A Campus Club hírlevelében kaptam pár perce az alábbiakat:
"SUPER LAST MINUTE ÁRAINK HÉTVÉGÉRE!
Ügyeleti telefon: 20/459-5424
Éjjel csak akkor hívjatok, ha reggel már utaznátok
Július 4. szombat
Görögország
Korfu: hotel*** + félpanzió + repjegy 59.900 Ft/fő/hét
utolsó szoba!! illeték: 24.900 Ft, transzfer 4.900 Ft
Korfu: csak repjegy 44.900 29.900 Ft/fő/oda-vissza, illeték: 24.900 Ft
Figyelem! Last minute utaknál, aki előbb fizet, az viheti!
Ha a foglaltsági táblákban már nincs szabad hely,
akkor az előfoglalt (citromsárga) helyek is megszerezhetők
azonnali fizetés esetén!
További last minute-ek, akciók: www.utazas.info/lastminute
ELÉRHETŐSÉGÜNK
CÍM: 1066 Budapest, Jókai u. 30. (a Nyugatitól 1 percre)
TEL: (+36 1) 3540191 FAX: (+36 1) 3023253
NYITVA TARTÁS: hétfőtől péntekig, 10-től 18 óráig
E-MAIL: info@campusclub.hu
WEB: WWW.UTAZAS.INFO"
#1075112009-07-02 17:22:19 Válasz a #107490. hsz-ra
Szia Kati!
Valóban Kavos olyan borzasztó mint ahogy írták, vagy van jó oldala is. Mi augusztus 2.-án megyünk Agios Petrosba (kb. 1 km van Kavos) és már előre félek, hogy a 10 éves fiam hogy fogja viselni a kábitó, illetve a részeg embereket. Arra nem is gondolok, hogy a strandon nehogy belelépjen mezitláb üvegbe vagy tűbe. Nagyon elvettétek a kedvemet a nyaralástól, de mostmár nincs visszaút. Egy vigasztal, hogy az apartmannak van medencéje (Dora) ott is lehet fürdeni de az nem a tenger.Már nyugtatom magam, hogy aki este leitta magát az délelőtt pihenget és nem veti bele magát a tengerbe. Megkérnélek, hogy a kavosi benyomásaidat írd le légyszíves.
Előre is köszi!
#1075142009-07-02 17:35:07 Válasz a #107511. hsz-ra
Szia Marta!
Kavosról sajnos nem tudok neked írni, mert Lefkimmi után már meg sem fordult a fejünkben, hogy oda is elmenjünk.
De ha tényleg olyan "rossz", mint ahogy a többiek írták, szerintem érdemes több napra kocsit bérelni és a nyugati-északkeleti partokra átmenni, a sziget nem olyan nagy, hogy ne lehessen egy óra alatt odaérni és ott gyönyörű strandok vannak.
Ne keseredj el, meglátod, jó lesz a nyaralás! És biztos Kavos-nak is vannak szép részei, az ember ha nagyon akarja, mindenben megtalálja a kedvére valót, amiben örömét leli.
marta!
Nem kell annyira megrémülni a dologtól,biztosan nem ugy néz ki,hogy a város tengerpartján végig üzekedő,részeg,hányó stb fiatalok orditoznak!Tavaly Laganason voltunk,és arról is ugyanez a hir járja.Én is féltem kissé,de ezek a tohonya,előző este berugott fiatalok valóban nem voltak láthatók 5-ig a parton.És nem végig a parton,bár nem tudom,Kavos mekkora,de Laganasi partnak csak néhány részén kezdtek el kiabálni 5 körül.Mondjuk az éjszakai séta nem az volt,mint máshol,ott mondjuk tényleg minden volt,de nappal azért ellesztek,ne mondj le a tengerről!
#1076422009-07-03 11:15:33 Válasz a #107538. hsz-ra
Szia Nikóca!
Még első nap az Ibusz-os idegenvezetőnél befizettük a Parga-Paxos kirándulást. 40 EUR/fő, és ez volt a legegyszerűbb megoldás, mert ugyan Moraitikán az utazási irodák hirdettek mindenféle hajós kirándulásokat, de pont ezt nem ajánlotta egyik sem. Mi viszont nagyon el akartunk jutni Parga-ba is. A kirándulást a görög partneriroda szervezte, a busz a megadott időpontban és helyen felvett minket, elvitt a fővárosi kikötőbe és ott felszálltunk az Ionian Cruise hajóra. A hajón ad a görög idegenvezető információt menet közben mindenről, angol, francia és német nyelven. A kikötések után mindenki oda megy, ahova akar. Mindkét helyen 2-2 óránk volt sétálni, nézelődni.
