Salome!
Nem kérdeztem, mikor indultok? Iskolaidõszakban már nincsenek ott Agninál a gyerekek, mert a faluban csak nyáron van a kicsinek ovi -amolyan megõrzõ a sok "idénymunkás" anyuci gyerekének, egyébként Sykiában járnak suliba, oviba. De ez lehet, h. nem lényeg. Bocs, ha off.
Judit
Iszom szavaidat... és dehogy vagyok türelmetlen:-))) Amúgy szeptember 1-én indulnánk. Éppen most foglaltam Agninál, várom a visszaigazolást. Tegnapelõtt hívtam telefonon, akkor még volt hely, remélem azóta nincs változás.
A Sarti Holiday apartmanról szeretnék egy kis infót kérni.
Személyes tapasztalatot, véleményt hallani, mert a neten nem találok róla semmit. Csak néhány képem van róla.
Szeptember 12-19-ig leszünk ott a Grand Tours-al.
Kedves Tothtomo!
Itt valaki írta már korábban - nyár közepén - hogy a Holiday-be készül és reméli, hogy az építkezést befejezik addigra. Nos, ha jól sejtem, akkor ez az a ház, ami Sarti Beachen, kb. 80 méterre a tengerparttól van, amikor ott jártunk júniusban, éppen egy új részt építettek hozzá, medencét is a tetõteraszra! Az ottlétünk két hete alatt tapasztalt tempóból ítélve, biztosan készen lett és már jó néhány turnus le is ment azóta. A kész épületrész akkor is üzemelt, és egy jókora Grand Tours tábla volt rajta, magyarok laktak benne. Vagy a fotóalbumba, vagy ide a Sarti topikba tettem is fel képet róla.
Azért remélem, olyan is olvassa az érdeklõdésedet, aki járt is ott és belülrõl is ismeri.
Üdv
HJudit
szia látom egy véleményen vagyunk,mert ezeket már én is megírtam Zenunak,biztosan olvastad.Nekem még senkivel nem volt problémám,az említett Relaxról csak jót tudok mondani,soha még nem volt összetûzésünk,pedig 7-szer voltam az idén,valahogy minta otthonról haza mennék,ismerem sarti minden szeglezét szeretem az ottani embereket és már nagyon sook barátom van.Hát ennyi szia vadevezõs{Ági}
Szívesen! Mi nagyon jól éreztük benne magunkat. Jövõre is oda szeretnék menni. A legutolsó utca Sarti beachen, elég messzire van a falu gyalog, de minket nem zavart. Valóban ott a legjobb a strand, és egészen közel van az öböl sziklás kis öblös vége.
Mi most voltunk a Holiday-ban már 3. alkalommal.
Valóban ahogy azt írtéák épült hozzá új rész de még nincs készen teljesen.Mi 08.007-tõl voltunk 2 hetet és még a medence és napozó rész le volt zárva, de megmutatta nekünkSergej az ottani "karbantartó" és nagyon szuper lesz.
Jövõre lesz befejeve teljesen szerintem.
A szobák különbözõ nagyságúak, rendesen felszereltek rezsó , hûtõ van evõeszközök is de azért én mindig viszek mindenbõl egy garnitúrát, nem tudom miért. Valóban nem a központban van, de hidd el így a legjobb mert nincs zaj a part gyönyörû az Athos hegy is az amit látsz, egyszerûen isteni hely!!!!!
Mi már törzsvendégnek számítunk.
Nekem ismerõs a kép, hiszen az ágyamból láttam annak idején minden nap két héten keresztül az Athos-hegyet. A Triphon apartmanban laktam, és szerencsére tökéletes volt a kilátás mindenre.