegetett topiktársunk biztosan rátukmálja a magyarországról utaztatott darált húsos rizses lecsóját a 40 fokos kánikulában, hadd okádjon szegény a 3-hetes fagyasztott árutól
Nagy az Isten állatkertje - ezentúl viszek a bentlakóknak pár kanna vizet, ha nekiindulok világot látni
Ennyi kamut annak idején a Markos-Nádas-okban hallottam, csak hát azok nem vették komolyan magukat...egyesek meg nagyon is!!
Ahogy ismerem, 1 hét múlva jön a várva-várt elmés válasz, kis fáziskéséssel
#2083312013-08-05 22:47:15 Válasz a #208288. hsz-ra
Vicosz! Ha leírod helyesen a nevemet, válaszolok
De ne használj nagy szavakat, nem is ismersz! És én sem téged!
A gonoszkodó reakcióim pedig a parttalan kamuzásnak szólnak, ami zavar!
és persze részemről szívesen abbahagyom, ha nem szólít meg rendszeresen neipori, és hihető történetekkel rukkol elő!
Egyébként nem szoktam a saját szülinapomat megünnepelni, és másoktól sem várom el, csak a családomtól igénylem, de ha kedvesen köszöntenek, az jól esik, és megköszönöm! neipori nem így tett, hozzá nem voltam kedves.
De mivel Molli kérésével maximálisan azonosulok, maradjunk abban, hogy ezentúl neiporira nem reagálok.
Ahogy ismerem, 1 hét múlva jön a várva-várt elmés válasz, kis fáziskéséssel
Ezek szerint az alaptalan (hiszen nem ismered soha nem találkoztál vele) és gusztustalan hsz-eidet elmésnek gondolod?
Szerintem inkább önmagadat minősíted vele, egy ötven feletti embertől több bölcsességet várnék, főleg aki ilyen fotóalbumokat tud "lőni" .
Ismerek egy-két hasonló stílusú embert még huszonéves koromból, a nagyképűségük és kivagyiságuk miatt most a "béka segge alatt vannak kettővel" anyagilag és erkölcsileg is.
Talán szemtől-szemben soha nem mernél magadnak ilyen "bátor?" szófosást (és általad szellemességnek gondolt bunkóságot) megengedni, és nem is tartozol a fentebb levő kategóriába, és te egy igazán kedves ember vagy, de akkor az ilyen kirohanásaidat (van jópár tavalyról is) mire vélje az egyszeri olvtárs, neked ez valami perverziód itt vezeted le a feszkót?
Menj inkább sportolni rádférne!
#2083492013-08-06 10:53:51 Válasz a #208337. hsz-ra
kaliber!
Ez a szemtől-szembe dolog érdekes - neked pl. kaliber a tisztességes neved? Mert én nyitott könyv vagyok, de vajon te is vállalod az arcod? Mondjuk névvel?
Nem beszélve Afrodite30-ról, aki még idézget is más oldalakról. Vajon ő vállalja névvel és címmel is, amit írt?
Tort ül a kisszerűség
Kis segítséget kérnék:
Mit tehetek, ha az ut. iroda nem jelezte, hogy 1 órával előbb indul a gépünk és majdnem lekéstük? ( Illetve azért volt több probléma is) Panaszt tettem, de egy sajnálommal elrendezték.
Köszi
#2083532013-08-06 11:04:26 Válasz a #208349. hsz-ra
Afrodité! Te meg tényleg csak azért regisztráltál ide (azon kívül, hogy ahogy sejtem, neiporival szoros kapcsolatban álltok!), hogy velem foglalkozz? Mert egyelőre erről szólnak a hsz-eid, meg egyszer még megosztod velünk azt a nélkülözhetetlen infódat, miszerint grill tarja lesz az ebéded. Szeretettel várjuk Krétáról, Santoriniről, és talán valaki Nei Poriról is az infókat, fotókat, egyebeket, hogy értelme is legyen a regisztrációdnak. Persze ha tényleg oda utazol, mint ahogy írod - mert nálatok nem tudni pontosan, mi a kamu, és mi valódi
Ezt már vártam , nem is TE lennél , ha nem így volna !?
Az Isten mentsen meg az ilyen embertől külföldön, legyen az bárhol , én is találkoztam már pár ilyen emberrel , nem hogy segítene ha szükség van rá , még beléd is rúg ! Ezért tart itt az ország , ahol vagyunk , az ilyenektől !!!
Azt hiszem , hogy rajtunk kívül van még jó pár topik társunk , aki nem valódi névvel jelentkezett be .
Miért fáj ez neked ?