Szia Gabako!
Oké! te nyertél. Kár, hogy nem fogok tõled megtudni semmi közelebbit, mivel váltjuk egymást.
Judithka
... nem nyerni akartam ám. Krétások...most kaptam egy 9 nap 250 euros ajánlatot egy renault cliora. a daewoo matiz meg 220. Az napi 24-27 eur. Ti szerintetek ez mennyire jó ár?
Judithka,
hogy legyünk aktívak, mikor olyan messze még az indulás?
Gabako,
sztem nem rossz ár. Mi is elõre foglaltunk (ha minden igaz ), 338 EUR-ért Fiat Punto 14 napra. A "minden igaz" kitétel azért van ott, mert csak egy internetes automatikus visszaigazolás van a foglalásról birtokomban, és amíg nincs aláírva a szerzõdés, nem tudom 100%-ig biztosra venni. De Karpuzi megnyugtatott, hogy ha véletlenül mégsem várnának a kocsival a reptéren, akkor sincs baj, mert éjfélkor is nyitva vannak még az autókölcsönzõk, akkor majd improvizálunk valamelyik másiknál...
Azt nem hiszem egyébként, hogy a szerzõdésben a teljes biztosítás szó szerint úgy fog szerepelni, hogy "full insurance". Sztem mindenképpen érdemes majd átolvasni részletesen aláírás elõtt. A neten egyébként van leírás arról némely autókölcsönzõ honlapján, hogy mire érdemes figyelni a szerzõdéskötéskor, meg hogy pontosan mit is jelentenek a különbözõ varázslatos betûszavak, mint a CDW stb., és mivel is jár, ha ezeket megkötöd vagy sem.
a kocsibérléshez még számold hozzá a benzint is, úgy teljes a költségvetés. De azért persze még úgy is bõven megéri a kocsi a fakultatívhoz képest. A szabadság meg, amit a kocsi ad, amúgyis megfizethetetlen.
Szia Gabako!
Tényleg nagyon jó ár, melyik kölcsönzõ ez?
Nekem van a legnagyobb szám, és lehet, hogy én is itthonról fogok kocsit bérelni?
Még mindig 30nap.
Judithka
Szia Gabako!
Köszi a címet. Most már csak az a problémám, hogy a honlapjukon nem találtam meg milyen autókat forgalmaznak.
Judithka
halika,
nem, nincs ott, de mi megírtuk, hogy a legkisebb kategória kell, oszt visszaküldték, hogy mi van abban (ma10, clio, micra), és az árakat. be tudod lõni, hogy mekkora kocsi kell neked, nekünk gyerekkel együtt simán elég a clio...max kitaposom a belét, ha nem megy..
Itt van Ierapetra idõjárásának honlapja. Ugyan szélerõsséget nem ír, csak piktogram van (meg valami kódszerû valami, amit nem értek), de szerintem nincs olyan nagy szél.
http://www.ierapetra.net/weather.html
ez a fórum nélküled....hihetetlen jó vagy..és látom, hogy "sittes" 30 fok? jajjjj...
Te vagy valaki volt Anogiában avagy Askifouban? egy görög hölgy ajánlotta, hogy nézzem meg..
Szia Gabako!
Köszi az infot. Már irtam nekik és válaszoltak is. A kategóriájú kocsi után érdeklõdtem (Matiz, Fiat, Huday) Visszaigazolta és 180 EURO 7 napra, le is szállítja. Hát nem tudom még gondolkodom. A visszaigazolásból nekem az jött le, hogy full biztosítás. Remélem elég jól értettem.
Judithka