Ha jól belegondolok 7 napra kerül annyiba egy autó mintha 3 ember elmenne egy fakultatív kirándulásra. Szerintem nagyon megéri, és így sokkal többet látunk mint a szerveztt programok alkalmával.
Krétán érdemes barangolni, mert annyi szép hely van!!!
Nemsokára mi is megyünk...... nagyon-nagyon várom!
Palaikasztro ez is a net szerint. Én nem jártam itt, de talán érdekel bennetek. Ez ott van egészen keleten, Vai alatt. Itt egy térkép, hogy be tudjátok azonosítani.
Jaj Valcsi gyönyörûek a képeid. Istenem már csak, jaj még 31 nap.
Akkor is kibírom valahogy. Hahiszed hanem, de ezt a helyet is kinéztük egy célpontnak.
Judithka
Véletlenül nincs meg valamelyikõtöknek az autókölcsönzõ elérhetõsége? Találtam makrin kölcsönzõt 180 eur/hétért, de, ha van akivel ti voltatok és megbízható, akkor azt szívesen venném. Még itthonról le akarném foglalni a kocsit, hogy elkerüljem az iroda sápját..
Ne haragudj, hogy bele beszélek, de hülyeség itthon lefoglalni az autót ott is simán tudsz bérelni. Szerintem nem fognak átvágni, mert a turistákból élnek. Nekünk még görögországban nem volt problémánk, pedig már jártunk egy pár helyen. Az angolt sem beszéltük igazán. Megnézel egy - két helyet és ahol a legszimpatkusabb ott bérelj.
Judithka
Ne haragudj, hogy bele beszélek, de hülyeség itthon lefoglalni az autót ott is simán tudsz bérelni. Szerintem nem fognak átvágni, mert a turistákból élnek. Nekünk még görögországban nem volt problémánk, pedig már jártunk egy pár helyen. Az angolt sem beszéltük igazán. Megnézel egy - két helyet és ahol a legszimpatkusabb ott bérelj.
Judithka
Te se haragudj ; judithka !-most én ; wau-waou....
A túristákból élnek - igaz ;de ez nem = azzal hogy nem " ügyeskednek " .
Szerintem nem jelentheti ki senki , hogy nem vágták át ---- nem vettük észre ....
én is jártam már párszor arrafelé.....
Nagyon bátor dolog úgy aláírni egy szerzõdést , hogy nem 100%-osan értjük annak szövegét.
( ha a nett-en rendelsz megvan a lehetõséged ,hogy azt átrágd )
Judithka
Szia Judithka,
miért haragudnék, hisz én kértem ötleteket. De had védjem meg magam. Ha jól tévedek Zsebkuty Makrin volt és 50 eur körüli árat írt egy autóra. Mi Fermában leszünk, ahol kinnt jártak véleménye szerint nincs autókölcsönzõ 6 km-en belül. Nincs mit megnézni. A neten házhozszállítással, full biztosítással 30eur/nap-ért kapunk kocsit. Az 9 napra 180eur spór. Én jól, párom tökéletesen beszél angolul, a szerzõdés elolvasása nem gond, de a full insurance-t és a free km-t kell keresni..
Mi Makrin 360,-euróért béreltünk 8 napra egy 9 személyes Fiat Scudó kisbuszt. Megérkezésünkkor az apartmanházunk tulajától kértünk infót a lehetõségekrõl és Õ intézte, hogy másnap reggelre ott legyen a házunknál a busz. Érte is jöttek, csak benne kellett hagyni a kulcsot. Itt nem lopnak szerencsére.