Először Paxos szigetére megy a hajó, kb. 2 óra az út, Gaios-ban köt ki.
Paxos után Parga-ba megy a hajó, kb fél óra az út. Fantasztikus, ahogy a hajó lavíroz a kikötő felé. Mindkét hely gyönyörű, sikátorok, szép házak, rengeteg taverna, kis üzlet. Viszont mindkét helyen dupla annyiba kerül minden, mint máshol, nem érdemes ott vásárolni. Parga-ból az út vissza a fővárosba 2,5 óra a tengeren. A 40 EUR-ban nincs benne ellátás, viszont mindkét helyen lehet isteni gyrost kapni, friss, meleg péksüteményeket és jéghideg frappét iszogatni. A hajón is lehet venni üdítőt, kávét, teát, stb.
Nagyon ajánlom ezt a kirándulást, ne hagyjátok ki!
#1076752009-07-03 13:01:05 Válasz a #107642. hsz-ra
Szia!
Hú, köszi, nagyon tetszik már így előre is. Mindenképpen befizetünk. Azt még meg tudod mondani, hogy hánykor indul a kirándulás? Illetve valamelyik helyszínen tudtatok fürödni is?
Köszönöm
#1076832009-07-03 13:30:37 Válasz a #107675. hsz-ra
Szia!
Mivel ti Arillas-ba mentek, azt nem tudom, hogy hánykor vesz fel majd titeket a busz. Minket Moraitikán 7:45-kor vett fel.
Off: A busz annál a körforgalomnál vett fel, amiről Oregano is írt a blogjában nemrég. Roppant szórakoztató volt, hogy a görögök még mindig nincsenek igazán tisztában azzal, hogy egy körforgalomban kinek van elsőbbsége. Ezen minden nap nagyon jókat szórakoztam.
Nem fürödtünk sehol, mert a 2-2 óra a városok bebarangolására volt elég és mivel úgyis minden nap lementünk a saját partra, sajnáltuk volna az időt ott pancsolni.
#1076842009-07-03 13:33:57 Válasz a #107680. hsz-ra
Szia Macsosz!!!!
Igen, "csakazértis" minden nagyon jó volt! Kivéve a harmadik nap délelőtti vihart, amilyennel én még görög szigeten nem találkoztam. Viszont a sok esőnek köszönhetően Korfu olyan zöld és virágos volt, hogy csak tátottam a számat. Amúgy is...... Nem lehet betelni a görög szigetek szépségével, hangulatával, illatokkal és magukkal az emberekkel.
#1077312009-07-03 17:17:23 Válasz a #107683. hsz-ra
Köszi, csak azért kérdeztem a fürdést, mert mondták, hogy nagyon szép Paxos, s gondoltam, nem lehet ellenállni.
Kíváncsi vagyok júli végén, augusztus elején milyen Korfu, tavaly június közepén voltunk, akkor is gyönyörű szép, virágos volt.
#1077342009-07-03 17:22:48 Válasz a #107731. hsz-ra
Nikóca!
Most tettem fel a képeket Paxos 2009 címmel, remélem, hamarosan látni fogod.
Mi először Korfun egyébként augusztus végén voltunk és még akkor is zöld és üde volt, és egyszer el is kapott minket motorozás közben egy hatalmas esőzés. Azt hiszem, nem véletlen a zöld sziget elnevezés, a legideálisabb a növényeknek, hogy sok a csapadék, utána meg napsütés.
Mi július 8-án indulunk Debrecenből Korfura. Az IBUSZ-szal megyünk és az Alexandrosban foglaltunk szállást. Milyen az apartman?Tiszta?Tényleg olyan nyugis, mint ahogy mondták? Illetve kérdezném, hogy az IBUSZ-szal minden rendben volt?Mert különböző véleményeket olvasok róluk. Persze nem mindegy az utas hozzállása sem. Köszönöm a válaszodat előre is.
Üdv:Judit