Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Nono | #14293 Üzenet | 2006-08-21 21:24:55 |
Bocs,ezt 77.-es hozzászólás Vendégének írtam,a Shiton Travel árlistájával kapcsolatban! Remélem még most is olvassa a hozzászólásokat!
  édes | #14369 Üzenet | 2006-08-22 17:04:19 |
Sajnos haza jöttem Sartiból.De már az indulás idõpontjában hiányzott.Még egy évet ki kell birnom nélküle-hacsak ismét rá nem szedek néhány gyereket és szülõt,hogy juniusban menjünk.Valami csodás még mindig és ismét.És nem számít,hogy 6x voltam.Még mindig nem elég.Most a Beachen voltunk egy nagyon szép házban,tágas,tiszta szobában.Volt mit sétálni mindennap a központig,de nem esett nehezünkre-csak az utolsó napon.A teger kristálytiszta mint mindig,a part is elfogadható volt.És :amit eddig még egy dohányostól sem láttam,most egy görög fiatal-20év körüli-egy mûanyag palackba gyûjtötte a csíkjeit!Én annyira meglepõdtem,hogy csak néztem,néztem és vigyorogtam.Legszivesebben nyomtam volna neki egy cuppanósat,de nem tudtam volna megmagyarázni miért is kapja.Remélem,hogy más is követi a példáját-mármint a szemét összeszedését.De inkább azt szeretném ha nem cigizne többet.
Aki Sartit választja nem fog csalódni.
  Salome | #14618 Üzenet | 2006-08-25 01:19:52 |
Szia Katus!

Teljesen véletlenül bukkantam rá egy német oldalon az Agni házra, s a fotókon nagyon megtetszett. Azóta már azt is tudom, hogy pillanatnyilag még van hely, de semmi más infót nem találtam rólas ez egy kicsit elbizonytalanít a fogalalást illetõen:-(
Egész napos kutakodás után végre egy szó erejéig magyar oldalon is találkoztam Ágnival icon_smile.gif Szóval remélem ugyanarról a házról beszélünk, s Neked vannak személyes tapasztalataid. Én ugyanis még azt sem tudom, hogy Sarti melyik részén található. Sarti beachen vagy a falu másik végében? Ott milyen a strand (gyerekekkel mennénk). Van-e kertje? Minden apartmanból lehet-e látni a tengert? Mekkorák az apartmanok, a terasz? Milyen messze van a központtól? Szóval, minden-minden érdekel... pozitív, negatív..és ha esetleg van fotód...
Elõre is köszönök minden segítséget!

jah...és még valami: holnap kellene foglalnunk:-)
  édes | #14628 Üzenet | 2006-08-25 08:59:53 |
Szia Salome,
http://www.sarti-info.cjb.hu/ ,itt csak képet találtam róla-ha ugyanaz-ez biztos nem a faluban van.A focipálya után,a beach felé a viz tökéletes már kicsiknek is.Udvar nem nagyon van Sartin,illetve amelyknek van ,az a fõút túloldalán van.Tehát választhatsz:tengerpart udvar nélkül vagy séta és udvar.Én a tengert választanám.
De hátha más többet tud errõl.
  HJudit | #14643 Üzenet | 2006-08-25 14:28:31 |
Salome!
Agni háza, amirõl Édes ír és amit én kívül belül ismerek személyesen is, az Sarti Beach-en van, a központ gyalog sétálva kb. 20 perc. De. A közelben van egy vegyesbolt meg két étterem is. A ház maga rendelkezik egy pici udvarral, benne gyerekjátékok, Ágninak két kisfia van, az Õ holmijaik vannak az udvarban. Az apartmanok kialakítása olyan, hogy mindegyik teraszról látszik a tenger, nincs hátsó udvarra vagy tûzfalra nézõ erkély. Plusz van egy gyönyörûen kialakított tetõterasz, ahová fel lehet menni kávézni, társalogni vagy csupán a kilátás miatt. A part 2 perc, kis gyerkõcökkel ideális, sekély, kristálytiszta, homokos. A tulaj Agni Siropulu, ha az irodában rákérdezel a beazonosítás végett.
Van elérhetõségem is, ha további info kell, írj privit!
Üdv
Judit
  Salome | #14650 Üzenet | 2006-08-25 15:32:11 |
Sziasztok!icon_smile.gif
Köszönöm szépen az infókat, KAtusnak, Édesnek, Juditnak. Már nincs bizonytalankodás, infóitok birtokában már határozottan tudok dönteni az Agni mellett:-)
  HJudit | #14653 Üzenet | 2006-08-25 17:44:10 |
Salome!
Nem kérdeztem, mikor indultok? Iskolaidõszakban már nincsenek ott Agninál a gyerekek, mert a faluban csak nyáron van a kicsinek ovi -amolyan megõrzõ a sok "idénymunkás" anyuci gyerekének, egyébként Sykiában járnak suliba, oviba. De ez lehet, h. nem lényeg. Bocs, ha off.
Judit
  Salome | #14654 Üzenet | 2006-08-25 18:34:42 |
Iszom szavaidat... és dehogy vagyok türelmetlen:-))) Amúgy szeptember 1-én indulnánk. Éppen most foglaltam Agninál, várom a visszaigazolást. Tegnapelõtt hívtam telefonon, akkor még volt hely, remélem azóta nincs változás.
  Tothtomo | #14668 Üzenet | 2006-08-25 21:43:50 |
Sziasztok!

A Sarti Holiday apartmanról szeretnék egy kis infót kérni.
Személyes tapasztalatot, véleményt hallani, mert a neten nem találok róla semmit. Csak néhány képem van róla.
Szeptember 12-19-ig leszünk ott a Grand Tours-al.

tothtomo@freemail.hu

Elõre is köszi!
  HJudit | #14684 Üzenet | 2006-08-26 18:44:38 |
Kedves Tothtomo!
Itt valaki írta már korábban - nyár közepén - hogy a Holiday-be készül és reméli, hogy az építkezést befejezik addigra. Nos, ha jól sejtem, akkor ez az a ház, ami Sarti Beachen, kb. 80 méterre a tengerparttól van, amikor ott jártunk júniusban, éppen egy új részt építettek hozzá, medencét is a tetõteraszra! Az ottlétünk két hete alatt tapasztalt tempóból ítélve, biztosan készen lett és már jó néhány turnus le is ment azóta. A kész épületrész akkor is üzemelt, és egy jókora Grand Tours tábla volt rajta, magyarok laktak benne. Vagy a fotóalbumba, vagy ide a Sarti topikba tettem is fel képet róla.
Azért remélem, olyan is olvassa az érdeklõdésedet, aki járt is ott és belülrõl is ismeri.
Üdv
HJudit
  HJudit | #14685 Üzenet | 2006-08-26 18:49:15 |
A -szerintem- Holiday ház képe ennek a témának a 18. oldalán található!
  Tothtomo | #14706 Üzenet | 2006-08-27 19:51:55 |
Köszönöm szépen a válaszokat Judit.
TothTomo
  HJudit | #14707 Üzenet | 2006-08-27 20:08:28 |
Nagyon szívesen!
  Tucsi001 | #14716 Üzenet | 2006-08-27 23:13:59 |
Szia Tothtomo!
Küldtem neked képeket, remélem elment icon_rolleyes.gif !
  Vadevezõs | #14721 Üzenet | 2006-08-28 02:54:14 | andreas27
szia látom egy véleményen vagyunk,mert ezeket már én is megírtam Zenunak,biztosan olvastad.Nekem még senkivel nem volt problémám,az említett Relaxról csak jót tudok mondani,soha még nem volt összetûzésünk,pedig 7-szer voltam az idén,valahogy minta otthonról haza mennék,ismerem sarti minden szeglezét szeretem az ottani embereket és már nagyon sook barátom van.Hát ennyi szia vadevezõs{Ági}
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu